• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8473  από mary_d_ath
 Παρ Σεπ 11, 2009 1:10 pm
vivi_gia έγραψε:tin teterti imoun athina kamia sxesi itan polu oraia, edo koveis fleva!
Ωραία στην Αθήνα; Μάλλον το λες επειδή δεν κατοικείς μόνιμα, για έλα να βιώσεις την τρέλα της καθημερινότητας να σου πω που θα λες "Τρίπολη, αγάπη μου"! :lol: :lol:
Εδώ μόνο μία καταιγίδα βαριά μας σώζει για να ξεπλυθεί η βρωμιά αυτής της πόλης...
Βέβαια κατάλαβα με τι σκεπτικό το λες, απλά θέλω να βρίσω λίγο αυτήν την πόλη γι'αυτό τα λέω! :lol:

Anyway, καλημέρα σε όλη την παρέα!! Καλό χειμώνα να έχουμε και καλή εξεταστική σε όσους δίνουμε!!
 #8474  από αλεξανδρος1
 Παρ Σεπ 11, 2009 1:17 pm
Καλημέρα στην παρέα. Περάσαμε υπέροχα στις διακοπές μας πήγαμε στον Βόλο και μείναμε σε ένα υπέροχο παλιό αρχοντικό στην Βυζίτσα. Πήγαμε και στην Λάρισα σε ένα γάμο ενός συναδέλφου και ακόμα να συνέλθω απο την κρεπάλη. Πολύ τσίπουρο πίνουν βρε παιδιά εκεί αλλα και κάτι μεζέδες άστα να πάνε. Ότι πρέπει για να κάνεις δίαιτα είναι αυτά τα μέρη. Εαν ήταν διαφορετικά τα πράγματα δεν θα γύρναγα πίσω ουτε σε 1 χρόνο. Η μικρή ξεσάλωσε τόσο πολύ που έκανα πολλά χιλιόμετρα με τα πόδια για να την κυνυγάω. Χθές για να φύγουμε έπρεπε να την πάρουμε μισοκοιμισμένη γιατί απο το βράδυ ξεκίνησε την γκρίνια οτι δεν θέλει να φύγει και οτι θα είναι καλό παιδί. Ευτυχώς θα φύγει πάλι το σάββατο να πάει στην πεθερά μου στην Καλαμάτα για καμιά δεκαριά μέρες και θα ηρεμήσει . ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
 #8508  από Maria77
 Κυρ Σεπ 13, 2009 12:20 am
Αλέξανδρε πολύ χαίρομαι που πέρασες ωραία στις διακοπές σου! Θέλω και εγώ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :D
Αναστατώθηκα πολύ απόψε αν και ξέρω πως στην τελική δεν άξιζε.......Θυμάστε που σας έλεγα πως θα πήγαινα στην συναυλία του Αλκίνοου απόψε? Πήγα αλλά έφυγα πριν ξεκινήσει η συναυλία!
Είχαμε καθήσει με μία φίλη μου και περιμέναμε να ξεκινήσει, όταν ξαφνικά ξεκίνησε να βρέχει καταρακτωδώς...είχα γίνει μούσκεμα μέσα σε ένα πεντάλεπτο :shock: :( Έτσι αποφάσισα να φύγω μήπως και αρπάξω καμιά ίωση που σε συνδιασμό με το Tysabri κάνει την κατάσταση πιό περίπλοκη...Οι υπόλοιποι κάθησαν μούσκεμα να παρακολουθήσουν την συναυλία! Αν και το πιό σωστό θα ήταν να την ακυρώσουν αλλά τί ψάχνω και εγώ...
Η φίλη μου τσαντίστηκε μαζί μου επειδή θα έφευγα (παρόλο που γνωρίζει το πρόβλημά μου) και δεν μου μιλούσε...
Αυτό είναι που με στεναχώρησε και όχι το ότι θα έχανα την συναυλία...Συγνώμη βρε παιδιά, ζητάω πολλά απο τους γύρω μου? Πώς το βλέπετε? Τόοοοσο δύσκολο είναι τελικά για κάποιους ανθρώπους να αντιληφθούν κάποιες καταστάσεις? :( :(
Αυτά, καλή σας νύχτα και εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες, με καλύτερους ανθρώπους!
Φιλάκια! ;)
 #8514  από LL--MM
 Κυρ Σεπ 13, 2009 12:55 am
Μα, όπως λέει και η Λίτσα μας, "ποιός το βλέπει πραγματικά;" Τα υπόλοιπα υπολοίπονται...

