• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8659  από elena
 Τρί Σεπ 15, 2009 9:14 pm
καλησπέρα σας!!! :D :D :D
Γιούλη ,τι καλά που είσαι πάλι πίσω!!!χαίρομαι!!!
οι υπόλοιποι? ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
Mary_d_ath είσαι πολύ τυχερή που έχεις κάποιον να σκοτώσεις :D :D εγώ έχω μόνο τον σύζυγό μου ,και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μου περνάει από το μυαλό :D :D αν το αποφασίσω κάποια στιγμή θα σου ζητήσω συμβουλές!!!
λοιπόν τώρα στα δικά μας...θέλετε να γελάσετε? :D οκ!δεν έχετε παρά να διαβάσετε αυτά που θα σας γράψω!!!

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ SUPER MARKET

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1.προσπαθούν να παρκάρουν
2.παίρνουν ένα καροτσάκι
3.το γεμίζουν με χρήσιμα πράγματα σε χρόνο ρεκόρ
4.βάζουν τα ψώνια στις σακκούλες με απόλυτα λογικό τρόπο
(ότι είναι για ψυγείο σε μια σακκούλα ,τα λαχανικά σε άλλη κτλ...
5.πληρώνουν
6.γυρίζουν σπίτι
7.αδειάζουν τις σακκούλες και τακτοποιούν τα ψώνια

ΑΝΔΡΕΣ

1.παρκάρουν
2.μπαίνουν στο σούπερ-μάρκετ
3.ξαναβγαίνουν για να πάρουν καρότσι
4.αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν ψιλά
5.πηγαίνουν στο περίπτερο για να χαλάσουν
6.βρίσκουν ευκαιρία και διαβάζουν και τα αθλητικά
7.παίρνουν καροτσάκι
8.κάνουν όλες τις πιθανές διαδρομές στο σούπερ μάρκετ(κατά μήκος,κατά πλάτος και διαγώνια)
9.τελικά αγοράζουν ένα ζευγάρι κάλτσες ,2 κατεψυγμένες πίτσες ,φιστίκια,λουκάνικα,μπύρες και κόμιξ)
10.δεν ασχολούνται με άχρηστα πράγματα όπως τυριά ,λαχανικά,γάλα,απορρυπαντικά κτλ...
11.πηγαίνουν στο ταμείο με την πιο ξανθιά και φυσικά πιο αργή ταμία...
12.βάζουν στην σακκούλα τις κάλτσες με τις πίτσες και τα κόμιξ..
13.γυρίζουν σπίτι...
14.βάζουν τις σακκούλες σε ένα τραπέζι(περιμένουν τα ψώνια να τακτοποιηθούν μόνα τους)
15.βάζουν τις μπύρες στο ψυγείο(δεν είναι άσχετοι)
16.την πέφτουν στον καναπέ με τα κόμιξ και τα φυστίκια και περιμένουν να κρυώσουν οι μπύρες...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

καλή διασκέδαση!!!
θα σας τα έγραφα αύριο αλλά επειδή θα λείπω είπα να μην πάει χαμένη τέτοια μελέτη :D :D :D
όταν γυρίσω θα σας γράψω νέα μου ....έχω σημαντικό ραντεβού!!!

καληνύχτα και καλό ξημέρωμα
φιλιά σε όλους
elena trikolore

και είπαμε όνειρα απονήρευτα!!!
 #8660  από Maria77
 Τρί Σεπ 15, 2009 9:29 pm
Γιούλη WELCOME back :D :D Αυτή ήταν η έκπληξη της ημέρας! :D Γι' αυτό τώρα που έμπαινα στο καφενείο μου φάνηκε κάπως διαφορετικό...

Mary-d-ath, με αυτά που γράφεις κάθε φορά με κάνεις και γελάω :lol: Νάσαι πάντα καλά!!!

Έλενα με πρόλαβε η δημοσίευσή σου...όχι πως με αυτά που γράφεις εσύ δεν γελάω! :D :D
Καλή επιτυχία στο σημαντικό ραντεβού σου!
 #8661  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Σεπ 15, 2009 9:51 pm
Καλωσήρθες Γιούλη και περαστικά.

Ελενα, πες μας τα του ραντεβού όταν γυρίσεις. Πόσο μ'αρέσουν οι διηγήσεις μετά τα ραντεβού :lol: !!!
 #8662  από LL--MM
 Τρί Σεπ 15, 2009 10:08 pm
Kαλώς όρισες Γιούλη και περαστικά κι από μένα :D

Ξέχασα να σε ρωτήσω: εκτός από το να μας κάνεις εξαιρετικό καφέ, ξέρεις να λές και το φλυτζάνι; :lol: :lol: :lol:
 #8682  από mary_d_ath
 Τετ Σεπ 16, 2009 12:52 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Όχι, δεν τον σκότωσα τελικά τον αδερφό, οπότε δε σας γράφω από της φυλακής τα κάγκελα!!
Άραγε να έχει ιντερνετ στη φυλακή; Για να το ξανασκεφτώ το λέω... :lol: :lol:
"Τιμωρήθηκε" μόνος του ο αδερφός μου χθες, κάτι έφτιαχνε και έπαθε "βαβά"!! Λίγο το δέρμα του έφυγε στο χέρι και έκανε σα μωρό παιδί, μόνο τα κλάματα δεν έβαλε!! :lol: :lol:
Πολύ γέλιο με την αντίδρασή του...
Δε νομίζω να πόνεσε και τόσο, απλά ήθελε να προκαλέσει λίγο "προσοχή"...
Τεσπα, μιας και ανέφερε η LL--MM το "διάβασμα" του φλυτζανιού, τι θυμήθηκα...
Τα χαμένα τα λεφτά που έδωσα πέρυσι το καλοκαίρι για να μου πει μία άσχετη το φλυτζάνι!! :lol:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια μου βρήκε 2 πράγματα, αλλά τόσο "κλειστή" που ήταν η κοινωνία της κατασκήνωσης δεν αμφιβάλλω να άκουσε τα διάφορα κουτσομπολιά και μετά να το έπαιζε μέντιουμ!! :lol: :lol:
Τελοσπάντων, πάω να διαβάσω...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #8685  από Γιούλη Κ.
 Τετ Σεπ 16, 2009 1:18 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!! αν και μεσημέριασε :lol:

Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για τη θερμή σας υποδοχή :lol: καλέ σας έλειψα; σνιφφφ με συγκινήσατε :oops:

LL-MM λες πως αν βάλουμε κάτω ένα φλυτζάνι καφέ δε θα μπορέσουμε να πούμε 5 μακακίες :lol: έλα όπως είσαι... ψήνω δυο καφεδάκια (αλήθεια πώς τον πίνεις; εγώ μέτριο) τα πίνουμε, γυρίζουμε το φλυτζάνι... τον ντελβέ που έλεγε η Βασιλειάδου και τσουπ... όλα πεντακάθαρα στον πάτο!!!

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν δικαιούμαι αναρρωτική άδεια :roll: Παιδά δε μπορώ να σας περιγράψω πως είναι να κάνεις ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ :twisted: μόνο στάσεις αλλάζω, γιατί πιάνομαι :roll: Α!!! και με την τελευταία μαγνητική μου προέκυψαν και τρεις καινούριες εστίες :twisted: που πιάνουν το αριστερό πόδι :twisted: Ήταν άχρηστο το ένα... για να δούμε τι θα γίνει και με το άλλο :twisted:

Τες παν... ανοίξαμε και σας περιμένουμε :lol: ακούω παραγγελίες, αλλά σιγά-σιγά να μη σπάσω και τ' αυγά... χιχιχι!!!

Καλό μεσημέρι!!!
 #8686  από elena
 Τετ Σεπ 16, 2009 1:19 pm
καλημέρα σε όλη την παρέα!!! :D :D :D
Mary_d_ath μην ανησυχείς και να μην έχει ,εσύ θα πάρεις αυτό που δίνει και έναν μίνι υπολογιστή δώρο!!!on the go λέγεται... :D :D

Γιούλη καφέεεεε....έναν ελληνικό διπλό σκέτο...ουφ!!!
πολύ ταλαιπωρία σήμερα...έφαγα όλη την κίνηση του Καρέα και της Κηφισίας...απελπισία...αφού μόλις έφτασα με ένα κεφάλι καζάνι!!! :D

