• Μια δύσκολη περίπτωση

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #87984  από anni
 Τετ Μαρ 27, 2013 12:31 pm
Νικο χρονια πολλα!!!να τον χαιρεσαι!!!
και συ να εισαι γερος και δυνατος διπλα του!!!η δυναμη του...ο φυλακας αγγελος του...
 #87985  από soulla
 Τετ Μαρ 27, 2013 12:35 pm
να χαίρεσαι το παιδί σου νίκο μου,και να το βλέπεις πάντοτε χαρούμενο με όνειρα και με όσο γίνεται καλύτερη υγεία :romance-kisscheek:
 #87986  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Μαρ 27, 2013 12:40 pm
Κατερίνα, Άννι και Σούλλα μου σας ευχαριστώ.
Σας εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου τα καλύτερα σε υγεία και ευτυχία.
 #87990  από Μιμικαμ
 Τετ Μαρ 27, 2013 1:22 pm
Nικο, να χαίρεσαι το παληκάρι σου να είναι πάντα καλά, καλύτερα και εσύ να το δείς όπως εκείνο επιθυμεί και ονειρεύεται την ζωή του.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #88027  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Μαρ 27, 2013 10:27 pm
Μιμικαμ, Βαγγέλη και Κωνσταντίνα σας ευχαριστώ.
Νάστε καλά παιδιά και ότι καλύτερο σε σας.
Θα τον πάρω μια γερή αγκαλιά (όσο με ανέχετε) ;) εκ μέρους ολονών σας.
 #88187  από Γιουλη
 Κυρ Μαρ 31, 2013 5:15 pm
Καλησπερα.Να ειναι γερος και δυνατος ο γιος σου να τον χαιρεσαι.Θα τα καταφερεις σιγουρα,εχεις σκεφτει να ζητησεις βοηθεια?Φευγοντας απο καθε συνεδρια ενιωθα οτι ανοιγαν οι πνευμονες μου και ρουφαγα αερα επαιρνα ανασα.Βλεπω οτι εχουμε κοινα μεταξυ μας.Δεν προλαβαινω να πω δοξα σοι ο Θεος και να μεγαλυτερο κακο με βρισκει.Αλλα ξερεις κατι δεν ειναι στο χερι του εκαστοτε κακου,ατυχιας για να μας ριξει κατω,και δεν ειναι απλα λογια.Ποσο χρονων εισαι τι δουλεια κανεις,εισαι με την συζυγο μαζι,εκεινη πως το αντιμετωπιζει?Εχεις εξοχικο,κηπο,κατι που αγαπας να κανεις?Τι θα εκανες τωρα αν δεν υπηρχε αυτο που σε βασανιζει?Δεν θελω να μου απαντησεις αλλα να τα σκεφτεις και να τα εκμεταλευτεις.
 #88235  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Δευ Απρ 01, 2013 7:55 pm
Βίοι παράλληλοι λοιπόν Γιούλη μου..
Βασικά δουλεύω 10 ως 14 ώρες τη μέρα και όπως καταλάβαίνεις, χρόνος για χόμπυ κλπ μηδέν. Μόνο το ποδόσφαιρο υπάρχει για μένα και μέχρι που μας ..κτύπησε το τραίνο μετωπικά, τα Σαββατοκύριακα έτρεχα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κύπρου για την ομάδα. Τώρα μόνο τηλεόραση.
Το πρώτο βήμα για ανάκαμψη έγινε με την εγγραφή μου στον απίστευτο κόσμο του φόρουμ και που τόλμησα έστω και ανώνυμα να εξωτερικεύσω για πρώτη φορά τον πόνο μου. Δεν περιγράφετε με λόγια, ούτε μπορούν να καταλάβουν τα ίδια παιδιά εδώ το πόσο με βοήθησαν να ξεκολλήσω.
Η συζυγάτα μου το πήρε κάπως ποιό ελαφρά απο εμένα ευτυχώς αλλά μαζί περνάμε όλα τα εμπόδια λύνωντας ενα ενα πρόβλημα που προκύπτει και μαζί σχεδιάζουμε τις μελλοντικές ενέργειες.
Σου εύχομαι νάσαι έτσι δυνατή και γεμάτη ελπίδα γιατί η θετικότητα είναι το βασικό όπλο εμάς των γονιών που θέλουμε να σταθούμε πλάϊ στον δικό μας άνθρωπο.
Ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι στο παιδί σου και σε σένα τα καλύτερα.
Νίκος.
 #88253  από Γιουλη
 Τρί Απρ 02, 2013 8:33 am
Ξεκινατο παλι δειλα δειλα αν θελεις αλλα ξεκινατο.Περιμενω να μας πεις τις εντυπωσεις απο την πρωτη φορα μην αργησεις.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8