• (Μ***ΚΕΣ )ΑΝΘΡΩΠΟΙ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #88598  από sofia13
 Παρ Απρ 12, 2013 2:47 pm
stavrina , πολλά θα ακούσεις ακόμα. Οχύρωσε την ψυχή σου όσο μπορείς και μην ξανακλάψεις...
Μην ξανακλάψεις ποτέ. Οι άνθρωποι πάντα είμαστε κάπως, όλοι.
Φιλοσόφησέ το και βρές απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα, 'ωστε να φέρεις τον 'αλλο σε δύσκολη
θέση γι΄αυτό που ρώτησε.
Αλλά μην ξανακλάψεις για τέτοια θέματα ποτέ !!!
( Στο κάτω-κάτω , έχει και μια χαριτωμενιά το αργόσυρτο , αδέξιο βήμα. Δεν έχει; ) :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #88599  από eleni POL
 Παρ Απρ 12, 2013 2:49 pm
Να ρωτήσω κάτι? Αν ο ίδιος σας έλεγε τί ομορφη και τι εντυπωσιακή είστε θα σας εφτιαχνε τη μέρα ,τη στιγμή που δεν ειστε και τόσο εκτυφλωτική,?
θα τον πιστεύατε?
θα πετάγατε στα ουράνια ,θα το παίζατε ντίβα ή θα μεγάλωνε ο εγωισμός σας?
Γιατί του δίνετε τόση σημασία κι οχι όση έπρεπε απο την αρχή?
Αυτός το είπε μια φορά ,του ξέφυγε ,ειναι αγενής γενικά ,ειναι κακός ,κουτσομπόλης οτιδήποτε .
Πιστεύω οτι αν ήξερε την αλήθεια δε θα μίλαγε (κι αυτο ισως ειναι χειρότερο).

Εμείς όσο το αναπαράγουμε επεναλαμβάνουμε την ίδια στιγμή .
 #88603  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 12, 2013 3:01 pm
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :angry-cussingblack: :angry-cussing: Γιατι απορεις ? Ο ''ανθρωπος'' αυτος ειναι ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα του περιβαλλοντος μας , ευρυτερου ή μη .....
Άννα μου υπάρχουν πολλοί τέτοιοι υπάνθρωποι στην κοινωνία και σε ποιό ποσοστό τους συνάντησε ο καθένας μας?
Καιρό ήθελα να κάνω αυτή την ευαίσθητη ερώτηση και να που βρήκα την ευκαιρία.
Προσωπικά θεωρώ πως είναι λίγο σπάνιο να βρείς αναισθησία/μ@λ@κία τέτοιου μεγέθους!
Δυστυχως, Νικο μου , ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο το ποσοστο τετοιων υπανθρωπων ...!!!! Απλως, εκφραζουν τη μ@λ@κι@ τους με διαφορους τροπους ....!!!!!!! Εχω συναντησει ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ...........
 #88604  από LL--MM
 Παρ Απρ 12, 2013 3:02 pm
stavrina117 έγραψε:Γεια σας φιλοι..εχω μια απορια;ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι ενας ανθρωπος; Πολύ, τόσο, κι άλλο τόσο! :teasing-neener:

σημερα καθως πηγαινα για την σχολη μου γυρναει ενας τυπος κ μου λεει καλα αναπηρη εισαι πως περπατας ετσι;;

κ εγω δινω μια απαντηση κ του λεω καλα μ@λ@κ@ςς εισαι;; Σωστότερη απαντηση δύσκολο να βρεθεί... :shifty: :clap:

εκεινη την ωρα ηθελα απλα να τον σκοτωσω..! :violence-uzi: Ευτυχώς που η ώρα αυτή πέρασε, δυστυχώς θα'ρθουν κι άλλες τέτοιες... :doh:

Για το λόγο αυτό, τολμώ να σε πληροφορήσω ότι η ανθρωποκτονία (και ατυχώς, οι μαλάκες συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία των ανθρώπων, όσο απίστευτο και να φαίνεται) είναι (κακώς βέβαια) έγκλημα και παίρνει ισόβια κάθειρξη (ΠΚ άρθρο 299). Φυσικά, αν το παίξεις καλά, πολύ θεωρητικά μπορείς να το πας μέχρι 10 χρόνια, (άρθρο 34, περιορισμένη ευθύνη και άλλα παρόμοια) :royalty-pharaoh:
http://www.youtube.com/results?search_q ... YDNoncpzkw
Σου στέλνω αυτή την αναφορά, να γελάσεις και λίγο με το Γκιωνάκη που δεν ήθελε να πουλήσει το σπίτι του για ένα κομμάτι ψωμί: "συμφέρει; δε συμφέρει!" Ετσι κι εδώ, ιδίως με τους δεσμοφύλακες που κάνουν τώρα κι απεργίες, συμφέρει να βρεθείες στη φυλακή για ένα μ@λ@κ@; δε συμφέρει! :snooty:
eleni POL έγραψε:Να ρωτήσω κάτι? Αν ο ίδιος σας έλεγε τί ΄ομορφη και τι εντυπωσιακή είστε θα σας εφτιαχνε τη μέρα ,τη στιγμή που δεν ειστε και τόσο εκτυφλωτική,?
Θ'απαντησω κι εγώ στην Ελένη, άσχετο άν η απάντηση είναι ή όχι αυτή της Σταυρίνας: Φυσικά και θα μου έφτιαχνε τη μέρα ν'ακούσω ένα κομπλιμέντο, δε θα έδινα όμως περισσότερη σημασια

