• ΔΕΙΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΟ .....

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #86285  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 23, 2013 7:57 pm
Σιγα μωρε !!!!! Τι παιρνουν οι ανθρωποι !!!!!! Το ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ τους , ειναι μικροτερο απο το ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ παραπληγικο επιδομα .........!!!! Σιγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φτωχεια καταραμενη !!!!!!! ΥΓ. Ως γνωστον, μετα την ενσωματωση των δωρων, το παραπληγικο επιδομα θα φτασει το ...αστρονομικο ποσο των 780 ευρω,περιπου, μηνιαιως !!!!!!!!!!!!!!
 #86287  από panos59
 Σάβ Φεβ 23, 2013 8:12 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Σιγα μωρε !!!!! Τι παιρνουν οι ανθρωποι !!!!!! Το ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ τους , ειναι μικροτερο απο το ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ παραπληγικο επιδομα .........!!!! Σιγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φτωχεια καταραμενη !!!!!!! ΥΓ. Ως γνωστον, μετα την ενσωματωση των δωρων, το παραπληγικο επιδομα θα φτασει το ...αστρονομικο ποσο των 780 ευρω,περιπου, μηνιαιως !!!!!!!!!!!!!!
:o

σοβαρά ???????????
δεν τόξερα! από σένα το πρωτοακούω ... καρατσεκαρισμένο?

τέτοια λέγε μου! τέτοια λέγε μου! :banana-dreads:

:think: δε με φτιάχνεις πλάκα τώρα εεεεε? :)
 #86293  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 23, 2013 10:55 pm
Ναι Πανο !!!!!! Τσεκαρισμενο ! Τα δωρα Χριστουγεννων, Πασχα , αδειας , ενσωματωνονται στο επιδομα . Συνολικα, βεβαια, τα ιδια χρηματα ειναι, αλλά θα σας φαινονται περισσοτερα .......... :greetings-waveyellow:
 #86422  από κατερινα 55
 Δευ Φεβ 25, 2013 7:56 pm
Εντυπωσιακή καλλιγραφία :o :o :o

"Η καλλιγραφία είναι μία πολύ ιδιαίτερη μορφή τέχνης.
Δείτε ένα βίντεο που δείχνει τη δημιουργία εντυπωσιακών χαρακτήρων γραφής."

:violence-shootself: :violence-shootself:
 #86475  από ahilleas
 Τρί Φεβ 26, 2013 6:34 pm
Το νέο Ελληνικό λεξικό!
Λέξεις που χρησιμοποιούμε,αλλά δεν υπάρχουν σε κανένα λεξικό.
Λίγο υπερβολικό το βρίσκω,αλλά..για ρίξτε μια ματιά!!
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/117764
 #86487  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 26, 2013 9:04 pm
ahilleas έγραψε:Το νέο Ελληνικό λεξικό!
Λέξεις που χρησιμοποιούμε,αλλά δεν υπάρχουν σε κανένα λεξικό.
Λίγο υπερβολικό το βρίσκω,αλλά..για ρίξτε μια ματιά!!
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/117764
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Καλοοοοοο..........
 #86559  από panos59
 Τετ Φεβ 27, 2013 8:58 pm
:o

κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι δωρητής σώματος,
γιατί ΕΓΩ το αποφάσισα ....

με βάση όμως νεότερο Νόμο
(τον Ν 3984/ΦΕΚ150/Α/27.06.2011 )
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ

εκτός εάν -εν ζωή και ενυπόγραφα- έχουν ζητήσει το αντίθετο!

μετά (λέει) βγήκαν και καθησύχασαν τον κόσμο, συμπληρώνοντας ότι:

"απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη των συγγενών του θανόντος ατόμου"

..........

τι να πεις .....

"αυτοδιάθεση", σου λέει μετά .....

:(
Συνημμένα
σελίδα 1.JPG
σελίδα 1.JPG (135.65 KiB) Προβλήθηκε 103 φορές
σελίδα 2.JPG
σελίδα 2.JPG (262.42 KiB) Προβλήθηκε 103 φορές
σελίδα 3.JPG
σελίδα 3.JPG (69.11 KiB) Προβλήθηκε 103 φορές
 #86796  από κατερινα 55
 Κυρ Μαρ 03, 2013 5:19 pm
Οι «αναρχικοί» των Εξαρχείων

Εικόνα

Εδώ και τρία χρόνια, στην πολυκατοικία των Εξαρχείων, Μαυρομιχάλη και Ισαύρων γωνία, άγνωστοι ασπρίζουν τους τοίχους για να γράψουν - με καθαρά, μαύρα και κόκκινα γράμματα - συνθήματα, στίχους επαναστατημένων ποιητών, σύγχρονων Ελλήνων φιλοσόφων κι άλλα δικά τους σοφήματα. «Σηκωθείτε όρθιοι, να σκύψουνε αυτοί», εγώ ο Ελάχιστος. «Η χώρα δεν είναι η κτήση και η κτίση... είναι οι άνθρωποι», Θουκυδίδης 550 μ.Χ. «Ένα βόλι μπορεί να σκοτώσει τον εχθρό σου. Μία ψήφος μπορεί να σκοτώσει το παιδί σου», Α. Λίνκολν. «Στο τέλος του Φλεβάρη, αρχές του Μάρτη, την άνοιξη άνοιξε μία ανεμώνα εις πείσμα των αντιπροσώπων του λαού», Γ. Κυριόπουλος. Η διαφορά με τους "γείτονες της αμφισβήτησης" είναι ότι, ανά μήνα, εδώ, τα λόγια φρεσκάρονται ή ανανεώνονται σύμφωνα με το τι επιτάσσει η επικαιρότητα. Δεν υπάρχουν γκράφιτι και λέξεις αγγλικές, μόνο καλοσχεδιασμένη γραμματοσειρά και ευανάγνωστα γράμματα. Σαν τη ρήση του σοφού που πρέπει να αποτυπωθεί και στον τελευταίο βιαστικό περαστικό.

Το μυστικό του δρόμου αποκαλύφθηκε, όταν το Σάββατο το πρωί - με το που βγήκε ο ήλιος, μετά την τρελή βροχή - έσκασαν μύτη με την μπογιά τους οι δημιουργοί. Κι όλοι καταλάβαμε ότι δεν ήταν 18χρονοι κουκουλοφόροι, η τρομαγμένη γενιά μετά τον Αλέξη. Αλλά δυο «γνωστοί - άγνωστοι» της περιοχής. Τα αγόρια της Μαυρομιχάλη, ο Παναγιώτης κι ο Τάκης, κρατούν με τον τρόπο τους το δικό τους ημερολόγιο και, με τα χρώματα της αναρχίας, βάφουν την επανάσταση της τρίτης ηλικίας!

ΕικόναΛίνα Παπαδάκη
- See more at: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.e ... Ux61c.dpuf
 #86915  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 05, 2013 8:28 pm
chryssa έγραψε:Γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;
Ένα άρθρο που κυκλοφορεί στο Facebook :roll: :roll: :cry:
Πηγή: http://www.lifo.grhttp://www.lifo.gr/te ... gest/36547
:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: Το διαβασα , κι εγω , στο facebook και ...... :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 28