λοιπόν είστε έτοιμοι να ακούσετε τα γαργαλιστικά νέα του ραντεβού μου? ;)
πάρτε καφέδες ,φάτε και κάτι γιατί έχω να σας πω .........
βρε δεν ντρέπεστε λιγάκι?τι ραντεβού νομίζετε ότι είχα?βρώμικα μυαλά.....τσ..τσ..τσ..
με τον γιατρό μου είχα ραντεβού :D :D
αλλά δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενα...γμτ...δεν ήθελα να κάνω φέτος μαγνητική....αλλά μου λέει γιατί?και βέβαια θα κάνεις!!!του λέω έχουμε και εκλογές τον άλλο μήνα!!!ξεράθηκε στα γέλια...ας έβρισκες ,μου λέει ,καλύτερη δικαιολογία....δεν με καλύπτεις!!!
την ατυχία μου!!!
είναι το ευαίσθητο σημείο μου η μαγνητική :( :( δεν αντέχω την κλεισούρα!!!αφού να σκεφτείτε ,φοράω μάσκα ,νομίζω ότι είμαι κλειστοφοβική...σε ανσανσέρ δεν μπαίνω ...σε μετρό δεν μπαίνω ....πίκρα ,μεγάλη πίκρα...!!!

τα χαζά τα νέα μου σας τα έγραψα :D :D
επίσης έχω γράψει και νέα φαρμακευτικά στα ανάλογα θέματα....!!!
ελπίζω να είστε όλοι πάρα πολύ καλά!!!!

φιλιά σε όλους
elena trikolore :D

Y.Γ Γιούλη τι ώρα σε βρίσκει κάποιος on line?σε ψάχνω και δεν σε βρίσκω....!!! :D
 #8696  από Maria77
 Τετ Σεπ 16, 2009 5:21 pm
Καλό απόγευμα σε όλους! :D :D
Γιούλη, τί είναι αυτά που λες καλέ?? Όχι και κάνεις το "απόλυτο τίποτα"...εδώ μιλάς μαζί μας (!) συγνώμη, λίγο το έχεις εσύ αυτό?? Είναι το πιό σημαντικό! Άντε και μας φτιάχνεις και κανένα καφέ κάποιες φορές... ;) :D
Έλενα, μην ανησυχείς τόσο για την μαγνητική! Να τους πεις να σου δώσουν ακουστικά με μουσική και μην το πολυσκέφτεσαι...όλα καλά θα πάνε!

Πολλά φιλιά σε όλους, bye... :D
 #8704  από mary_d_ath
 Τετ Σεπ 16, 2009 7:22 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες...
Σκτ...
Ξέμεινα από rebif και ενώ είχα προγραμματίσει να πάω σήμερα στο νευρολόγο του ταμείου να μου τα γράψει (με τον οποίο μίλησα χθες στο τηλέφωνο), πάω και τι βλέπω;
Ένα χαρτί που λέει "ο νευρολόγος θα απουσιάσει λόγω ασθένειας μέχρι τις 26/9!!".
Μα, καλά που το ξέρει ότι χρειάζεται 10 μέρες για να γίνει καλά και γιατί είναι τόσο μλκς που δεν παραπέμπει αλλού; Τα νεύρα μου...
Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω κάνει και μία πλαστογραφία στο χαρτί του νοσοκομείου του προηγούμενου τριμήνου γιατί δεν είχα χρόνο να πάω!! Κι αν με καταλάβουν;
Αυτό το ουφο δεν θα το καταλάβαινε, αφού είχε το θράσος να ζητήσει και "δωράκι" για καφεδάκι και που και που του αφήνω χαρτζιλίκι...
Μάλλον θα το χρειαστώ το on the go στη φυλακή... Δεν έκανα κάτι κακό απλά άλλαξα το 6 της ημερομηνίας σε 8 για να μοιάζει πιο κοντινό...
Μόνο μη με καταλάβουν, δε φαίνεται νομίζω...΄
Ουφ... καλό απογευματόβραδο σε όλους/όλες!!
 #8707  από Maria77
 Τετ Σεπ 16, 2009 9:39 pm
Τελικά Mary την φυλακή δεν θα την γλιτώσεις...μιά με τον αδελφό σου, τώρα με αυτό... :lol: πλάκα κάνω...
Μα καλά βρε παιδί μου αυτός ο γιατρός θα λείψει 10 μέρες? Και δεν μπορούσε να σε στείλει σε κάποιον άλλο :shock: Έλεος...
Καλά μην αγχώνεσαι δεν νομίζω να συμβει κάτι, να προσέξουν την αλλαγή εννοώ...
Καλού, κακού στείλε μας αύριο όμως τα νέα σου ;)
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 2901