Hristos! έγραψε:basilis361 έγραψε:passenger έγραψε:Απλως δεν ξερω πως τον εχουν αφησει οι γιατροι να παιζει μπαλα με τετοιο προβλημα που εχει!!! Γιατι αλλο να παιζεις ερασητεχνικα στο 5 επι 5 της γειτονιας , και αλλο επ/κα σε ομαδα Α εθνικης ( προς το παρων lol) ...
επειδη ειμαι ΑΕΚτζης και παρακολουθω τα παιχνιδια της ομαδας μου ,τον Παυλη βλεπω οτι τον βαζει αλλαγη στα τελευταια λεπτα και οχι σε ολα τα παιχνιδια ..φανταζομαι οτι και στην προπονηση πιθανον να ακολουθει αλλο προγραμμα σε σχεση με τους υπολοιπους παιχτες..
παντως και στα λιγα λεπτα που τον βαζει ,προς το τελος του παιχνιδιου ,την δουλεια του την κανει μια χαρα.. 
Αν και δεν ειμαι ΑΕΚ
, να ναι καλα το παλικαρι και οσο μπορει να συνεχισει να παιζει, γιατι ειναι κριμα η ριμαδα η ασθενεια να τον στειλει στην "ανεργια" απο τα 20κατι χρονια... 

Ρε συνονοματε οκ , και εγω αυτο λεω , μπραβο του που παιζει μπαλα αφου μπορει , και καλα κανει !!! Επεζα μπαλα για 15 χρονια , και σταματισα οταν επαθα την ασθενεια , γιατι δεν μπορουσα να βγαζω τις προπονησεις και παροτι επεζα Δ εθνικη , φαντασου τι προπονησεις κανουν στην Α εθνικη ( εννοω σε ενταση ) ο οργανισμος ακομη και ενος υγιους ανθρωπου δοκιμαζετε σκληρα !!! Οκ εγω ειμουν και 32 , και το σωμα μου μου το ειχε στειλει το μυνημα με συνεχεις θλασεις , οτι πρεπει σιγα σιγα να την ( κανω )

(((
Γιαυτο λεω πως και τον αφηνουν . Προφανως γινετε αυτο που λεει ο Βασιλης , κανει ποιο χαλαρη προπονηση . Μακαρι το παλικαρι να ειναι καλα και να κανει αυτο που αγαπαει