• Που το πανε εκει στα ΚΕΠΑ τελικα....????

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #84759  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιαν 27, 2013 11:10 am
sofia13 έγραψε:Ευχομαι σε όλους σας όλα να πανε καλά και σε μάς τους άλλους όοοταν έρθει η σειρά μας,
αλλά μίλησα με γιατρό μου - με παρακολουθεί- είναι και στην επιτροπή ΚΕΠΑ .
Είπε ότι τώρα πιά ακολουθούν τη '' βίβλο Τόμσεν'', τους δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες
αξιολόγησης , γραπτές σε βιβλιαράκι ίδιες Πανελληνίως και παρόλο που ντρέπονται και οι
'ιδιοι , είναι αναγκασμένοι να τις ακολουθήσουν κατά γράμμα......
Αρα , χάλι κατάσταση. Αυτά έμαθα , σωστά-ή όχι δεν ξέρω, ενημερώνω όμως.
:angry-cussingblack: Ντρεπονται ???? Αφου ντρεπονται, γιατι δεν αντιδρουν σε τετοιες παρεμβασεις ???? Ε????? Γιατι ????? Φοβουνται ?????? Γ..... την ξεφτιλα τους !!!! Κι εγω ντρεπομαι !!!!! Για λογαριασμο τους !!!! Ετσι να πεις στο γιατρο σου !!!! Μηπως θελουν να τους λυπηθουμε κι ολας ????????????
 #84764  από Κώστας
 Κυρ Ιαν 27, 2013 11:24 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
sofia13 έγραψε:Ευχομαι σε όλους σας όλα να πανε καλά και σε μάς τους άλλους όοοταν έρθει η σειρά μας,
αλλά μίλησα με γιατρό μου - με παρακολουθεί- είναι και στην επιτροπή ΚΕΠΑ .
Είπε ότι τώρα πιά ακολουθούν τη '' βίβλο Τόμσεν'', τους δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες
αξιολόγησης , γραπτές σε βιβλιαράκι ίδιες Πανελληνίως και παρόλο που ντρέπονται και οι
'ιδιοι , είναι αναγκασμένοι να τις ακολουθήσουν κατά γράμμα......
Αρα , χάλι κατάσταση. Αυτά έμαθα , σωστά-ή όχι δεν ξέρω, ενημερώνω όμως.
:angry-cussingblack: Ντρεπονται ???? Αφου ντρεπονται, γιατι δεν αντιδρουν σε τετοιες παρεμβασεις ???? Ε????? Γιατι ????? Φοβουνται ?????? Γ..... την ξεφτιλα τους !!!! Κι εγω ντρεπομαι !!!!! Για λογαριασμο τους !!!! Ετσι να πεις στο γιατρο σου !!!! Μηπως θελουν να τους λυπηθουμε κι ολας ????????????
Συμφωνώ και επαυξάνω!!
Ποιος είναι ο κος Τόμσεν και πως μπορούμε να μάθουμε τις προδιαγραφές του τρόπου αξιολόγησής του;
Θα μου πείτε, κι΄ άμα τις μάθουμε τι θα κάνουμε;!
Θα κατέβουμε στους δρόμους φωνάζοντας και διεκδικώντας, για να μας "γράψουν" για ακόμη μία φορά.
Πραγματικά αναρωτιέμαι βρε παιδια: αυτοί που μας "γράφουν", λίγο πολύ είναι οι ίδιοι. Μια ο ένας μια ο άλλος.
Τ΄ α@@@δια τους δεν έχουν γεμίσει από το πολύ γράψιμο;!
Αλλά, απ΄ την άλλη, εκεί δε πιάνει μελάνι!... κι΄ αυτός που το σκέφτηκε νάστε σίγουροι πως ήξερε τι έλεγε!...
 #84767  από sofia13
 Κυρ Ιαν 27, 2013 11:50 am
O Tόμσεν είναι ο γνωστός της τρό'ι'κας και μαζί με ντόπια μπερδεμένα μυαλά,
βαλθήκαν να εξοντώσουν όλους τους Έλληνες, αρχής γενομένης όπως πάντα από
τους ΑμεΑ.
Οι δε γιατροί σιγά μην αντιδράσουν κιόλας; Με τι κότσια; Την πάρτι τους μια ζωή, τώρα
ακόμα περισσότερο.Γι΄αυτό μας ξεπετάνε στα γρήγορα και νίπτουν τας χείρας τους!
Το να καταφέρνει κανείς να ζεί ακόμα στην Ελλάδα , κατάντησε πιο βάρβαρο σπόρ κι΄απο
'οσα παίχτηκαν κάποτε στις Ρωμα'ι'κές αρρένες......
 #84772  από Κώστας
 Κυρ Ιαν 27, 2013 12:17 pm
Ποιος είναι ο κύριος Τόμσεν, επιμένω!
Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να καθορίζει τις τύχες των ανθρώπων;!!!
Πρέπει να φύγω, γιατί αν αργήσω στο φαγοπότι ποιος τον ακούει το Γιάννη!...
 #84776  από sofia13
 Κυρ Ιαν 27, 2013 12:34 pm
Καλά να περάσετε στη μάζωξη αλλά ξέρουμε όλοι ποιός έδωσε το δικαίωμα στον Τόμσεν
και τους άλλους Τρο'ι'κανούς να καθορίζουν την τύχη μας !
Κάτι '' φοβερά'' Ελληνικά μυαλά πριν χρόνια αλλά και τώρα.......
 #85635  από tarirs
 Τρί Φεβ 12, 2013 12:29 am
Αυτο μονο στο Ελλαδισταν..περιμενω εδω κ τοσο καιρο να πληρωθω το επικουρικο,την αποφαση απο την κυρια συνταξη εχει καταθετηθει κ εχω παρει τα χρηματα,αλλα απο το παραπλιγικο δεν,διοτι λενε εκαναν λαθος και εγραψαν λαθος αποφαση,αντε παλι πισω το χαρτι...περιμενω εδω και 2 μηνες σχεδον,ξαναπαει η συζηγος να δει τι εγινε...και τις λενε δεν εχει ερθει η αποφαση για το παραπληγικο...να πατε εκει που περασατε ΚΕΠΑ μηπως ειναι στην γραμματεια,για την διωρθωση...Αυριο θα παει η συζηγος μου στα ΚΕΠΑ να δει που ειναι αυτο το χαρτι...

ΒΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ....

Αν δεν βρω ακρη τι κανω..που παω...σε δικηγορο....αμαν πια...σε λιγο καιρο ξανακαταθετω χαρτια για νεα επιτροπη κ ακομα δεν εχω παρει χρηματα απο την προηγουμενη φορα που περασα το Νοεμβριο....
 #85647  από basilis361
 Τρί Φεβ 12, 2013 3:45 pm
Τασο τι σου εχουνε γραψει λαθος στην αποφαση ?? γιατι απο οτι θυμαμαι ,εχεις πει οτι σου εχουν γραψει οτι δικαιησαι το παραπληγικο επιδομα ..
 #85667  από tarirs
 Τρί Φεβ 12, 2013 11:27 pm
basilis361 έγραψε:Τασο τι σου εχουνε γραψει λαθος στην αποφαση ?? γιατι απο οτι θυμαμαι ,εχεις πει οτι σου εχουν γραψει οτι δικαιησαι το παραπληγικο επιδομα ..
Το δικαιουμε το γραφει ξεκαθαρα,απλως λενε ειχαν γραψει λαθος τον νομο...κατι αριθμους,μαλλον ''μπερδευτηκαν''...σημερα που πηγε στα κεπα στον κεντρο του πειραια στο ικα την εστειλαν στο δημοτικο θεατρο απο πισω,αλλα ειχαν απεργια...θα παει αυριο παλι να δει που ειναι αυτο το κωλοχαρτο...αντε να δουμε....
 #85669  από basilis361
 Τετ Φεβ 13, 2013 12:04 am
tarirs έγραψε:
Το δικαιουμε το γραφει ξεκαθαρα,απλως λενε ειχαν γραψει λαθος τον νομο...κατι αριθμους,μαλλον ''μπερδευτηκαν''...σημερα που πηγε στα κεπα στον κεντρο του πειραια στο ικα την εστειλαν στο δημοτικο θεατρο απο πισω,αλλα ειχαν απεργια...θα παει αυριο παλι να δει που ειναι αυτο το κωλοχαρτο...αντε να δουμε....
καλα ρε φιλε ,οι ανθρωποι δεν παιζονται..σε ταλαιπωρουν για κατι που το δικαιισαι και με την σφραγιδα την δικια τους και ο ανευθυνοηπευθυνος υπαλληλος που εκανε αυτο το λαθος και τραβας εσυ ολη αυτην την ταλαιπωρια ,σε λιγο καιρο θα παρει και προαγωγη.. :violence-hammer:
 #85728  από tarirs
 Τετ Φεβ 13, 2013 11:40 pm
basilis361 έγραψε:
tarirs έγραψε:
καλα ρε φιλε ,οι ανθρωποι δεν παιζονται..σε ταλαιπωρουν για κατι που το δικαιισαι και με την σφραγιδα την δικια τους και ο ανευθυνοηπευθυνος υπαλληλος που εκανε αυτο το λαθος και τραβας εσυ ολη αυτην την ταλαιπωρια ,σε λιγο καιρο θα παρει και προαγωγη.. :violence-hammer:
Βασιλη με το ζορι να μην τα παρω τα χρηματα,του παραπληγικου,ασοψετε οτι αυτες τις μερες βρεχει,περιμενει η συζηγος να φτιαοει ο καιρος να παει......παντως θα τα παρω ειδαλλως θα βαλω δικηγορο,θα του να παρει εκεινος ως αμοιβη,αλλα σε αυτος τους πουστ...δες δεν θα τα δωσω.......
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16