• Επιτέλους ένα καλό νέο για τα αναπηρικά επιδόματα/συντάξεις

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #85374  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 07, 2013 11:28 am
Π.Μ79 έγραψε:Με λίγα λόγια, φαίνεται ο βλακοΒρούτσης να παρουσιάζεται σαν ανθρωπιστής, για να μπορούν τα άτομα με αναπηρία να μην πεθάνουν στην πείνα, από την άλλη, περιμένει τα ίδια άτομα, να έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν ποσό 6 μηνών ακέραιο.
Βέβαια, δεν αναφέρεται πουθενά ο κύριος, ότι τα ΚΕΠΑ δέχονται διαταγές από παντού να κόβουν αβέρτα!

Λογικό!!!
:scared-shocked: Λογικο ειναι , να απαιτουν την επιστροφη των χρηματων,σε περιπτωση που τα ΚΕΠΑ, ''κοψουν'' .Κι εμεις, να φορτωθουμε κι αλλα χρεη......Επισης, το νομοσχεδιο αυτο ΘΑ κατατεθει στη Βουλη, για ψηφιση . Ποιος μου λεει οτι θα ψηφιστει, οπωσδηποτε ???? Μπορει και να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ !!!!!!Δεν ειναι καθολου απιθανο !!!!!! Επισης, αναμφιβολα, η ανακοινωση αυτη, ειναι ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ !!!!!!! Ο αγνωστος μμμμ@λ@κ@ς της ''διπλανης πορτας'' ...άλλα καταλαβε !!!! Απο την ημερα που ακουστηκε η σχετικη ανακοινωση , μου λεει ''γιατι ανησυχεις ? Αφου , θα συνεχισεις να πληρωνεσαι, οσο περιμενεις επανεξεταση '' :scared-shocked: Ο ''κυριος'' Βρουτσης και το :evil: συναφι του , σκοτιστηκαν για μας ....καθολου δεν τους νοιαζει αν..πειναμε !!!!!! Αν τους ενοιαζε, θα φροντιζαν άλλα θεματα, τα ουσιαστικα !!!!! Θα ''εκοβαν το λαιμο τους'' για να σταματησει πια αυτη η ΚΤΗΝΩΔΙΑ των ΚΕΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά , ακομα κι ετσι, αν πραγματικα ηθελαν να μας ανακουφισουν οικονομικα, θα εβρισκαν τροπο , ετσι ωστε να αρχισουν ΑΜΕΣΑ οι πληρωμες για μας , τους...ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 #85388  από litsa
 Πέμ Φεβ 07, 2013 2:46 pm
α ρε Άννα πόσο δίκιο έχεις!!! :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
και όλοι βέβαια....
 #85434  από Nick.
 Παρ Φεβ 08, 2013 10:58 am
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό δεν είναι "καλό" νέο, αλλά "τραγικό" νέο. Αντί να κουνήσουνε τον κώλο τους και να βγάζουν τα ποσοστά έγκαιρα, πάνε να μπλέξουν τους ΑμεΑ σε νέες περιπέτειες.
Γιατί ο άντρας μου έχει ένα χρόνο να πάρει σύνταξη? Επειδή αυτοί είναι πιο αργοί και από την καθυστέρηση. Κατέθεσα χαρτιά τον Φεβρουάριο του 12 και τον Φεβρουάριο του 13 δεν έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου την απόφαση της Α'βάθμιας. Είναι δυνατόν? Αντί να δίνει το υπουργείο "προκαταβολικά" αναπηρικές συντάξεις γιατί δεν κάνει μερικές προσλήψεις υπαλλήλων ούτως ώστε να κινείται η όλη διαδιακασία πιο γρήγορα?
Όχι, δεν θέλω χρήματα που μπορεί ή όχι να δικαιούμαι. Θέλω να ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ τί δικαιούμαι και μέχρι πότε.
Στο κάτω κάτω δεν είναι μονο η σύνταξη. Χρειαζόμαστε το χαρτί για ένα σωρό άλλα πράγματα. Θέλουμε ΤΟ ΧΑΡΤΙ.
 #85435  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 08, 2013 11:03 am
Σωστηηηηηη !!!!!!!!! Να ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ....χωρις να κ@λ@βαρανε !!!!!!!!!!! Ναι !!!!!! Δεν ειναι μονο τα χρηματα !!!!! Ειναι ΚΑΙ άλλες παροχες , οπως εκπτωση του ΟΤΕ, πασο για τις συγκοινωνιες, απαλλαγη απο το παραβολο στα εξωτερικα ιατρεια των νοσοκομειων...........!!!!!!!!!!!!!Ετσι οπως μας καταντησαν, αποκτησαμε νοοτροπια ...ζητιανων !!!!!! Ψαχνουμε για το...τζαμπα !!!!!!!!!!
 #85436  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 08, 2013 11:19 am
http://news.disabled.gr/?p=44425Διαβαστε , τι ειχε δηλωσει το Απριλη του 2012 , ο .....''κυριος'' διευθυντης της διευθυνσης αναπηριας και ιατρικης της εργασιας.... τιτλος...μακρυναρι , ε???? οχι σκετος διευθυντης υποκαταστηματος Πατησιων, οπως ηταν πριν...αναβαθμιστει.....!!!!!!Η αναβαθμιση, προφανως, ηταν η επιβραβευση για τον υπερμετρο ζηλο του !!!!!!!!!! Δεν μπορω να βρω το αντιστοιχο βιντεο !Δεν πειραζει ..διαβαστε !!!!!!
 #86145  από giannis
 Παρ Φεβ 22, 2013 11:34 am
Συγγνώμη που έχω αντίρρηση σε όσα γράφονται εδώ, αλλά θα τη διατυπώσω. Πέφτετε στην παγίδα του κράτους και της πολιτικής αλητείας για την εξαγορά ψήφων. Και εξηγούμαι:

- Γράφετε για κατάργηση των ΚΕΠΑ. Εύκολη λύση με εύκολη ανταπάντηση: Πρέπει να πιάσουμε τις μαϊμού συντάξεις.

- Γράφετε για πρόσληψη προσωπικού. Εύκολη λύση με εύκολη απάντηση: Απαγορεύονται από την τρόικα οι προσλήψεις.

- Γράφετε για χοντρο-κωλαράδες δημοσίους υπαλλήλους που καθυστερούν. Ανέξοδη κριτική με ακόμη πιο εύκολη απάντηση: Δεν συμψηφίζουμε και δεν υποκύπτουμε στον κοινωνικό αυτοματισμό να κατηγορούμε μια άλλη κοινωνική ομάδα (δημοσίους υπαλλήλους). Ντροπή!

Κατά την άποψή μου λοιπόν, μια υπουργική απόφαση θα έλυνε το πρόβλημα σε ΜΙΑ ΩΡΑ! Και τι να λέει αυτή η υπουργική απόφαση; Απλό: Η αναπηρική σύνταξη διακόπτεται, εφόσον κριθεί αμετάκλητα μετά την επανεξέταση, ότι ο ανάπηρος έγινε καλά. Εφόσον ο δικαιούχος δεν προσέλθει παρά την κλήση του από την Υ.Ε., η δυστροπία είναι ποινικό αδίκημα και επισίει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών και αυτόματη δήμευση της ατομικής κινητής και ακίνητης περιουσίας του και των συγγενών του έως και α' βαθμού. Κάθε Υ.Ε. οποιασδήποτε βαθμίδας που αποφαίνεται ψευδώς για την κατάσταση υγείας του δικαιούχου έχει ποινικές ευθύνες απέναντι στο κράτος και τα μέλη της Υ.Ε. ποινική και αστική ευθύνη απέναντι στον δικαιούχο.

ΤΕΛΟΣ

Οπότε και τα ΚΕΠΑ θα εξετάζουν και θα πιέζονται από την πολιτική ηγεσία να επισπεύσουν και επανεξέταση θα γίνεται και οι μαϊμού-συντάξεις θα τελειώσουν αμέσως και όσοι είμαστε ανάπηροι θα παίρνουμε τη σύνταξή μας και θα ξεβρωμίσει ο τόπος από τους απατεώνες που εκμεταλλεύονται το πρόβλημά μας.

