• Όλο χαμογέλαγαν !!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #87938  από κατερινα 55
 Τρί Μαρ 26, 2013 6:33 pm
Σήμερα είχα το καθιερωμένο ραντεβού στο Γεννηματά.Είχα μιά αναπάντεχη ,συγκλονιστική εμπειρία.Περιμένοντας,αρκετοί ασθενείς, στο σαλόνι του Νευρολογικού αντιλαμβανόμαστε την είσοδο ενός ζευγαριού...Ο σύζυγος υποβοηθούμενος από ένα πι έσπρωχνε ένα αμαξίδιο με την σύζυγο....Ένα ζευγάρι 65άρηδων....που είχαν και οι δύο πρόβλημα κινητικό!!!!!!!Περίμεναν την σειρά τους υπομονετικά,συζητώντας,αστειευόμενοι μεταξύ τους.Ήρθε η σειρά τους εξετάσθηκαν,και μετά περίμεναν να έρθει ασθενοφόρο να τους μεταφέρει σπίτι τους στα Νέα Λιόσια!!Έφυγα μετά από 2 1/2 ώρες κι αυτοί ακόμα περίμεναν,χωρίς να γκρινιάξουν.Όλο χαμογέλαγαν.Μου έκανε φοβερή εντύπωση και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας...
 #87939  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 26, 2013 6:48 pm
Μπραβο στο ζευγαρι :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Αισχος για το ...συστημα ''υγειας-προνοιας''...... :violence-pistoldouble:
 #87954  από Κώστας
 Τετ Μαρ 27, 2013 12:40 am
Η αξιοπρέπεια, η δύναμη ψυχής και η αγάπη στο μεγαλείο τους :bow-yellow:
 #87960  από sofia13
 Τετ Μαρ 27, 2013 8:41 am
Δεν θα μείνω στην '' εικόνα'' του ζευγαριού , ούτε στην αγάπη ούτε σε κάτι απ΄αυτά !
Αλλά θα σταθώ στον τρόπο, που η ΚΑΤΕΡΊΝΑ ''είδε'', ''αισθάνθηκε'' , '' ευαισθητοποιήθηκε'',
σ΄αυτά θα μείνω.
Λίγοι καταφέρνουν να '' δούν '' άλλους , ότι εικόνα κι΄αν αντικρύζουν, ελάχιστοι !
Και τη μεταφράζουν αναλόγως με τα δικά τους μέτρα και σταθμά πάντα.
Προσωπική εμπειρία, περιμένω σε αίθουσα αναμονής με μπαστούνι, ο κόσμος γύρω μου λίγο-πολύ
γνωστός να με κοιτάει με περιέργεια - τι έπαθε αυτή- και ο σύντροφος να νιώθει 'αβολα, σχεδόν
ντοπιασμένος θα έλεγα , αμήχανος , σοκαρισμένος απο τα βλέμματα, που τον λυπήθηκα και
'αρχισα τ΄αστεία , για να τον βγάλω απ΄τη δύσκολη θέση.

Η Κατερίνα είδε την ομορφιά αλλού- βέβαια ήταν και η κατάσταση διαφορετική-, αλλά είδε με την
ψυχή και όχι με τα μάτια μόνο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κατερίνα που ΄΄ βλέπεις ΄΄ , κι΄ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μας το δικό σου
κοίταγμα και την ψυχή σου !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
 #87971  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Μαρ 27, 2013 10:31 am
κατερινα 55 έγραψε:Περιμένοντας,αρκετοί ασθενείς, στο σαλόνι του Νευρολογικού αντιλαμβανόμαστε την είσοδο ενός ζευγαριού...Ο σύζυγος υποβοηθούμενος από ένα πι έσπρωχνε ένα αμαξίδιο με την σύζυγο....Ένα ζευγάρι 65άρηδων....που είχαν και οι δύο πρόβλημα κινητικό!!!!!!!Περίμεναν την σειρά τους υπομονετικά,συζητώντας,αστειευόμενοι μεταξύ τους.Ήρθε η σειρά τους εξετάσθηκαν,και μετά περίμεναν να έρθει ασθενοφόρο να τους μεταφέρει σπίτι τους στα Νέα Λιόσια!!Έφυγα μετά από 2 1/2 ώρες κι αυτοί ακόμα περίμεναν,χωρίς να γκρινιάξουν.Όλο χαμογέλαγαν.
Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε.
Τρείς γραμμούλες, η επιτομή της αγάπης και της ζωής λέω εγώ.
Νάσαι καλά Κατερίνα.
 #88003  από Φαίδρα
 Τετ Μαρ 27, 2013 3:17 pm
Καλέ.. ραντεβού μου μύρισε η κατάσταση :romance-adore: :romance-adore: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Τι όμορφη εικόνα! :bow-yellow: :bow-yellow:
 #88008  από Βαγγέλης
 Τετ Μαρ 27, 2013 4:03 pm
Αγαπητοί φίλοι είναι αυτό που έλεγα και χθες στον άνθρωπο μου ...
Μέσα στην ασχήμια της καθημερινότητας πάντα υπάρχει κάτι όμορφο να δεις και πολλές φορές να το θαυμάσεις και να παραδειγματιστείς!!
Είναι εκεί ,μπροστά σου και πρέπει να το δεις και να το ζήσεις .
Η Ζωή είναι πολύ όμορφη ,άσε όλα τ άλλα και δες αυτό που πρέπει αυτό που θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο!
Και να θυμάσαι πάντα η ομορφιά δεν είναι μόνο μέσα σου είναι παντού!