θα τον πιστεύατε? Όχι βέβαια, αλλά θα το έβρισκα αστείο, εκτός αν είχε ειπωθεί κοροϊδευτικά, οπότε όντως θα με πονούσε

θα πετάγατε στα ουράνια ,θα το παίζατε ντίβα ή θα μεγάλωνε ο εγωισμός σας?
Ποτέ δεν έκανα τίποτα απ'όλα αυτά, ιδίως που όταν στην πραγματικότητα δεν αισθάνομαι τόσο καλά, δε βλέπω σε τι θα με βοηθούσε

Γιατί του δίνετε τόση σημασία κι οχι όση έπρεπε απο την αρχή?
Αυτός το είπε μια φορά ,του ξέφυγε ,ειναι αγενής γενικά ,ειναι κακός ,κουτσομπόλης οτιδήποτε .
Δεν ξέρω αν του ξέφυγε, παντως εδώ τουλάχιστον δεν κουτσομπόλεψε κανέναν, αλλά είναι τουλάχιστον ένδειξη μόνιμης νοοτροπίας, αντί να κοιτάξει να δώσει ένα χεράκι, να πετάξει μια μαλακισμένη ειρωνία...

Πιστεύω οτι αν ήξερε την αλήθεια δε θα μίλαγε (κι αυτο ισως ειναι χειρότερο). Γιατί; ΟΧΙ, γιατί αν απέφευγε έτσι να πεί μια χοντράδα επειδή ήξερε ότι η κοπέλα πάσχει από σκπ, είναι προς τιμήν του. Αλλιώτικα, πιθανό να μην της ξαναμίλαγε ποτέ αν το΄χε μάθει...

Εμείς όσο το αναπαράγουμε επεναλαμβάνουμε την ίδια στιγμή.
Με το να καταπίνουμε μ@λ@κίες και κοκοήθειες, δε βοηθάει σε τίποτε, καταντάμε να υποχρεώνουμε τον εαυτό μας να τις αποδεχτεί. Η Κέητ 2002 δεν είναι που είπε ότι αυτοί δε θα φέρονταν σα λύκοι αν εμείς δε φερόμασταν σαν αρνιά; :think:
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Απρ 13, 2013 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
 #88605  από sofia13
 Παρ Απρ 12, 2013 3:05 pm
Ελένη μου, απλή αντιμετώπιση κοιτάμε να βρούμε, σε καθημερινές στραβές που μας συμβαίνουν.
Μη το εμβαθύνουμε χωρίς λόγο.....
Η Σταυρίνα ένοιωσε άσχημα και αυτό είπε το κορίτσι. Παράπονο στην ομάδα κατέθεσε.........
Αντε φιλιά . :romance-kisscheek:
 #88610  από Genovefa®
 Παρ Απρ 12, 2013 4:06 pm
Οταν με πιανει η ΜαμωΣουλα και παω βαρκα γιαλο...κανω οτι ριχνω μια ζεμπεκια...Οι φιλοι μου γελανε...Πλεον οταν δεν ειμαι καλα μου χτυπανε και παλαμακια για να ξεκινησω...

Για τους αλλους απλα Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ω !!!!
 #88615  από Nicoletta 67
 Παρ Απρ 12, 2013 5:32 pm
:character-oldtimer: Μην δινεις σημασια το τι λενε και τι σκεφτονται μερικοι Μ**ςη .
:teasing-nutkick: Απο την μια μερα στην αλλη η ζων μας μπορει να αλλαξει. :scared-shocked:
Δεν το ευχομαι φυσικα σε κανεναν , αλλα τοτε μονο καταλαβαινουμε
ποσο μ***ες ειναι. :teasing-tease:
Ψηλα το κεφαλι. :romance-caress: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #88623  από stavrina117
 Παρ Απρ 12, 2013 6:56 pm
Καλησπερα..ενα αστειο της ημερας....τον ειδα ξανα παλι σημερα..χα χα χα...αλλα δεν μ ειπε τιποτα σσχολιοταν με αλλη γκομενα..πραγματικα πιστευω οτι ειναι πρεζακιας...
 #88628  από Dimitris-56
 Παρ Απρ 12, 2013 10:06 pm
Καλησπέρα σε όλους θα σου πω μια μαντινάδα που είπε η γιαγιά μου
σε κάποιο που της μίλησε άσχημα εγώ την λέω συνέχεια και πιστεύω όταν κάποιοι σας ενοχλούν να την λέτε και εσείς

Σε σάπια τάβλα δεν πατώ γιατί έχω φαντασία σε τέτοια υποκείμενα δεν δίνω σημασία