• ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8565  από elena
 Δευ Σεπ 14, 2009 10:16 am
Συμφωνώ μαζί σου Πέτρο,και για τα επιστημονικά θέματα ,και για το πως το βλέπει ο καθένας...
νομίζω ότι το δεύτερο είναι σημαντικότερο!!!!
 #8575  από petros
 Δευ Σεπ 14, 2009 12:58 pm
Φυσικά ¨Ελενα και το δεύτερο είναι πολύ πολύ σημαντικότερο. Το μυαλό είναι μεγάλο πράγμα και εγώ σε αυτό το φορουμ βρήκα άτομα που ο τρόπος που σκέφτονται και πώς αντιμετωπίζουν κάποια πράγματα είναι κατά πολύ πιο ώριμος και λογικός από πολλούς άλλους ανθρώπους. Γι' αυτό και όπως διάβασα το σωστό είναι να ζεις την ζωή σου και όχι τους φόβους σου. Όσο μπορείς βέβαια γιατί λίγο πολύ όλοι φοβόμαστε μην χάσουμε αυτά που πάντα θεωρούσαμε δεδομένα.Στην ζωή όμως δεν υπάρχουν δεδομένα και τετελεσμένα. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι ο καθένας ξεχωριστός όπως ακριβώς ξεχωριστά βιώνει μια κατάσταση.
 #8577  από Fotis
 Δευ Σεπ 14, 2009 1:18 pm
Στην περίπτωσή μας, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μας δίνει τουλάχιστον την ευκαιρία και την αφορμή να τα σκεφτούμε και να συνειδητοποιήσουμε όλα αυτά.

Το κακό είναι ότι δυστυχώς είναι η φύση του ανθρώπου τέτοια και ο τρόπος ζωής που δεν μας επιτρέπουν να το κάνουμε νωρίτερα και χρειάζεται συνήθως μια τέτοια σφαλιάρα για να το καταλάβουμε.

Τουλάχιστον όσο μπορούμε ας μεταφέρουμε μέσω της εμπειρίας μας τέτοιου είδους προβληματισμούς και σε άλλους, ώστε να γίνουν πιο σοφοί χωρίς να χρειαστεί να τους συμβεί κάτι πρώτα.
 #8589  από litsa
 Δευ Σεπ 14, 2009 6:09 pm
Να συμπληρώσω κάτι που μου είπε η νοσηλεύτρια - απο το ρεμπιφ-
Για τις παρενέργειες ένα πολύ καλό φάρμακο που δεν επηρεάζει πουθενά είναι το

αναβράζον αποτελ των χιλίων..

για να δουμε ...
 #8596  από αλεξανδρος1
 Δευ Σεπ 14, 2009 10:16 pm
[quote="litsa"]να σας πω και εγώ τα δικά μου...
με πήρε τηλ. η νοσηλεύτρια που μου έδειξε την διαδικασία της ένεσης του ρεμπίφ..
της είπα πως ειμαι ότι καίγομαι - ειδικά τα χέρια - κτλ :twisted:
και μου είπε ότι ο συνδυασμός ζέστης και ρεμπίφ κάνει αυτές τις παρενέργειες..
υπάρχουν μου λέει ασθενείς που βάζουν θερμόμετρο γιατί νομίζουν ότι έχουν πυρετό.. και αυτό το έχω πάθει.. :evil:
Ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε ότι τις μέρες που έχει υπερβολική ζέστη μπορώ να μειώνω την δόση του rebif για να μην έχω καψίματα.
 #8599  από litsa
 Δευ Σεπ 14, 2009 10:34 pm
καλά και εγώ που να το ήξερα??!!
ότι το ρεμπίφ με τη ζέστη μας κάνει καψίματα???

^&%$%^$&^%&^%&^%!@!#!@#@#!#!

θα τρελαθώ που λέει και ο Λαζόπουλος..