Όταν διαγνώστηκα, μια κολλητή μου άρχισε να κοιτάει τι σημαίνει σκπ, και θεωρησε τον εαυτό της αρκετά αυθεντία για να με βεβαιώνει πως δεν ήταν και τίποτα σοβαρό. Οι ανεξέλλεγκτοι κλαυθμοί (copyright Τσακανίκας) που οφείλονταν τόσο στα όσα ξεφουρνιζε αυτή όσο και στις πολύ επίπονες σπαστικές παραπαρέσεις, ανάγκασαν τη μητέρα μου να της κλείσει το τηλέφωνο :evil:

Δεν είπαμε ότι δεν πρέπει να ενοχλούμε τους υγιείς θυμίζοντας τις αναπηρίες μας; (Πως τολμάμε να παραβαλλόμαστε με τα ανώτερα αυτά όντα; :evil: ) Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε στην κατάσταση που είμαστε εμείς για να μπορούν κι αυτοί να μας κάνουν την απεριόριστη τιμή να μας σχετίζονται... πάλι θα τα λέμε αυτά; :P

Η γιαγιά η Κασσάνδρα

Υ.Γ. Μήπως υπάρχουν προβλήματα στην πισίνα λόγω βροχής (εκχείληση ή ότι άλλο);. ΑΥΤΟ θα ήταν όντως προβλημα... :x όχι αυτοί που πιστεύουν ότι τους έρθει... 8-)

Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά σε όλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Σεπ 13, 2009 12:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #8517  από litsa
 Κυρ Σεπ 13, 2009 1:26 am
Βρε Μαράκι μου!!
τι τους δίνεις σημασία??
εμένα ένα χρόνο το ξέρουν και αν δεις συμπεριφορές ..θα πεις αμάν!!

τεσπα... χ..ε τους - ουπσ !! ΄σορυ!
δεν πρόκειται να καταλάβουν την λεπτή φάση που βρισκόμαστε αλλά δεν μας αφορά κιόλας!!

προχθές ακόμα ο γιατρός μου, μου είπε: απόφευγε εντελώς την ψυχική και σωματική κόπωση.. και είσαι σε μία κατάσταση που δεν έχεις την πολυτέλεια να αργείς να το καταλάβεις...
με σεβασμό βέβαια στον άνθρωπο μου λέει! σεβόμαστε την κατάσταση σου και προχωράμε!
για τον μέσο άνθρωπο είναι δύσκολο να τη βιώσει... και συμπληρώνω: και να την καταλάβει...

για αυτό αν θύμωσε η φίλη σου ...άστην θα ...ξεθυμώσει ...αν βέβαια δεν έχει αρπάξει καμιά ίωση ...
για να συνέλθει!!! - είμαι λίγο ...κακιά?? ε!! :D ;)
 #8524  από vivi_gia
 Κυρ Σεπ 13, 2009 12:09 pm
kalimera! xilies ravdies se kseno k@lo den ponane leei mia parimia.. Maria.
krima pou exases tin sinavlia alla tha erthoun ales min stenaxoriesai.
 #8525  από Maria77
 Κυρ Σεπ 13, 2009 12:18 pm
Καλημέρα :D
Πολύ σωστά τα λέτε LL--MM και Λίτσα! Και στην τελική δεν αξίζει να φορτίζω συναισθηματικά τον εαυτό μου για τέτοιες καταστάσεις...Απλά υπάρχουν φορές που με στεναχωρουν -λες και κάθε φορά δίνω στους άλλους ξανά την ευκαιρία να μου αποδείξουν κάτι, ότι κατανοούν τέτοιες καταστάσεις...αλλά τίποτα...
Και σίγουρα LL--MM, πολύ πιο σοβαρό είναι να αποφασίσω τί θα κάνω με την πισίνα, τώρα που έχουν ξεκινήσει οι βροχές...προς το παρόν, δεν έχει υπερχειλίσει...ίσως θα την σκεπάσω για τον χειμώνα! ;) Όχι να κάθομαι να στεναχωριέμαι για τον καθένα :x

Πολλά φιλιά!
 #8532  από mary_d_ath
 Κυρ Σεπ 13, 2009 2:20 pm
Το κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι; Να είσαι χάλια μερικές φορές και να σου λένε "η ιδέα σου είναι", "τεμπελιάζεις και επαναπαύεσαι" κ.τ.λ
"Γράψτην" τη φίλη σου Maria77, όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει...
Καλό μεσημέρι σε όλους/όλες!!
 #8541  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Σεπ 13, 2009 8:09 pm
Εναν καφέ μωρέ δεν θα φτιάξει κανείς? Κλείνουν τα μάτια μου από το πολύ διάβασμα. Από τη σελίδα 80 που ξεκίνησα έχω φτάσει στην 39 (λυσσάξατε πια!!! - δεν τολμάει κανείς να κάνει λίγο κατά πέρα και αρχίζετε το γράψιμο).
Τι σόι καφενείο "Η συνάντηση" είναι αυτό? Με ποιόν θα συνταντηθώ οέο???
 #8542  από αλεξανδρος1
 Κυρ Σεπ 13, 2009 8:20 pm
Πές τι καφεδάκι θέλεις να σου το φτιάξω γιατί μου φαίνεται δεν σου είπαν οτι το έχουμε κάνει selfservice το μαγαζί. Πάντως άμα θέλεις σερβίρουμε και ποτάκι σπέσιαλ.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 2901