• ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ...

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #85515  από litsa
 Κυρ Φεβ 10, 2013 12:29 am
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τα ιαματικά λουτρά και την σχέση τους με την σκπ...

Επιτρέπεται να κάνουμε τέτοιου είδους θεραπευτικά λουτρά? Δεδομένου ότι η θερμοκρασία είναι 30 και πάνω βαθμών? μερικά φθάνουν τους 37 βαθμούς και άλλα τους 80...
Αλλά έχω ακούσει ότι το ανακατεύουν με θαλασσινό νερό, οπότε η θερμοκρασία πέφτει!!

περιμένω γνώμες και γνώσεις
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #85520  από billios
 Κυρ Φεβ 10, 2013 10:03 am
Απο 'τι ξερω τα ιαματικα εχουν μια θερμοκρασια οπως λες κι εσυ τουλαχιστον 30c,φανταζομαι οτι ειναι απαγορευτικο για μας οπως και η σαουνα.
Στις θερμοπυλες τα νερα βραζουν,πραγματικα βραζουν,στην υππατη το ιδιο.
Τι να πω,δεν εχω καποια ιδιαιτερη γνωση στο θεμα αλλα αν το ανακατευουν με θαλασσινο και πεφτει η θερμοκρασια τοτε που ειναι το 'ιαματικο' !!
 #85540  από κωστας
 Κυρ Φεβ 10, 2013 3:28 pm
Μεχρι 30-32 ειμαστε πολυ καλα...ετσι και αλλιως στην θερμαινομενη πισινα για αυτους που εχουν πολυ σπαστικοτητα και κινητικα προβληματα τοσο πρεπει να'ναι...
 #85569  από litsa
 Δευ Φεβ 11, 2013 12:17 am
μέχρι 30 -32 βαθμούς το άντεχα και εγώ όχι σε ιαματικό, σε μπανιέρα με πίεση...
τώρα για τα ιαματικά δεν γνωρίζω για αυτό και ρωτάω.....
 #86236  από litsa
 Σάβ Φεβ 23, 2013 10:26 am
Τελικά κάνουν καλό τα ιαματικά σε εμάς? ή όχι?
οι φυσιοθεραπευτές τι λένε?

:romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: