• Καλησπερα σε ολους σας!!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #8613  από ΧΡΥΣΑΝΘΗ
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:51 pm
Πριν 2 μηνες περιπου μου διαγνωσαν και εμενα ΣΚΠ μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια και τα συμπτωματα μου ηταν μουδιασμα σε ολη μου την δεξια μερια το οποιο και εφυγε μονο του γιατι μεχρι να μαθω τι ηταν ολο το στενο μου περιβαλλον καθως και εγω νομιζαμε πως ηταν ψυξη :shock: !Προλυπτικα μου εδωσαν την Rebif-22 για 6 μηνες για να δουμε πως θα παει απο την οποια ιδιαιτερες παρενεργειες δεν ειχα παρα μονο πονοκεφαλους και ουτε ιδιατερες αλλαγες στις ιπατικες μου εξετασεις.
Χαιρομαι πολυ που βρηκα το site αυτο και ευχομαι σε ολους μας να ειμαστε καλα και αυτο να ειναι το λιγοτερο.....φιλακια.
 #8615  από LL--MM
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:06 am
Επίσης, καληνύχτα, και τα λέμε αύριο γιατί είναι και αργά... Nα είσαι πάντα καλά, και μην ανησυχείς!!! Το να δίνουν γιατροί Rebif (νοσοκομειακό φάρμακο) "προληπτικά" πρώτη φορά το ακούω. Μάλλον θα είχαν ήδη δεί και κάτι παραπάνω... Καλό κουράγιο, μήν πτοείσαι :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Σεπ 15, 2009 11:04 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #8617  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:14 am
Όλοι καλά θα 'μαστε Χρυσάνθη!!
Καλωσήρθες και καλή τύχη με τη θεραπεία σου!!
 #8619  από elena
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:21 am
καλησπέρα!!!όλα καλά θα πάνε!!!
 #8623  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:45 am
Καλώς την και στο εξής να πάνε όλα καλά και μη σου πω και καλύτερα :lol: !!!
 #8651  από ΧΡΥΣΑΝΘΗ
 Τρί Σεπ 15, 2009 6:32 pm
LL--MM έγραψε:Επίσης, καληνύχτα, και τα λέμε αύριο γιατί είναι και αργά... Nα είσαι πάντα καλά, και μην ανησυχείς!!! Το να δίνουν γιατροί Rebif (νοσοκομειακό φάρμακο) "προληπτικά" πρώτη φορά το ακούω. Μάλλον θα είχαν ήδη δεί και κάτι παραπάνω... Καλό κουράγιο, μήν πτοείσαι :D

Ναι συγνωμη ξεχασα να προσθεσω οτι μου βρηκαν εστιες στον εγκεφαλο καθως και στον αυχενα αν και δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο στην προλυπτικη χρηση του rebif αλλα στη νοσοκομειακη μου διαγνωση (γιατι περιττο το οτι ειχα νοσηλευτει σε νοσοκομειο οπου εγινε και η διαγνωση και μεχρι και παρακεντηση μου εκαναν),αυτο εγραφε...
Τελος καλα ολα καλα....
 #8657  από Maria77
 Σάβ Οκτ 10, 2009 2:06 am
Καλώς ήρθες Χρυσάνθη στην παρέα μας!
Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε! ;) Πολλά φιλιά :)
Τελευταία φορά σημειώθηκε ως νέο από το μέλος ΧΡΥΣΑΝΘΗ την Σάβ Οκτ 10, 2009 2:06 am.