Μια σημαντική παρατήρηση για τα όσα έγραψα: Αυτά γίνονται σε ευνομούμενα κράτη. Και η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
 #86163  από litsa
 Παρ Φεβ 22, 2013 12:16 pm
giannis έγραψε:
Κατά την άποψή μου λοιπόν, μια υπουργική απόφαση θα έλυνε το πρόβλημα σε ΜΙΑ ΩΡΑ! Και τι να λέει αυτή η υπουργική απόφαση; Απλό: Η αναπηρική σύνταξη διακόπτεται, εφόσον κριθεί αμετάκλητα μετά την επανεξέταση, ότι ο ανάπηρος έγινε καλά. Εφόσον ο δικαιούχος δεν προσέλθει παρά την κλήση του από την Υ.Ε., η δυστροπία είναι ποινικό αδίκημα και επισίει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών και αυτόματη δήμευση της ατομικής κινητής και ακίνητης περιουσίας του και των συγγενών του έως και α' βαθμού. Κάθε Υ.Ε. οποιασδήποτε βαθμίδας που αποφαίνεται ψευδώς για την κατάσταση υγείας του δικαιούχου έχει ποινικές ευθύνες απέναντι στο κράτος και τα μέλη της Υ.Ε. ποινική και αστική ευθύνη απέναντι στον δικαιούχο.

ΤΕΛΟΣ

Οπότε και τα ΚΕΠΑ θα εξετάζουν και θα πιέζονται από την πολιτική ηγεσία να επισπεύσουν και επανεξέταση θα γίνεται και οι μαϊμού-συντάξεις θα τελειώσουν αμέσως και όσοι είμαστε ανάπηροι θα παίρνουμε τη σύνταξή μας και θα ξεβρωμίσει ο τόπος από τους απατεώνες που εκμεταλλεύονται το πρόβλημά μας.

Μια σημαντική παρατήρηση για τα όσα έγραψα: Αυτά γίνονται σε ευνομούμενα κράτη. Και η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

είμαστε ΚΡΑΤΟΣ της πλάκας!!!!!
 #86168  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 22, 2013 12:41 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:http://news.disabled.gr/?p=44425Διαβαστε , τι ειχε δηλωσει το Απριλη του 2012 , ο .....''κυριος'' διευθυντης της διευθυνσης αναπηριας και ιατρικης της εργασιας.... τιτλος...μακρυναρι , ε???? οχι σκετος διευθυντης υποκαταστηματος Πατησιων, οπως ηταν πριν...αναβαθμιστει.....!!!!!!Η αναβαθμιση, προφανως, ηταν η επιβραβευση για τον υπερμετρο ζηλο του !!!!!!!!!! Δεν μπορω να βρω το αντιστοιχο βιντεο !Δεν πειραζει ..διαβαστε !!!!!!
Σας το ξανα θυμιζω !!!!!!!!!! Οσο για το νομοσχεδιο , που ΘΑ παει για ψηφιση στη Βουλη και που το αναφερουν και παλι τα καναλια ...ενα εχω να πω !!!!! Μας κοροϊδευουν !!!! Παιζουν με τον πονο μας ! Προσπαθουν να ξεγελασουν τον μ@λ@κ@ της...διπλανης πορτας και να ησυχασουν τη συνειδηση (?) του !!!!!!!!!!!!!! Τωρα τους επιασε ο πονος , για ολους εμας , τους χρονιως πασχοντες , που περιμενουμε επανεξεταση με αδεια τσεπη ? Τι να πω !!!! Πρωτα , ριχνουν στη θαλασσα μια βαρκα σαπια και τρυπια και αφου βουλιαξει , αρχιζουν να συζητανε για ...επισκευη................ :violence-hammer:
 #86244  από Giota
 Σάβ Φεβ 23, 2013 11:54 am
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
 #86245  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 23, 2013 12:04 pm
Ειπαμε !!!!! Προκειται για ενα νομοσχεδιο-σκουπα , που Θ Α κατατεθει , για ψηφιση στη Βουλη , μεσα στις επομενες μερες !!!!!!!! ΔΕΝ ισχυει ακομα !!!!!!!!!!!!!!!!