• Άσχημος ύπνος , άσχημη μέρα ;; Ή κάτι άλλο ;;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #88403  από neni
 Κυρ Απρ 07, 2013 2:07 pm
Καλημέρα ρε παιδιά ,, τι γίνεται ;;

Ωραίο βράδυ , σε επίσκεψη με φίλους , κανονίζεις βόλτα το πρωί .. Πας για ύπνο, ξυπνάς ..
Μούδιασμα στο κεφάλι , αδυναμία και μούδιασμα στο δεξί χέρι και πόδι .. Λες θα περάσει ..
Παίρνεις δύο παυσίπονα , πας στη βόλτα σου αλλά αδυνατείς να κατέβεις από το αυτοκίνητο .. Έρχεσαι σπίτι , ξαπλώνεις .. Δεν έχει περάσει , σχεδόν δεν νοιώθεις το πόδι σου .. Του έχω βάλει θερμαντική κρέμα και το νοιώθω να παγώνει αντί να βράζει ..

Τι γίνεται ;;
Άσχημος ύπνος ;;
 #88433  από eleni POL
 Δευ Απρ 08, 2013 12:42 pm
πρόσεξε σε ποια πλευρά κοιμάσαι ,μπορεί να φταίει κι αυτο .Σε παρόμοια περίπτωση εγω παίρνω ενα μυοχαλαρωτικό (norgesic) το βράδυ και το πρωί είμαι ο.κ.
Είναι σημαντικό που δεν ακύρωσες,ανέβαλες τη βόλτα .well done!
Μη το σκέφτεσαι πολύ θα περάσει.! :greetings-waveyellow:
 #88484  από neni
 Τρί Απρ 09, 2013 12:40 pm
:greetings-waveyellow:

Όλα ανεκτά σήμερα ..
Έχει παραμείνει αδυναμία στο πόδι .. αλλά είναι υποφερτό ..
Η αφή μου επανήλθε μερικώς και το κεφάλι μου είναι καλύτερα σήμερα ..
Όλα ανεκτά .. Ευτυχώς ..

Υ.Γ. : Ελένη μου , δεν πρόκειται να το αφήσω να με πάει πίσω .. Το πρόγραμμα μου είναι γεμάτο αυτές τις μέρες και δεν θα αφήσω ούτε πόδι , ούτε κεφάλι , ούτε ζαλάδες , ούτε αδυναμίες να μου χαλάσουνε έστω και μία ακόμη στιγμή ..

:text-thankyouyellow:
 #88487  από neni
 Τρί Απρ 09, 2013 1:37 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
για όλα ..

:romance-kisscheek:
 #88507  από neni
 Τρί Απρ 09, 2013 11:59 pm

Αχ, να ξέρατε τι δύναμη,, μου δίνει η ΔΥΝΑΜΗ σας ..
 #102540  από eleni POL
 Πέμ Μάιος 08, 2014 10:22 am

Πιθανή αιτία για την πρωινή κόπωση:68% ασθενείς υπέφεραν απο άπνοια και διαταραχές στον νυχτερινό ύπνο.

Another group of researchers reported on other factors that might contribute to fatigue in people with MS. They used polysomnography – advanced technology used to diagnose sleep disorders – to examine 206 people with MS who reported that they had fatigue, but who had not reported sleep problems. This test revealed that 68% actually had obstructive sleep apnea. It was great to hear that there might be a way to reduce fatigue in MS by diagnosing and addressing sleep problems.

Nicholas LaRocca
Dr. Nicholas LaRocca is a clinical psychologist who has worked in the field of MS for over 30 years.

#102550  από ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 Πέμ Μάιος 08, 2014 1:49 pm
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΛΜΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ. ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΠΙΝΩ ΑΛΟΗ, Ω3, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΑΣ (COLOSTRUM). ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ. ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. :smile-sweating: