• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #86966  από dimi3
 Τετ Μαρ 06, 2013 8:42 pm
ΑΝΝΑ59 μου είπαν από τον οργανισμό εκπαίδευσης που είναι υπεύθυνος για τις πανελλήνιες ότι δεν με καλύπτει. Σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι πες το μου. Ευχαριστώ.
 #86969  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 06, 2013 9:24 pm
dimi3 έγραψε:ΑΝΝΑ59 μου είπαν από τον οργανισμό εκπαίδευσης που είναι υπεύθυνος για τις πανελλήνιες ότι δεν με καλύπτει. Σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι πες το μου. Ευχαριστώ.
Εψαξα στο google και βρηκα τη τροπολογια , που ψηφιστηκε για τις μετεγγραφες φοιτητων. Δες το κι εσυ !!!! Αν καταλαβα καλα, προϋποθεση ειναι κινητικη αναπηρια σε ποσοστο 67%!!!Εχεις ? Παιρνεις το παραπληγικο επιδομα ?
 #87093  από dimi3
 Παρ Μαρ 08, 2013 8:14 pm
Έχω 67% αναπηρία και παίρνω το επίδομα. Από τον Απρίλιο θα ξέρουμε τι θα ισχύει φέτος για τις μετεγγραφές. Ευχαριστώ ΑΝΝΑ59.
 #87094  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 08, 2013 8:41 pm
Μεσα απ'την καρδια μου, ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο παιδι !!!!! Να μπει , στο τμημα που ΘΕΛΕΙ !!!!!!!!!!!!!!! Και σε σενα , καλη δυναμη !!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: