• Καινούρια στην παρεούλα σας!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #85725  από Vania
 Τετ Φεβ 13, 2013 11:04 pm
Καλησπέρα σε όλους σας!

Είμαι φρέσκια στην παρεούλα σας και πραγματικά σας θαυμάζω όλους σας. Δεν πάσχω η ίδια, αλλά η αδερφή μου. Ελπίζω να μου επιτρέψετε να παραμείνω στην συντροφιά σας και να μάθω απ' όλους σας.
 #85731  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 14, 2013 12:30 am
:text-welcomewave: Φυσικα , σε θελουμε στην παρεα μας !!!!!!! Εσυ, θα μαθεις απο μας και εμεις απο σενα !!!!!! Ετσι γινεται εδω !!!! Ευχομαι τα καλυτερα για την αδελφουλα σου !!!!! Πες μας μερικα πραγματα για εκεινη . :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #85744  από Thor
 Πέμ Φεβ 14, 2013 10:49 am
Καλως ορισες ναι ρε συ δεν υπαρχει θεμα μακαρι να μπαιναν και αλλοι
καλοπροαΙρετοι
 #85900  από free woman
 Κυρ Φεβ 17, 2013 8:48 pm
καλώς ήρθες...εύχομαι τα καλύτερα στην αδελφή σου!

Μαry k.
 #85904  από soulla
 Κυρ Φεβ 17, 2013 9:16 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ VANIA ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς :romance-kisscheek: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ :romance-kisscheek:
 #86775  από Vania
 Κυρ Μαρ 03, 2013 12:59 am
Σας ευχαριστώ για το ζεστό σας καλωσόρισμα όλους σας!
Η αδερφή μου είναι 40 χρονών τώρα και έχει σκλήρυνση από τα 28 της αν δεν με απατά η μνήμη μου. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα γιατί είχε αρκετές ώσεις-κρίσεις. Τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν σε μία σταθερή κατάσταση λόγω της ιντερφερόνης. Και τα δύο ποιο πρόσφατα άρχισε πάλι να εμφανίζει ώσεις-κρίσεις. Αν και είχα διαβάσει πως μετά τα 40 κάνει μία καμπύλη προς τα κάτω η ασθένεια, δυστυχώς στην περίπτωση της αδερφής μου μάλλον ξαναξύπνησε το μικρό τερατάκι. Προσπαθούμε όλοι μαζί στην οικογένεια να φροντίζουμε την ψυχολογία της αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Αλλά φαντάζομαι πως εσείς το γνωρίζεται καλύτερα από εμένα. Ότι άλλο θέλετε να μάθετε για την αδερφή μου ή για μένα μπορείτε να με ρωτήσετε ελεύθερα.

Από καρδιάς να σας πω να μην το βάζετε ποτέ κάτω και ότι σας θαυμάζω όλους για την δύναμη ψυχής που σας διακατέχει!
 #86782  από billios
 Κυρ Μαρ 03, 2013 12:32 pm
Γεια σου vania,ξερεις λοιπον απο πρωτο χερι πως ειναι να εχεις στο σπιτι σου εναν σκλυριντικο.Θα γινω αδιακριτος και θα σε ρωτησω πως ειναι η κατασταση της μετα απο 12 χρονια,επισης αν εκτος απο ιντερφερονες περνει και τιποτε αλλο? [συμπληρωμα εννοω]