είμαι νεοαφιχθέν μέλος και χαίρομαι που υπάρχει και ένας τόπος να πω τον πόνο μου γιατί περα απο 3 φίλους (ο ενας μάλιστα εχει λύκο!!) δεν εχω μιλήσει σε κανέναν, ούτε στους γονείς μου....
Είχα την πρωτη ώση το Μαιο με ίλιγγο τρομερό και διπλωπία, αστάθεια βάδισης. Απο τη μαγνητική φάνηκαν εστίες, καμία χρωματισμένη. Πήρα 5 μερες κορτιζόνη σε ορο και μετα τίποτα. οι ολιγοκλωνικές αρνητικές αλλά η εξέταση έγινε μετα τη χορήγηση κορτιζόνης. Ομως ολο τον αυγουστο υπεφερα απο τρομερες ζαλαδες (χωρις ίλιγγο) τις οποίες αποδίδαμε στη χαμηλή πίεση.Σε νεα πρόσφατη μαγνητική φάνηκαν πλέον 2 χρωματισμένες εστίες που όμως δεν δικαιολογούσαν τις ζαλαδες. εκανα ορο κορτιζόνης 3ημερη και τωρα παίρνω medrol 16 mg. (54mg ημερησίως εδω και 4 μερες), Νοιωθω όμως μεγάλη κούραση, εξάντληση και έξαψη ιδιως απο χτες και ανησυχω.
Επίσης μετά την κορτιζόνη (αρχες Οκτωβρη) ξεκινω rebif 22 (πράσινη συσκευασία) 3 φορες εβδομαδιαίως. Μαλλον .....εγω πίεσα για ενέσεις γιατί φοβήθηκα απο τα 2 κοντινα επεισόδια.
Τι θα γίνει? ετσι θα πηγαίνω τωρα? 1 μερα καλά και 4 χάλια?? με τις ενέσεις θα δω βελτίωση ή να το παρω απόφαση να μην κάνω ούτε...δίαιτα για τους γάμους που θα γίνουν το δεκέμβρη???
Παρεμπιπτόντως ποιό είναι το γνωστό νοσοκομείο που έχει εγείρει τέτοια δυσπιστία?? αν όχι ονομαστικά, μπορεί να γίνει κάποιου είδους προσδιορισμός να προσέχουμε και οι..νεοσύλλεκτοι??
Καλώς σας βρήκα