• ΚΡΑΤΟΣ ...''ΠΡΟΝΟΙΑΣ'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #82683  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Δεκ 14, 2012 9:08 pm
EISBOLH APOROU http://www.archipelagos.tv Ψαξτε στο GOOGLE !!!!!! Ψαξτε και θαυμαστε την :obscene-buttmoon: κοινωνικη πολιτικη :obscene-buttmoon:
 #83798  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 09, 2013 12:37 pm
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: Ακομα , ΔΕΝ εχω μπει στο ...συστημα ΚΕ.Π.Α. !!!!!!!!!!! Κοντευουν 6 μηνες απο τοτε που εκανα την αιτηση , στις 27 Ιουλιου !!!!!! Περιμενω, απληρωτη, ως γνωστον !!!!!!!!!! Επισης, πριν μερικες μερες , ελαβα ενα ''γλυκο'' γραμμα απο τον ΟΤΕ !!!!!!!! Τι λεει ???? Λεει οτι , αν μεχρι τις 10 Ιανουαριου , δεν τους προσκομισω ΝΕΑ γνωματευση ΥΕ , θα μου κοψουν την εκπτωση !!!!!!!!!!!!!! Κι αυτο επειδη ....εληξε η αναπηρια μου !!!!!!!!!! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:Φοβαμαι οτι , για τον ιδιο λογο , θα μου κοψουν κι αλλες ''παροχες''......εκπτωση ΔΕΗ....πασο......κλπ...κλπ....!!!!! Η αναπηρια μου εληξε !!!!! Περιμενω το ΚΕ.Π.Α. για να πει αν ...ξανα-αρρωστησα !!!!!!!!!!!!!!!!!!Η αναπηρια εληξε .....!!!!! Εγω, γιατι ΔΕΝ μπορω να νοιωσω οτι ....ειμαι καλα ??????? Ε????????? :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #83815  από Κωνσταντίνα
 Τετ Ιαν 09, 2013 3:01 pm
Βρε Άννα οι δημοσιεύσεις σαν τη δική σου σε "παγώνουν".Τις διαβάζεις και σκέφτεσαι και τώρα τι να πω, πώς να δηλώσω τη συμπαράστασή μου, αφού ότι και να πω δε βοηθά :romance-caress:

Σιωπή και αισιχτίρ που λέει και η γιαγιά Κασσάνδρα.

ΥΓ από τον ΟΤΕ έφυγα παρά την έκπτωση του :obscene-buttmoon: που έδινε.Ψάξε άλλο δίκτυο, μου έρχεται ίσως πιο οικονομικά.
 #83816  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 09, 2013 3:23 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Βρε Άννα οι δημοσιεύσεις σαν τη δική σου σε "παγώνουν".Τις διαβάζεις και σκέφτεσαι και τώρα τι να πω, πώς να δηλώσω τη συμπαράστασή μου, αφού ότι και να πω δε βοηθά :romance-caress:

Σιωπή και αισιχτίρ που λέει και η γιαγιά Κασσάνδρα.

ΥΓ από τον ΟΤΕ έφυγα παρά την έκπτωση του :obscene-buttmoon: που έδινε.Ψάξε άλλο δίκτυο, μου έρχεται ίσως πιο οικονομικά.
:text-thankyouyellow: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: Τι αλλο δικτυο να ψαξω ???? Υπαρχει κανενα δικτυο για...σηματα καπνου ??? Ετσι θα πρεπει να επικοινωνω , απο εδω και περα !!!!!!!!!!!!!! :sad-roulette: Ηδη, εκοψα τα τηλεφωνηματα !!!!!! Μονο σε περιπτωση ΕΚΤΑΚΤΗΣ αναγκης , θα τηλεφωνω !!!!!! Αναθεμα στους αιτιους !!!!! Αναθεμα !!!!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #83910  από Κώστας
 Πέμ Ιαν 10, 2013 11:31 pm
Άννα, βάλε (αν δεν έχεις) skype, τουλάχιστον να επικοινωνείς με τους περισσότερους απ΄ αυτούς που θέλεις δωρεάν.
Ουπς! Τώρα συνειδητοποίησα πως για να έχεις skype πρέπει να έχεις internet, άρα κάποιον πάροχο, άρα να πληρώνεις. Για έλεγξε μήπως κανένας ένοικος της πολυκατοικίας σου, μπορεί να σου παραχωρήσει πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο του!
 #83918  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 11, 2013 9:37 am
Κώστας έγραψε:Άννα, βάλε (αν δεν έχεις) skype, τουλάχιστον να επικοινωνείς με τους περισσότερους απ΄ αυτούς που θέλεις δωρεάν.
Ουπς! Τώρα συνειδητοποίησα πως για να έχεις skype πρέπει να έχεις internet, άρα κάποιον πάροχο, άρα να πληρώνεις. Για έλεγξε μήπως κανένας ένοικος της πολυκατοικίας σου, μπορεί να σου παραχωρήσει πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο του!
:text-thankyouyellow:Πρωτα-πρωτα , εκανα αυτη τη δημοσιευση , για να τονισω, ακομα μια φορα, τις επιπτωσεις της πολυμηνης αναμονης για επανεξεταση .......!!!! Προς το παρον, εχω ιντερνετ .Οσο διαρκει η εκπτωση του ΟΤΕ, που ειναι σημαντικη, πληρωνω ΜΟΝΟ το παγιο και το ιντερνετ .Γι αυτο ΔΕΝ θα κανω τηλεφωνηματα ,για να μη χρεωθω περισσοτερο. Βεβαια, η λυση ειναι να περασω ΣΥΝΤΟΜΑ απο ΚΕΠΑ και να παρω στα χερια μου την ...πολυτιμη γνωματευση ! Αν την παρω,βεβαια .....! Αν ο Αη-ΚΕΠΑ , ο Μεγας ...ο Θαυματουργος δεν κανει το θαυμα του .....αν δεν με κρινει...ΥΓΙΗ !!!!!! :violence-hammer: Καλημερα !!!!!!!!!!!!!!
 #85793  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 15, 2013 5:11 pm
http://zougla.gr/greece/article/ekso-ap ... ikonomikon ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!! Γνησιοι απογονοι του Χιτλερ !Μονο οι Γερμανοι κατακτητες , ειχαν τολμησει να χτυπησουν αναπηρους !!!! Το ξανα-τολμησε η ...συγκυβερνηση και οχι μονο μια φορα!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Παρ Φεβ 15, 2013 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #85801  από tarirs
 Παρ Φεβ 15, 2013 9:22 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:http://zougla.gr/greece/article/ekso-ap ... ikonomikon ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!! Γνησιοι απογονοι του Χιτλερ !Μονο οι Γερμανοι κατακτητες , ειχαν τολμησει να χτυπησουν αναπηρους !!!! Το ξανα-τολμησε η ...συγκυβερνηση και οχι μονο μια φορα!!!!!!!!!!
Αννα δεν εμφανιζει την σελιδα
 #85804  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 15, 2013 10:51 pm
Ωχ !!!!!! Σε μενα εμφανιζοταν !!!!!! Συγγνωμη !!!! Θα το ψαξω , αυριο !!!! :greetings-waveyellow: