• ΚΟΜΜΕΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ -ΔΩΡΟ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #89009  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Απρ 22, 2013 7:51 pm
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!! Αν εχει διακοπει το εξωιδρυματικο σας επιδομα , επειδη εληξε η αναπηρια σας , ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ !!!! Προσωπικα, πληρωθηκα μεχρι τον Σεπτεμβρη του 2012 . Πριν ενα μηνα περιπου, πηγα στο υποκαταστημα ΙΚΑ οπου ανηκω και εκανα αιτηση , οπου ζητουσα να μου δωσουν το ποσοστο του δωρου Χριστουγεννων , που αντιστοιχει στο ποσο του επιδοματος , που ειχα παρει μεχρι τον Σεπτεμβρη . Σημερα , πηγα στο ΙΚΑ και πληρωθηκα ..............!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: Την ιδεα ''μου την εβαλε'' η Μιμικαμ , η γνωστη και ως κουκλα Μπαρμπι !!!!!! Μιμικουλι εισαι γλύκα !!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-kisscheek:
 #89034  από Μιμικαμ
 Τρί Απρ 23, 2013 6:37 pm
Αννα μου μπράβο, ειλικρινά χάρηκα τόσο πολύ....είδες τελικά οτι ο επιμένων νικά?? 'αντε και σε καλή μεριά :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: και εύχομαι σύντομα να έχεις στα χέρια σου και τα πολλά....και τότε είναι που θα το κάψουμε :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #89037  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Απρ 23, 2013 7:50 pm
Μιμικαμ έγραψε:Αννα μου μπράβο, ειλικρινά χάρηκα τόσο πολύ....είδες τελικά οτι ο επιμένων νικά?? 'αντε και σε καλή μεριά :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: και εύχομαι σύντομα να έχεις στα χέρια σου και τα πολλά....και τότε είναι που θα το κάψουμε :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek:Ηδη ...εφυγαν ολα, για κακες μεριες !!!!! Πηγαν σε ληγμενους λογαριασμους .....!!!!! Οι μη ληγμενοι, θα περιμενουν :sad-roulette:
 #89047  από Μαρία
 Τρί Απρ 23, 2013 11:33 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!! Αν εχει διακοπει το εξωιδρυματικο σας επιδομα , επειδη εληξε η αναπηρια σας , ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ !!!! Προσωπικα, πληρωθηκα μεχρι τον Σεπτεμβρη του 2012 . Πριν ενα μηνα περιπου, πηγα στο υποκαταστημα ΙΚΑ οπου ανηκω και εκανα αιτηση , οπου ζητουσα να μου δωσουν το ποσοστο του δωρου Χριστουγεννων , που αντιστοιχει στο ποσο του επιδοματος , που ειχα παρει μεχρι τον Σεπτεμβρη . Σημερα , πηγα στο ΙΚΑ και πληρωθηκα ..............!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: Την ιδεα ''μου την εβαλε'' η Μιμικαμ , η γνωστη και ως κουκλα Μπαρμπι !!!!!! Μιμικουλι εισαι γλύκα !!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-kisscheek:
Που θα πρέπει να παω να το αιτηθώ Αννούλα; Στο τμήμα συντάξεων;
 #89055  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Απρ 24, 2013 5:19 am
Μαρία έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!! Αν εχει διακοπει το εξωιδρυματικο σας επιδομα , επειδη εληξε η αναπηρια σας , ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ !!!! Προσωπικα, πληρωθηκα μεχρι τον Σεπτεμβρη του 2012 . Πριν ενα μηνα περιπου, πηγα στο υποκαταστημα ΙΚΑ οπου ανηκω και εκανα αιτηση , οπου ζητουσα να μου δωσουν το ποσοστο του δωρου Χριστουγεννων , που αντιστοιχει στο ποσο του επιδοματος , που ειχα παρει μεχρι τον Σεπτεμβρη . Σημερα , πηγα στο ΙΚΑ και πληρωθηκα ..............!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: Την ιδεα ''μου την εβαλε'' η Μιμικαμ , η γνωστη και ως κουκλα Μπαρμπι !!!!!! Μιμικουλι εισαι γλύκα !!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-kisscheek:
Που θα πρέπει να παω να το αιτηθώ Αννούλα; Στο τμήμα συντάξεων;
:greetings-waveyellow: Καλημερα Μαρακι !!! Θα πας στην Κεφαλληνιας, στο τμημα συνταξεων , θα κανεις την αιτηση , θα παρεις αριθμο πρωτοκολλου και σε ενα περιπου μηνα θα ξαναπας για να πληρωθεις !!!! Καλη τυχη !!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: