• ΚΕΠΑΚΙΑΚΑ ΝΕΑ αρ. φύλλου 11

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #88743  από Κώστας
 Τρί Απρ 16, 2013 1:26 pm
KEPAKIAKA 11.jpg
KEPAKIAKA 11.jpg (136.23 KiB) Προβλήθηκε 292 φορές
 #88744  από Φαίδρα
 Τρί Απρ 16, 2013 1:49 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Δεν γινόταν να το αφήσεις αυτό να περάσει .... έτσι!

Έχω μια ερώτηση:
Αν συνδυάσω τη Μεξικάνικη με τη Ρώσικη αγωγή θα είναι ακόμη καλύτερα;;
Ή από τη στιγμή που θα ακολουθώ τη Μεξικάνικη μέθοδο θα πρέπει
υποχρεωτικά να καταναλώνω Τεκίλα;;; :teasing-neener:
 #88745  από βικυ
 Τρί Απρ 16, 2013 1:53 pm
:lol: :lol: :lol: :lol:
Την ενδοφλεβεια χορηγηση vodka θελω αλλα με μια φετα λεμoνι και ενα παγακι!Ευχαριστω!
υ.γ.stolichnaya η vodka παρακαλω..........την προτιμω! :happy-partydance:
 #88747  από sofia13
 Τρί Απρ 16, 2013 2:10 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Υπέροχα ! Κάπου ο καθένας έτσι πολυποίκιλα, βρίσκει λύση...... : :happy-bouncymulticolor:

Δόθηκαν ωραίες και πολλές εναλλακτικές , μου αρέσει της Brazil συνδυαστικά με της Βίκυ, αλλά
Stilichnaya ρε μάτια μου στις φλέβες και κάπου-κάπου με χυμό φραουλίτσας άπαιχτη !!!
:banana-dreads: :
 #88749  από sofia13
 Τρί Απρ 16, 2013 2:51 pm
Stolichnaya εννοούσα , η άλλη Σουηδοφέρνει νομίζω.

Υ.Γ : Τα ηπατικά λύνονται μια χαρά με κατανάλωση αγγινάρας σε όλες τις μορφές της.
(Φρέσκια, κονσέρβα, κατεψυγμένη ...κ.λ.π. Σοβαρά το λέω αυτό. Η αγκινάρα κάνει θαύματα στο ήπαρ!)
 #88769  από Κώστας
 Τρί Απρ 16, 2013 10:40 pm
Κι΄ όμως, οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι η vodka δεν είναι ABSOLUT αλλά APSOLUT. Πρόκειται για νέα vodka που λανσάρουν τα εργαστήρια elpidex, αποκλειστκά για ενδοφλέβια χρήση. Και έχει και το λεμόνι ενσωματωμένο!
Βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο, η αντίστοιχη δημιουργία τεκίλας για όσους προτιμήσουν τη μεξικάνικη μέθοδο.
Ένα είναι το σίγουρο.
Τέλος οι εστίες και οι φλεγμονές θα είναι πια παρελθόν!!!!
ορός apsolut.jpg
ορός apsolut.jpg (149.6 KiB) Προβλήθηκε 259 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Τρί Απρ 16, 2013 10:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #88771  από Κώστας
 Τρί Απρ 16, 2013 10:54 pm
Η τεκίλα, θα έχει το αλατάκι σε ειδικό σακουλάκι το οποίο ο ενδιαφερόμενος θα χρησιμοποιεί ανάλογα με τα γούστα του!
 #88785  από Φαίδρα
 Τετ Απρ 17, 2013 11:58 am
Κώστας έγραψε:Η τεκίλα, θα έχει το αλατάκι σε ειδικό σακουλάκι το οποίο ο ενδιαφερόμενος θα χρησιμοποιεί ανάλογα με τα γούστα του!
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: