• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #86629  από dimi3
 Πέμ Φεβ 28, 2013 9:05 pm
ΕΧΩ ΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠΑ ΩΣ ''ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ'' ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ? ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΗΞΕ ΣΗΜΕΡΑ.
 #86646  από Ευτυχία
 Πέμ Φεβ 28, 2013 11:53 pm
"πρέπει" το ιδιο το παιδί κε dimi να εντάσσεται σε μια απο τις ειδικές κατηγορίες που προβλέπει το φεκ για να δώσει πανελλήνιες με το 5% ... αν κατάλαβα καλά το παιδί ευτυχώς είναι μια χαρά
 #86672  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 01, 2013 2:24 pm
Σωστα τα λεει η Ευτυχια !!!!!!!!Ομως, αν εσυ , εχεις αναπηρια >67%, το παιδι σου , δικαιουται να παρει μετεγγραφη !!!! :greetings-waveyellow:
 #86673  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μαρ 01, 2013 2:36 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Σωστα τα λεει η Ευτυχια !!!!!!!!Ομως, αν εσυ , εχεις αναπηρια >67%, το παιδι σου , δικαιουται να παρει μετεγγραφη !!!! :greetings-waveyellow:
Δυστυχώς Άννα μου η μετεγγραφή δεν είναι δεδομένη.Εξαρτάται από την κάθε σχολή.
Κάθε σχολή πριν τις πανελλήνιες δίνει έναν αριθμό, περίπου το 2 ή 3% των εισακτέων της που μπορεί να μετεγγράψει.Και να σκεφτείς ότι σ' αυτό το ποσοστό εκτός της σκπ, μπαίνουν και άλλες παθήσεις, όπως ο καρκίνος, νεφροπαθείς κ.α.
Στους πολύτεκνους δίνει ξέχωρο ποσοστό, ευτυχώς.
ΥΓ Η κόρη μου πέρασε πρόπερσι στην Πάτρα και ήρθε Αθήνα μαζί με ένα ακόμα παιδί.
Άρα, δυστυχώς εξαρτάται...........................
 #86687  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 01, 2013 8:02 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Σωστα τα λεει η Ευτυχια !!!!!!!!Ομως, αν εσυ , εχεις αναπηρια >67%, το παιδι σου , δικαιουται να παρει μετεγγραφη !!!! :greetings-waveyellow:
Δυστυχώς Άννα μου η μετεγγραφή δεν είναι δεδομένη.Εξαρτάται από την κάθε σχολή.
Κάθε σχολή πριν τις πανελλήνιες δίνει έναν αριθμό, περίπου το 2 ή 3% των εισακτέων της που μπορεί να μετεγγράψει.Και να σκεφτείς ότι σ' αυτό το ποσοστό εκτός της σκπ, μπαίνουν και άλλες παθήσεις, όπως ο καρκίνος, νεφροπαθείς κ.α.
Στους πολύτεκνους δίνει ξέχωρο ποσοστό, ευτυχώς.
ΥΓ Η κόρη μου πέρασε πρόπερσι στην Πάτρα και ήρθε Αθήνα μαζί με ένα ακόμα παιδί.
Άρα, δυστυχώς εξαρτάται...........................
Ναι !!!! Το ξερω ! Επισης, εξαρταται και απο το εισοδημα ! Ειναι , ομως, ενα δικαιωμα και αξιζει να το διεκδικησει , καποιος !!!!! :greetings-waveyellow:dimi !!!!!!!!!!!! :text-welcomewave: Καλη δυναμη !!!!!!! Καλη επιτυχια στο παιδι σου :greetings-waveyellow:
 #86712  από kaiti
 Παρ Μαρ 01, 2013 11:04 pm
dimi3 έγραψε:ΕΧΩ ΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠΑ ΩΣ ''ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ'' ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ? ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΗΞΕ ΣΗΜΕΡΑ.
για να μπει καποιος στα κοινωνικα κριτηρια πρεπει να εχει καποιo συγγενικο προσωπο α βαθμου με ποσοστο αναπηριας ανω του 67% αρα αν εχεις, τοτε μπορεις να ρωτησεις στα κεπα και θα σε ενημερωσουν εκει... δεν χρειαζεται να εχει το παιδι σου αναπηρια! δοξα το θεο να ειναι καλα.. :)
 #86794  από Ευτυχία
 Κυρ Μαρ 03, 2013 3:42 pm
κε Dimi ψάξε στα ΚΕΠΑ αυτό που λέει η kaiti,

όπως κ να'χει, καλή επιτυχία στο παλικάρι σου :greetings-waveyellow:
 #86901  από dimi3
 Τρί Μαρ 05, 2013 6:00 pm
Ευχαριστώ, όλους σας . Τελικά έπρεπε να έχω 67% και άνω για να υπάγεται το παιδί μου στα κοινωνικά κριτήρια. Δεν έχω όμως 67% και άνω , έχω μόνο 67% αναπηρία. Δεν πειράζει απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι για να βοηθηθεί το παιδί μου αν χρειαστεί.
 #86913  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 05, 2013 8:15 pm
dimi3 έγραψε:Ευχαριστώ, όλους σας . Τελικά έπρεπε να έχω 67% και άνω για να υπάγεται το παιδί μου στα κοινωνικά κριτήρια. Δεν έχω όμως 67% και άνω , έχω μόνο 67% αναπηρία. Δεν πειράζει απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι για να βοηθηθεί το παιδί μου αν χρειαστεί.
Νομιζω οτι το ποσοστο αναπηριας σου, σε καλυπτει ......!!!!Για περιπτωση μετεγγραφης του παιδιου !!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #86965  από dimi3
 Τετ Μαρ 06, 2013 8:39 pm
ANNA59 μου είπαν ότι δεν με καλύπτει από τον οργανισμό εκπαίδευσης που είναι υπεύθυνος για τις πανελλήνιες. Αν ξέρεις κάτι πες μου τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ.