• ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #86119  από Κώστας
 Παρ Φεβ 22, 2013 2:50 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Ειμαι η Μαθηματικος που....κυνηγαει τα επιδοματα .....
Εγράφη σε δημοσίευση της Λήδας με τίτλο "προσοχή στα ΚΕΠΑ"
Είναι μία από τις ατάκες της χρονιάς!
afisa anna.jpg
afisa anna.jpg (315.19 KiB) Προβλήθηκε 172 φορές
 #86122  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 22, 2013 7:50 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Κωστα !!!!! Εισαι ΘΕΟΣ !!!!!Με εκανες και γελασα ! Το ειχα αναγκη , γιατι η ψυχη μου ειναι καταμαυρη.........!!!!! Ευχαριστω !!!!!!!!!! :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #86126  από panos59
 Παρ Φεβ 22, 2013 9:37 am
Εικόνα

Νάσαι καλά φίλε Κώστα! Είσαι ανεξάντλητος!
 #86135  από βικυ
 Παρ Φεβ 22, 2013 11:08 am
Τελειο Κωστα :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
υ.γ.Εχουμε και στουντιο οι Κεπακοι.......αυτοπροτεινομαι για ηθοποιος!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
 #86136  από Κώστας
 Παρ Φεβ 22, 2013 11:13 am
Στα ΚΕΠΑΚΟ studios, επεξεργαζόμαστε όλες τις περιπτώσεις. Μια επιτυχημένη ατάκα σας και γίνατε πρωταγωνιστής!
 #86137  από βικυ
 Παρ Φεβ 22, 2013 11:17 am
Εικόνα
Εγω και το μπαζουκας μου ;) για τις "βρωμικες" δουλειες.........."καθαριζουμε" τα παντα χε χε χε
υ.γ.επισης ειμαι και χορευταρου......οριστε η αποδειξη Εικόνα :)
 #86141  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 22, 2013 11:28 am
Κώστας έγραψε:Στα ΚΕΠΑΚΟ studios, επεξεργαζόμαστε όλες τις περιπτώσεις. Μια επιτυχημένη ατάκα σας και γίνατε πρωταγωνιστής!
Τις επομενες μερες , μαλλον θα ξαναγινω ΚΕΠΑΚΟ-πρωταγωνιστρια !!!!!! Θα κανω μια ...επισκεψη στα κεντρικα ΚΕΠΑ !!!!!!!!!!!!! Το ειχα προγραμματισει για σημερα , αλλά μου τα χαλασε ο καιρος ......Ειχα κανει σχεδια...πολυ σατανικα..........!!!!! Δεν πειραζει, απο βδομαδα !!!!!!!!!! Και τοτε ...τα ΚΕΠΑΚΟ στουντιος θα εχουν ...αφθονο υλικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν λεω τιποτα ακομα , ειναι εκπληξη ! Επισης, η ...ερμηνεια μου, θα εξαρτηθει απο την εμπνευση της στιγμης!!!! ΥΓ. Κώστα ....η μασκα με χαλαει λιγο ....επειδη , εγω δεν κρυβομαι ...... :greetings-waveyellow:
 #86142  από litsa
 Παρ Φεβ 22, 2013 11:28 am
τέλειαααααααααααα
 #86147  από Κώστας
 Παρ Φεβ 22, 2013 11:39 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΥΓ. Κώστα ....η μασκα με χαλαει λιγο ....επειδη , εγω δεν κρυβομαι ......

Φυσικά και δεν κρύβεσαι, αλλά δε μπορούσα να βάλω τη φάτσα σου σε καρτούν. Αλλά τώρα μου βάζεις ιδέες! Πήγαινε στα κεντρικά και μετά τα λέμε!...