• θα τρελαθω απο ιλιγγο

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #87413  από Giota
 Πέμ Μαρ 14, 2013 9:25 pm
μιλησαμε... μου ειπε να παρω νοοτροπ καθε πρωι... σημερα ημουν λιγο καλυτερα.... τι αλλο να κανω? κορτιζονη? δεν μου ειπε κατι τετοιο
 #87415  από κατερινα 55
 Πέμ Μαρ 14, 2013 9:45 pm
Giota έγραψε:ολεσ οι ωσεισ μου εδω κ πεντε χρονια ειναι με ιλιγγο... λιγεσ φορεσ μουδιασα αλλα για πολυ λιγο.... αυτοσ ο ιλιγγοσ ειναι οτι χειροτερο.... ετσι νομιζω..... θα περασει? ποτε? το νοοτροπ ειναι καλο?
Γιώτα,υπομονή!! :romance-caress: Έχεις δίκιο,ο ίλιγγος είναι ότι χειρότερο.
Διαβάζοντας την συγκεκριμένη απάντησή σου μου γεννήθηκε η απορία:Τα προηγούμενα χρόνια,πως αντιμετώπισες τους ιλίγγους;
 #87474  από Giota
 Παρ Μαρ 15, 2013 8:41 pm
κατερινα 55 έγραψε:
Giota έγραψε:ολεσ οι ωσεισ μου εδω κ πεντε χρονια ειναι με ιλιγγο... λιγεσ φορεσ μουδιασα αλλα για πολυ λιγο.... αυτοσ ο ιλιγγοσ ειναι οτι χειροτερο.... ετσι νομιζω..... θα περασει? ποτε? το νοοτροπ ειναι καλο?
Γιώτα,υπομονή!! :romance-caress: Έχεις δίκιο,ο ίλιγγος είναι ότι χειρότερο.
Διαβάζοντας την συγκεκριμένη απάντησή σου μου γεννήθηκε η απορία:Τα προηγούμενα χρόνια,πως αντιμετώπισες τους ιλίγγους;
θα σου πω κατερινα.... καθε φορα μου φαινετε πιο πολυ βουνο... το αντιμετωπιζα σπιτι κ μηνα η νοσοκομειο μια φορα... τωρα που εχω κ το μωρο μου φαινετε οτι δεν περναει με τιποτα ουτε οι μερεσ ουτε ο ιλιγγοσ....
 #87475  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μαρ 15, 2013 9:25 pm
Giota για προσπάθησε να κλείσεις σταθερά το ένα μάτι και να φορέσεις γυαλιά σκούρα (ηλίου), έτσι ώστε να μειώσεις τα οπτικά ερεθίσματα.

Κουράγιο :romance-caress: :romance-kisscheek: