• ΣΚΠ και κοινωνική ζωή...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #86338  από mplearkouda
 Κυρ Φεβ 24, 2013 5:00 pm
Είναι αλήθεια ότι όποιος δεν είναι στα παπούτσια σου δε μπορεί να σε καταλάβει. Όπως αναγνωρίζω κι εγώ ότι ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι αισθάνεται κάποιος συνασθενής που είναι σε διαφορετική κατάσταση από μένα.
Συμφωνώ και με τον Κώστα. Οι σχέσεις με τους συγγενείς είναι τις περισσότερες περιπτώσεις τυπικές, και στην περίπτωση μου και πριν ασθενήσω ανύπαρκτες.
Με πληγώνει που κάποια άτομα που θεωρούσα ότι είναι πολύ κοντά μου, ούτε ενδιαφέρονται ούτε ρωτάνε. Παλαιότερα ένα κρυολόγημα να περνούσα, το ενδιαφέρον τους ήταν περισσότερο σε σχέση με το να περνάω τώρα ώση για παράδειγμα. ΄΄Ετσι ασυνείδητα κι εγώ κλείνομαι στο καβούκι μου, και χάνω επαφή και με τους λίγους που κρατούσα, γιατί αυτό το πράγμα με πληγώνει..Δεν είναι ότι θέλω να με νταντεύουν, αλλά ξέρεις ότι ο άλλος δεν είναι καλά, και δεν κάνεις τον κόπο καν να στείλεις ένα μήνυμα να δεις τι κάνει, αυτό κάτι δείχνει και κάτι σημαίνει.
 #86342  από litsa
 Κυρ Φεβ 24, 2013 5:59 pm
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
εγώ αυτή την εξήγηση έδωσα μπλεαρκούδα....
 #86348  από LL--MM
 Κυρ Φεβ 24, 2013 8:30 pm
ΑΥΤΟΙ φοβούνται; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #86351  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 24, 2013 9:48 pm
Φοβουνται μηπως τους ζητησουμε βοηθεια !!!! Οποιαδηποτε βοηθεια !!!!!!!!! Αυτο εχω καταλαβει εγω !!!!!!!! Επισης , φοβουνται μηπως τους πουμε οτι δεν ειμαστε καλα , γιατι ετσι νοιωθουν αμηχανια !!!!!! Βεβαια, οταν διαπιστωσουν οτι ειμαστε ''καλα'' και το παλευουμε....τοτε ενα ..φωτακι ...μοχθηριας σπιθιζει στα ματακια τους .........Αυτες ειναι οι δικες μου διαπιστωσεις ........ΚΑΙ ...ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!! ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ !!!!!!!!!
 #86354  από Κώστας
 Κυρ Φεβ 24, 2013 11:02 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Φοβουνται μηπως τους ζητησουμε βοηθεια !!!! Οποιαδηποτε βοηθεια !!!!!!!!! Αυτο εχω καταλαβει εγω !!!!!!!! Επισης , φοβουνται μηπως τους πουμε οτι δεν ειμαστε καλα , γιατι ετσι νοιωθουν αμηχανια !!!!!! Βεβαια, οταν διαπιστωσουν οτι ειμαστε ''καλα'' και το παλευουμε....τοτε ενα ..φωτακι ...μοχθηριας σπιθιζει στα ματακια τους .........Αυτες ειναι οι δικες μου διαπιστωσεις ........ΚΑΙ ...ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!! ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ !!!!!!!!!
Θα συμφωνήσω! :bow-yellow:
 #86357  από litsa
 Δευ Φεβ 25, 2013 12:37 am
mplearkouda έγραψε: Παλαιότερα ένα κρυολόγημα να περνούσα, το ενδιαφέρον τους ήταν περισσότερο σε σχέση με το να περνάω τώρα ώση για παράδειγμα. .
συμφωνώ με την αννούλα και τον κώστα!

μπλεαρκούδα...αυτό ΄σημαίνει και μία ανώριμη υποκριτική σχέση.... ή κάπως έτσι τέλος πάντων...

