• απαντήσεις μαγνητικών τομογραφιών!

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #86759  από free woman
 Σάβ Μαρ 02, 2013 9:49 pm
Αγαπημένοι μου φίλοι,

πήρα τις απαντήσεις που σας έλεγα...θα τις δει ο νευρολόγος μου την Δευτέρα!

Διάβασα το πόρισμα....ξαναγύρισα στην πρώτη μου κατηγορία...η βελτίωση που έδειχναν τον Ιούλιο δεν υπάρχει πιά αλλά υπάρχει και μια μικρή έξαρση..αν μπορώ να το πω έτσι...δεν κατάλαβα και πολύ καλά...θα σας πω με σιγουριά την άλλη εβδομάδα.....περιμένω να μάθω κι εγώ λεπτομερώς πως έχουν τα πράγματα...ωστόσο τα καψίματα συνεχίζονται.... :scared-shocked:

ξέρω πως περιμένατε να σας πω κάτι γι΄αυτό σας γράφω απόψε!

καλή σας νύχτα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :text-thankyouyellow:

εύχομαι όλοι σας να είστε τέλεια! :greetings-waveyellow:
 #86762  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 02, 2013 9:54 pm
Μαιρη !!!!! Κανε υπομονη , μεχρι να δει ο γιατρος τις μαγνητικες σου .Και...ως τοτε ......ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!! :romance-caress: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:ΥΓ. Παντως, τα δικα μου καψιματα , ΔΕΝ ''φαινονται '' στις μαγνητικες .....
 #86765  από sofia13
 Σάβ Μαρ 02, 2013 10:05 pm
Οπως και νάχει , θα το αντιμετωπίσουμε όλες μαζί. Περάσαμε πολύ-πολύ χειρότερα Μαίρη,
γι΄αυτό χάσαμε πιά την αίσθηση του πανικού και του τρόμου!
Βρήκαμε όμως ένα ώμο νά ακουμπάμε στα δύσκολα ( αν έρθουν).
Εδώ είμαστε όλοι και στα όμορφα και στα άσχημα , ΕΔΩ!
Δεν τα παρατάμε ποτέ ! Εντάξει;
φιλιά ! :romance-kisscheek:
 #86766  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 02, 2013 10:07 pm
:bow-yellow: ΝΑΙ !!!!!! Την αισθηση του πανικου και του τρομου, την εχω χασει εδω και πολυ καιρο !!!! Νοιωθω οτι ...ΝΙΚΗΣΑ ΤΗ ΣΚΠ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!