• ΚΕΠΑΚΙΑΚΑ ΝΕΑ αρ. φύλλου 2

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #86308  από Κώστας
 Κυρ Φεβ 24, 2013 3:39 am
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ.jpg
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ.jpg (167.53 KiB) Προβλήθηκε 194 φορές
 #86312  από litsa
 Κυρ Φεβ 24, 2013 10:55 am
άνετα γράφεις σε εφημερίδες , περιοδικά κτλ κτλ

ουτε δημοσιογράφος να ήσουνα..!!!!!

σε αναμονή της νέας έκδοσης..
 #86320  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 24, 2013 11:19 am
:crying-yellow: :angry-banghead: :laughing-rolling: :crying-yellow: ............. :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :text-thankyouyellow:.......ΥΓ. Εμεις , τα κοριτσακια -ασθενεις , περιμενουμε απο τον Πανο, με το αριστο γουστο , να μας προτεινει τα απαραιτητα αξεσουαρ , για το...πεμπτο ακρο !!!!!! Πανουλη !!!! Αρχισε να ψαχνεις.....Το θαυματουργο χαπακι ... Ε....Ε....Ερχεται .....
 #86327  από sofia13
 Κυρ Φεβ 24, 2013 11:35 am
Αννούλα μήπως αλλού σε βρήκε το ξημέρωμα ρε μωρό μου;
Ο Κώστας έγραψε για ουρές με πόδια !Ο ΚΩΣΤΑΣ! :romance-kisscheek: :romance-heartsthree:
 #86330  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 24, 2013 11:44 am
sofia13 έγραψε:Αννούλα μήπως αλλού σε βρήκε το ξημέρωμα ρε μωρό μου;
Ο Κώστας έγραψε για ουρές με πόδια !Ο ΚΩΣΤΑΣ! :romance-kisscheek: :romance-heartsthree:
:laughing-rolling: Οχι βρε !!!!!!Μην ανησυχεις !!!! Απλως, ο Πανος μας, πιο παλια συνηθιζε να δημοσιευει φωτογραφιες με υπεροχα ρουχα , παπουτσια, μαγιω ....κλπ !!!!!! Για μας , τις ...κομψες κυριες του φορουμ ......! Μας εχουν λειψει αυτες οι ...στυλιστικες προτασεις του ....
 #86336  από κατερινα 55
 Κυρ Φεβ 24, 2013 3:48 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Παιδιά επειδή το φάρμακο είναι καινούριο,πιστεύω ότι καλό θα ήταν να περιμένουμε λιγάκι ακόμα προτού βάλουμε τον Πάνο να ψάχνει :teasing-neener: :teasing-neener: Μην και μας κάτσει τίποτα σε Εικόνα
:eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #86337  από Κώστας
 Κυρ Φεβ 24, 2013 3:49 pm
sofia13 έγραψε:Ο Κώστας έγραψε για ουρές με πόδια !Ο ΚΩΣΤΑΣ! :romance-kisscheek: :romance-heartsthree:
Όχι βρε Σοφία!. Για κανονικό τρίτο πόδι μίλησα, μόνο που ακόμα δεν μπορούν να προβλέψουν αν θα είναι αριστερό ή δεξί. Άσε τώρα γιατί η Άννα άθελά της μούβγαλε "λαυράκι".
Εμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε πως ο στυλίστας της Happy Feet, είναι ο Πάνος! Βλέπω νάρχεται έκτακτο παράρτημα!!!!!
 #86340  από sofia13
 Κυρ Φεβ 24, 2013 5:43 pm
Ναί αλλά ή απόληξη της σπονδυλικής στήλης δεν λέγεται και ουρά;
Αχ τι χαρά ! 3 πόδια; Τριαχαριτωμένους μας βρίσκω ! Ομως θέλω και ουρίτσα.
Αυτή τουλάχιστον θα μπορούμε να την κουνάμε χαρωπά πέρα-δώθε .............
Η δε Αννα μιλάει για 5 ποδαράκια. Η Κατερίνα το βλέπει πιο ρεαλιστικά το θέμα , αχ θέλω και
ουρά !!!
Και ποιός θα τολμήσει νάξερα , μετά να μας πεί τερατάκια ! Ε, ποιός;
 #86345  από panos59
 Κυρ Φεβ 24, 2013 7:57 pm
:confusion-seeingstars:
δεν ξέρω τι περιμένετε και απο ποιόν ....
ξεκαθαρίστε-μου πρώτα τι κομμάτι της ανησυχίας σας (ανατομικό?, στυλιστικό?, τι?)
μπορώ εγώ να σας καλύψω ,
και θα το καλύψω .... πάραυτα!

κέφια νάχετε εσείς, κι εδώ είμαστε!

στο ΦΩΤΟΑΛΜΠΟΥΜ όμως, μάλλον,
όχι εδώ,
μη του την "ξενερώσουμε" τη θεματική του φίλου μου του Κωστή,
με άσχετες παρεμβολές ...

προτείνω .....

:)