• Πρωταπριλιάτικο αστείο: Ξαφνική βελτίωση!!!!!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #88207  από Γιάννης
 Δευ Απρ 01, 2013 11:15 am
Ρε παιδιά, σήμερα από το πρωί αισθάνομαι εκατό φορές καλύτερα, πήγα κατά τις 8 σούπερ μάρκετ και ενώ πάντα έπαιρνα αγκαλιά το καρότσι, σήμερα πήρα καλάθι και έκανα το γύρο δύο φορές, τη δεύτερη χωρίς ΚΑΝ μπαστούνι. Να είναι από το gilenya; Έχει αισθανθεί κάποιος άλλος κάτι τέτοιο;
 #88208  από ahilleas
 Δευ Απρ 01, 2013 11:34 am
Αν θυμάμε καλα ειχα κι εγώ τέτοια <αναλαμπή>,πέρσι τέτοια μέρα.Αλλά εγώ από BETAFERONE. :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer:
 #88213  από sofia13
 Δευ Απρ 01, 2013 12:00 pm
:greetings-clappingyellow: Γιάννη , πρω'ι'νός και ωραίος ! Αντε και του χρόνου με υγεία !
Σοφια η μυθικούκου !
:romance-kisscheek:
 #88214  από ahilleas
 Δευ Απρ 01, 2013 12:05 pm
Καλό μήνα και εύχομε αυτή η βελτίωση να είναι μόνιμη και για όλους μας !!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #88215  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Απρ 01, 2013 12:16 pm
:happy-bouncymulticolor: Μπραβοοοοοο Γιαννακη !!!!!!!!!!!! Το χαπι σε βοηθησε !!!!! Σιγουρα !!!!!!!! Λοιπον , το αποφασισα !!!!!!! Θα το παρω κι εγω !!!!!!!!!!!!!!!! Σκεφτομαι , μαλιστα, να το συνδυασω με ...τυσαμπρι !!!!! Δεν πιστευω να μη συμφωνησουν οι γιατροι............ :obscene-hanged: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #88218  από κατερινα 55
 Δευ Απρ 01, 2013 12:29 pm
Εικόνα

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Το 'ξερα ότι θα την έκανες :liar: :liar: :liar: :liar: αλλά δεν ήξερα πως.... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 #88221  από Μιμικαμ
 Δευ Απρ 01, 2013 1:28 pm
Μπράβο Γιάννη......τόσο μαγικό και ονειρεμένο, για να είναι αληθινό...... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:

Αλλά μια και βρίσκεσαι σε τέτοια φόρμα.......δεν έρχεσαι και απο εδώ να μου κάνεις κάτι ψώνια που δυσκολεύομαι..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #88227  από Giot
 Δευ Απρ 01, 2013 4:49 pm
Γεια σας και από εμένα
Το μόνο καλό από αυτή την ασθένεια δεν είναι αυτό; Οτι μπορεί κάποια στιγμή να αισθανθείς καλύτερα;