• Πρωταπριλιάτικο αστείο: Ξαφνική βελτίωση!!!!!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #88241  από billios
 Δευ Απρ 01, 2013 10:35 pm
Γιάννης έγραψε:Ρε παιδιά, σήμερα από το πρωί αισθάνομαι εκατό φορές καλύτερα, πήγα κατά τις 8 σούπερ μάρκετ και ενώ πάντα έπαιρνα αγκαλιά το καρότσι, σήμερα πήρα καλάθι και έκανα το γύρο δύο φορές, τη δεύτερη χωρίς ΚΑΝ μπαστούνι. Να είναι από το gilenya; Έχει αισθανθεί κάποιος άλλος κάτι τέτοιο;

Καλως τον Πινοκιο :liar:

:-D
 #88248  από pan.pap
 Δευ Απρ 01, 2013 11:19 pm
Σας το έλεγα για το μπαστούνι.... πήγε στο τζάκι.....
 #88261  από βικυ
 Τρί Απρ 02, 2013 10:09 am
Γιάννης έγραψε:Ρε παιδιά, σήμερα από το πρωί αισθάνομαι εκατό φορές καλύτερα, πήγα κατά τις 8 σούπερ μάρκετ και ενώ πάντα έπαιρνα αγκαλιά το καρότσι, σήμερα πήρα καλάθι και έκανα το γύρο δύο φορές, τη δεύτερη χωρίς ΚΑΝ μπαστούνι. Να είναι από το gilenya;
Έχει αισθανθεί κάποιος άλλος κάτι τέτοιο;
Εγω! :liar: :liar: :liar: :liar: :liar: :liar:
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
:lol: :lol: :lol:
 #88269  από Στάθης
 Τρί Απρ 02, 2013 1:13 pm
Φέτος είχε ορεξούλες ο Γιάννης να μας δουλέψει λιγάκι, παραλίγο να του γυρίσει βέβαια μπούμεραγκ... να του στέλναμε ένας ένας την λίστα μας με τα ψώνια τις εβδομάδας. :techie-eureka:

Έχει μεταφερθεί το θέμα εδώ γιατί όπως καταλαβαίνουμε... είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, μακάρι να μην ήταν βέβαια και ευχόμαστε του χρόνου η πλάκα που μας έκανε φέτος να του βγεί αληθινή !! :laughing-rollingyellow:
 #88275  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Απρ 02, 2013 4:54 pm
Ο Γιαννακης τα καταφερε !!!!!! Εκανε Πρωταπριλιατικο αστειο και γελασε μερικους φιλους :laughing-rolling: Μπραβο Γιαννη !!!!!!!!!!!!!!!!!Και του χρονου !!!!!!!!!!!! Ομως....μηπως ΗΘΕΛΑΝ να γελαστουν ??????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #88285  από pan.pap
 Τρί Απρ 02, 2013 7:32 pm
Ναι...κοροϊδεύετε εσείς ότι είναι πρωταπριλιά... όταν σας τα λέμε τόσο καιρό
δε τα πιστεύετε !!!ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΛΕΜΕ!!!!
 #88303  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Απρ 03, 2013 2:04 pm
Γιάννης έγραψε:Ναι ναι κοροϊδεύετε, σε λίγο φεύγω για parkour και το βράδυ έχω kick boxing

Εικόνα
........Μη ξεχαστεις , ομως !!!!!!! Μου υποσχεθηκες να πας στο σουπερ μαρκετ και να κανεις τα ...ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ , για μενα .......!!!!!!!!!!!!!!!! Θα τα κουβαλησεις στο σπιτι μου , ετσι ????? :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: