• Ζητάω βοήθεια!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #883  από ΠΑΝΟΣ Ζ
 Τρί Δεκ 09, 2008 5:24 pm
Γειά σας. Έχω ήδη γράψει ότι η γυναίκα μου έχει MS. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το γιατρό που την παρακολουθεί. Δεν έχει να κάνει με την επιστημονική του επάρκεια, όσο με το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία μαζί του, είτε για μικρά, είτε για σοβαρότερα ζητήματα.
Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου συστήσει ένα γιατρό στην Αθήνα με τα εξής χαρακτηριστικά:
Να έχει ανθρώπινη συμπεριφορά (το σημαντικότερο), να έχει επιστημονιική επάρκεια, να στέκεται πάνω στον ασθενή του με ενδιαφέρον και συμπόνια, να μπορεί να βρεθεί τηλεφωνικά κάποιες ώρες της μέρας και να είναι εύκολο το ραντεβού μαζί του.
Επειδή δεν είναι σωστό να διαφημίζονται γιατροί μέσα από το φόρουμ, θα παρακαλούσα όποιος έχει να μου συστήσει κάτι, να μου γράψει στο email: kostgiankib@yahoo.gr
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ανταποκριθεί!
 #887  από ioanna papantoni
 Τρί Δεκ 09, 2008 11:33 pm
ean itheles gia thessaloniki tha sou elega ton diko mou pou exei ola ta prosonta ta opoia anafereis k akoma parapanw katw den kserw kapoion
 #890  από dina
 Τετ Δεκ 10, 2008 5:44 pm
ΠανοΖ ισως μπορω να σε βοηθησω Σε προηγουμενη μου επικοινωνια ειχα αναφερει καποια στιγμη
οτι τον Ιανουαριο κατεβαινω Αθηνα για να δοκιμασω για TYSABRI ετσι λοιπον ενα φιλικο μας προσωπο μας συστησε εναν νευρολογο που διατηρει κι δικο του ιατρειο ο οποιος μαλιστα οπως μας ειπαν συνεργαζεται με καποιο Αμερικανικο εργαστηριο για την Σκληρυνση και μπορεις να το βρεις στο Αιγηνητειο.Αυτο ομως που μας τονισε ειναι οτι πανω απ'ολα ειναι ανθρωπος κι εχει ενα κωδικα επικοινωνιας με τους ασθενης του
Μην ανησυχης το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα κι εγω την οποια εχω να επισκεφτω απο τον Ιουνιο κι κατεληξα να επισκεφτομε ενα συναδελφο της στο Νοσοκομειο της πολης μου τον οποιο με ειχε συστησει και η ιδια.Τωρα σκεφτομαι αν πρεπει να την ενημερωσω για την νεα θεραπεια που θα ακολουθησω κι για τα αποτελεσματα των μαγνητικων.
Οταν κατεβω στο Γεννηματα θα κοιταξω να βρω χρονο να επισκεφτω κι αυτον τον γιατρο

Εχω το κιν.τηλ/νο κι το ονομα
 #933  από Παναγιώτα
 Σάβ Δεκ 13, 2008 7:04 pm
Πανο Ζ den mporw na se boh8hsw dusthxws den kserw kapoion giatro katw. an h8eles gia 8essalonikh 8a sou elega gia ton diko mou pou xreiasthke na allaksw 3 giatrous gia na katalhksw ston diko mou giatro pou me katalabainei kai mporw na epikoinwnisw k oxi na phgainw gia mia episkepsh k gia sas!!