• Pan-Gerlz Run Away!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #87769  από panos59
 Σάβ Μαρ 23, 2013 12:04 pm
The editor on style:

“All I can tell you about fashion and style is this:

buy and wear what makes you happy.”

όσο για μαγιώ, μεσ' στο καταχείμωνο, χμμμ...
:think:
κάτι ολόσωμο ίσως,
κατάλληλο και για παντός είδους σωματομετρικές ... ιδιαιτερότητες,
να ... όπως η πρότασή μου πριν 12-14 μήνες ...
panos59 έγραψε:Εικόνα
ή ίσως ...
panos59 έγραψε:Εικόνα
 #87772  από panos59
 Σάβ Μαρ 23, 2013 12:27 pm
όσο για τις πιο υψηλές και στυλιστικά γκλαμουράτες προτάσεις,.
σαν κι αυτές που αναζητούν αλλά και περιμένουν απαιτητικές φίλες,
επιτρέψτε μου να σας κάνω μια πρώτη βόλτα στην Donna Karan

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
 #87773  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 23, 2013 12:43 pm
[quote="panos59"]The editor on style:

“All I can tell you about fashion and style is this:

buy and wear what makes you happy.”

Σωστος !!!!!!!! Πολυ σωστος !!!!!!!!!!!!!! Τα μαγιω ....ΥΠΕΡΚΟΜΨΑ !!!!! Σταθερη αξια !!!! Τα άλλα μοντελακια , επισης !!!! :think: Σκεφτομαι οτι , θα τα φορουσα πολυ ευχαριστως(παρα τα ...επιπλεον κιλα μου) ...κανοντας μερικες , μικρες, παρεμβασεις !!!! ΝΑΙ !!!!! ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: Μετρ !!!! Υποκλινομαι στο ΚΑΛΟ γουστο σας :bow-yellow:
 #87777  από eleni POL
 Σάβ Μαρ 23, 2013 1:15 pm
:handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute: :text-thankyouyellow:

που παραγγέλνουμε?
αν και ... για την πισίνα ...δεν μας φτάνει να δουλεύουμε όλη μας τη ζωή .
 #87778  από Μιμικαμ
 Σάβ Μαρ 23, 2013 1:36 pm
Μέτρ..... :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

Ολα εξαιρετικά, πανέμορφα.......αλλά αυτο το βραδινό μάξι λευκό φόρεμα......με απογείωσε...το θέλω τώρα....πόσο κοστίζει παρακαλώ....ελπίζω λόγω φιλίας, σε μια προσιτή τιμή......αχ το θέλω τόοοοσο πολύ το χαζεύω ώρες τώρα..... :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #87779  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 23, 2013 1:38 pm
:think: Τα ονειρα ειναι ΔΩΡΕΑΝ , Ελενιτσα μου !!!!!!!!!!!! :P
 #87780  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 23, 2013 1:42 pm
Μιμικαμ έγραψε:Μέτρ..... :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

Ολα εξαιρετικά, πανέμορφα.......αλλά αυτο το βραδινό μάξι λευκό φόρεμα......με απογείωσε...το θέλω τώρα....πόσο κοστίζει παρακαλώ....ελπίζω λόγω φιλίας, σε μια προσιτή τιμή......αχ το θέλω τόοοοσο πολύ το χαζεύω ώρες τώρα..... :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Σαν Μπαρμπι που εισαι , μπορεις να φορεσεις ο,τι θελεις !!!!!! Παραιτουμαι απο αυτο το φορεμα !!! Αγορασε το εσυ !!!!! Θα παρω ΟΛΑ τα άλλα ............ :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:Αρκετα πια με τα ονειρα, για σημερα ...!!!! Παω να...πλυνω το...χαμό του νεροχυτη.......... :doh:
 #87793  από sofia13
 Σάβ Μαρ 23, 2013 4:03 pm
Mετρ !
Φτερά στα όνειρα έβαλες γι΄άλλη μιά φορά. Φτερά να πετάξουμε !
:text-thankyouyellow:
 #87970  από panos59
 Τετ Μαρ 27, 2013 10:14 am
Crazy about CHOO
...here is a beautiful collection of Jimmy Choo shoes as a part of their Stylemaker series!
What’s not to love? Beautiful shoes, street style photos, and you can be a part of it too!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
 #87981  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 27, 2013 11:43 am
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Ολα υπεροχα !!!!!!! Ομως :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: δεν ειναι για μενα ...!!!Μονο καθιστη , θα μπορουσα να τα φοραω !!!!! Δεν πειραζει , θα παρω τις μπαλαρινες της ποδηλατισσας και τις μποτες......... :text-thankyouyellow:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 27