• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #85733  από sofia13
 Πέμ Φεβ 14, 2013 12:47 am
:romance-kisscheek: Μ' έκανες και γέλασα πάλι -σιγά το νέο-, βρε δε μας παρεξήγησε κανείς
με τα φιλιά και τις αγκαλιές, εδώ τον άνθρωπο τον είπα νερα'ι'δάκι και χαμογέλασε αντί να φρικάρει, μάνα μου Θεσ/κη είμασταν , ναι για πουλόπομ και γιαβρόπομ και τσικαρόπομ !
Ξέρεις απο βόρεια τρέλα !
Δεν έχει νυχτερίδες ναί, αλλά βρέχει συνέχεια κι΄έχει κεραυνούς και με κούρασε αυτός ο καιρός
και θ'ελω να φύγω ....
Χωτή με μουσική εδώ και κάτι χαρούμενα κομμάτια , απ΄αυτά που ακούω συνήθως και μου
βάζεις τις φωνές !
Μου τη δίνει και η γιορτή του έρωτα , όλες οι γιορτές δηλαδή ....(εσύ γιατί δεν κοιμάσαι;)
Αντε νάνι για νάσαι αύριο λαμπερή κουκλίτσα. Φιλιά ρε μουτρίτσα ! :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #85755  από βικυ
 Πέμ Φεβ 14, 2013 1:35 pm
Τσικαροπομ :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
ειχα χρονια να το ακουσω!
Ακου τωρα τραγουδι να αλλαξεις συκωτι.
.....με το φιστανοπον το κοντον............ :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #85757  από sofia13
 Πέμ Φεβ 14, 2013 2:15 pm
Ατοι πα ενα ξα αχούλ πουγαλεμένο . Βρε είναι δυνατόν χωρίς ''σκερή'' λύρα να αποδοθεί
κομμάτι; Είναι σαν ''σέρα'' με ντράμς.........
Εκανα συκώτι απ΄το ξενέρωμα που άκουσα ! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Και απο φωνές γα'ι'τάνια .
Νάσαι καλά Βικάκι όμορφο.Ξέρεις σέρα; Τον πολεμικό χορό; Θα σού μάθω. Εμένα μου έμαθε η
Χρύσα που δεν παίζεται το άτομο!
Θεσ/κη και να τρίζει το πάτωμα με τη Χρύσα πρώτη στη σέρα. !
Αείκα επείναμε τ΄αφορισμένα .
Φιλιά :text-thankyouyellow:
 #85761  από κατερινα 55
 Πέμ Φεβ 14, 2013 3:33 pm
sofia13 έγραψε:Ατοι πα ενα ξα αχούλ πουγαλεμένο . Βρε είναι δυνατόν χωρίς ''σκερή'' λύρα να αποδοθείκομμάτι; Είναι σαν ''σέρα'' με ντράμς.........
Αείκα επείναμε τ΄αφορισμένα .
Φιλιά :text-thankyouyellow:
:lol: :lol: Καταλάβαμε τίποτα;;;;Εμείς οι νότιοι......τσου...... :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
Το βιντεάκι αφιερωμένο σε όλους,απ'όλες τις μεριές της Ελλάδας.Κι αν καταλάβει κανείς γρι...ας μας πει κι εμάς... :confusion-seeingstars:

:teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #85771  από sofia13
 Παρ Φεβ 15, 2013 12:25 am
Μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα δεν είναι; Αχ Κατερίνα μου , αυτή είναι μία απ΄τις ομορφιές
της Ελλάδας. Σε κάθε περιοχή να μιλάνε διαφορετικά.
Ειδικά στο Ιόνιο που τα λένε όλα τραγουδιστά , χάρμα.
Η ακαταλαβίστικη διάλεκτος παραπάνω με τη Βίκυ, προέρχεται απο την αρχαία Ιωνική διάλεκτο,
Ιωνες οι πρώτοι Ελληνες, γι΄αυτό έξω είμαστε γνωστοί σαν Γιουνάν .
Αλλά η μεγάλη τρέλα και η αγάπη, είναι οι Κρήτες, η γλώσσα τους, η λύρα τους, οι χοροί τους,
η γαστρονομία τους, η λεβεντιά τους και ο λόγος τους '' μάσαιρα''.
Αχ Ελλάδα σ΄αγαπώ... ( πάλι Ν. Παπάζογλου).
Εγροίκσες ατώρα; (κατάλαβες τώρα;) :romance-kisscheek:
 #85772  από sofia13
 Παρ Φεβ 15, 2013 12:43 am
Βίκυ , σέρα και πυρίχειο , με το μαχαίρι στα δόντια, το οποίο κάποια στιγμή χρησιμοποιείς
εναντίον του αντιπάλου. Μέχρι να καταλάβω τη σημασία όλου, έκοβα μέντες μυρωδάτες.
Νόμιζα ότι πρόκειται για βαρβαρότητα. Μέχρι που μας εξήγησε η Χρύσα τι σημασία αυτού που
βλέπαμε. Κι΄εκεί που νομίζαμε ότι είναι ένας μπρουτάλε χορός, βλέπουμε ένα κατάξανθο κορίτσι
με τεράστια γαλανά μάτια , ντυμένο με μαυρο παντελόνι και πουκάμισο μαύρο, να χορεύει
και παθαίνουμε. Σου λέω τρίζαν τα πατώματα στη Σαλονίκη !
Ευτυχώς πέρασε η ώρα και ciao Βαλεντίνε για φέτος. Βασίλεψαν και τα ματάκια μου, πάω μάλλον
για ύπνο. Φιλιά και γλυκά όνειρα τιτανοζιζάνιο. :greetings-waveyellow:
 #85775  από κατερινα 55
 Παρ Φεβ 15, 2013 8:04 am
sofia13 έγραψε:Μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα δεν είναι; Αχ Κατερίνα μου , αυτή είναι μία απ΄τις ομορφιές
της Ελλάδας. Σε κάθε περιοχή να μιλάνε διαφορετικά.
Ειδικά στο Ιόνιο που τα λένε όλα τραγουδιστά , χάρμα.
Η ακαταλαβίστικη διάλεκτος παραπάνω με τη Βίκυ, προέρχεται απο την αρχαία Ιωνική διάλεκτο,
Ιωνες οι πρώτοι Ελληνες, γι΄αυτό έξω είμαστε γνωστοί σαν Γιουνάν .
Αλλά η μεγάλη τρέλα και η αγάπη, είναι οι Κρήτες, η γλώσσα τους, η λύρα τους, οι χοροί τους,
η γαστρονομία τους, η λεβεντιά τους και ο λόγος τους '' μάσαιρα''.
Αχ Ελλάδα σ΄αγαπώ... ( πάλι Ν. Παπάζογλου).
Εγροίκσες ατώρα; (κατάλαβες τώρα;) :romance-kisscheek:

όχι Σοφούλα,δεν είναι μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα...!!!!!Τρέχα γύρευε είναι......
Το βάζω και με......... υπότιτλους,και πάλι αν καταλάβει κανένας :?: ,ας μας πει!!!!! :lol:

#85778  από βικυ
 Παρ Φεβ 15, 2013 10:20 am
Ας αφησουμε λοιπον τα Ποντιακα.......τα οποια δεν καταλαβαινω και ολα........ :whistle:
Γνωριζω τον χορο Σοφια αλλα δεν ξερω να τον χορευω.
Κατερινα νομιζω πως ουτε ο ιδιος καταβαινει τι λεει..........μα τι λεει ο ανθρωπας?!?!?!?!?!? :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12