το θέμα είναι το αν τους κρατάμε ακόμα ή τους σουτάρουμε εμείς πλέον....
 #86358  από Κώστας
 Δευ Φεβ 25, 2013 1:01 am
Μη ζητάτε από ανθρώπους, πράγματα παραπάνω απ΄ αυτά που το μυαλό τους, τους επιτρέπει να σκεφτούν και να πράξουν!
 #86359  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 25, 2013 7:49 am
Κώστας έγραψε:Μη ζητάτε από ανθρώπους, πράγματα παραπάνω απ΄ αυτά που το μυαλό τους, τους επιτρέπει να σκεφτούν και να πράξουν!
Σωστα !!!!!!!! Δειξτε κατανοηση στη συμπαθη κατηγορια των...ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ !!!!!!! Γυριστε τους την πλατη και ...συνεχιστε το δρομο σας ....!!!!!!!!! Πολλη σημασια τους δωσατε........Οσο για τις, πασης φυσεως ,κοινωνικες εκδηλωσεις και υποχρεωσεις...να συμμετεχετε , ΜΟΝΟ αν μπορειτε και ΜΟΝΟ αν θελετε!!!! ΔΕΝ εχουμε υποχρεωση να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν!!!!!!!!Θα στηριχτουμε σ'εκεινους , που μας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #86364  από Κωνσταντίνα
 Δευ Φεβ 25, 2013 8:51 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε: ..................συνεχιστε το δρομο σας ....!!!!!!!!!.......................... [/b]
Καλημέρα συνάδελφοι :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
πρόβλημα υπότασης με κράτησε μακριά από το forum, αλλά σιγά σιγά συνέρχομαι :obscene-hanged:

Πιστεύω ότι οι σχέσεις φιλίας είναι σύμβαση που γίνεται ανάμεσα σε δύο.
Ξεκινήσαμε με το ίδιο λεωφορείο για ......Θεσσαλονίκη, αλλά στην πορεία εγώ χρειάστηκε αναγκαστικά(αρρώστησα) να αλλάξω λεωφορείο και να πάω .....Βόλο.
Δεν ξέρω αν πρέπει να θυμώσω με τους επιβάτες του λεωφορείου που πηγαίναμε Θεσσαλονίκη επειδή δεν κατέβηκαν μαζί μου και να επιβιβαστούν στο νέο, ...για το Βόλο.
 #86368  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 25, 2013 9:42 am
Κωνσταντίνα έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε: ..................συνεχιστε το δρομο σας ....!!!!!!!!!.......................... [/b]
Καλημέρα συνάδελφοι :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
πρόβλημα υπότασης με κράτησε μακριά από το forum, αλλά σιγά σιγά συνέρχομαι :obscene-hanged:

Πιστεύω ότι οι σχέσεις φιλίας είναι σύμβαση που γίνεται ανάμεσα σε δύο.
Ξεκινήσαμε με το ίδιο λεωφορείο για ......Θεσσαλονίκη, αλλά στην πορεία εγώ χρειάστηκε αναγκαστικά(αρρώστησα) να αλλάξω λεωφορείο και να πάω .....Βόλο.
Δεν ξέρω αν πρέπει να θυμώσω με τους επιβάτες του λεωφορείου που πηγαίναμε Θεσσαλονίκη επειδή δεν κατέβηκαν μαζί μου και να επιβιβαστούν στο νέο, ...για το Βόλο.
:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: Περαστικα Κωνσταντινα μας !!!!!!!!!!! Και...προσεχε !!!!!!!!! Την υποταση και ο,τι αλλο σε χαλαει !!!!! Συνεχισε να ταξιδευεις με το λεωφορειο σου....και ασε τους αλλους ....!!!!! Εξ αλλου, πριν απο λιγο καιρο, μπηκες στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ''λεωφορειο'' !!!!!!! Στη δικη μας , ομορφη, παρεα !!!!!!!! Προσωπικα, νοιωθω τυχερη, που γνωρισα ολους εσας :happy-wavemulticolor: :romance-grouphug: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: