• ΚΑΤΕΡΙΝΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #86769  από Giota
 Σάβ Μαρ 02, 2013 10:12 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ..................
 #86770  από sofia13
 Σάβ Μαρ 02, 2013 10:23 pm
Οχι απο Κατερίνη αλλά τώρα μούβαλες υποψίες , έχω καρδιακούς φίλους-φίλες εκεί και μάλιστα
με τ΄ονομά σου. Αμάν, ......λές; Πές κάτι αν θέλεις για σένα; Τι ψάχνεις; Ποιόν;
Λέγε ρε Γιώτα , δεν τους έχω πεί τίποτα σχετικά με τα δικά μου. :romance-kisscheek:
 #86779  από Giota
 Κυρ Μαρ 03, 2013 10:56 am
καποιο με σκπ να κανουμε παρεα.... τι αλλο να ψαχνω? να τα λεμε, να εχω κατι κοινο...
 #86824  από sakis1976
 Κυρ Μαρ 03, 2013 11:40 pm
Γεια σου Γιώτα,

Εμείς είμαστε από Κατερίνη (και λέω εμείς γιατί η σύζυγος έχει την ασθένεια 10 χρόνια περίπου, από τα 23 της). Εγώ παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά το φόρουμ αλλά αυτή δεν τα πάει και τόσο καλά με το ιντερνετ, οπότε της μεταφέρω αρκετά πράγματα. Δηλαδή για σένα της έχω κάνει αναφορά γιατί πιθανόν να ήσασταν την ίδια περίοδο έγκυες!

Αν και κοιμάται τώρα που είδα το θέμα σου, είμαι σίγουρος ότι θα θέλει να συναντηθείτε όταν της το πω αύριο. Μου λέει συχνά ότι θα ήθελε να γνωρίσει κόσμο με Σκπ γιατί ξέρει ότι θα την καταλάβουν απόλυτα. Αν και έχει μία φρέσκια στην παρέα της (1η ξαδέρφη και μία θεία της).

Θα της το μεταφέρω αύριο και θα σε ενημερώσω είτε εδώ είτε με π.μ. :greetings-waveyellow: