• ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #85320  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Φεβ 06, 2013 8:18 am
Π.Μ79 έγραψε:Άλλη μία δόση της κυρίας Αναγνωστούλη...

Κατά την κυρία αυτή, υπάρχει μερική ίαση της ασθένειας παιδάκια. Όχι πλήρης, αλλά υπάρχει... Καταλαβαίνετε αγαπητοί συνασθενείς γιατί η σκπ περιλαμβάνεται στη λίστα με τα δυσίατα νοσήματα?

Αυτό ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω παρακαλώ κάποιος να μου εξηγήσει: Η ΠΣ έπαψε να θεωρείται ανίατη? Απο πότε? Αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα? WTF?

Να'σαι καλά Τάσο που με αυτό το βίντεο και τις βλακείες που λέει η κυρά, το βλέπουν άτομα σαν το μπαμπά του Χαρίτωνα και ευελπιστούν ότι αφού παίρνει το παιδί τα φάρμακά του, θα είναι μια χαρά...

Π.Μ79, εγω απλά "μαζεύω/συλλέγω" βιντεάκια και άρθρα σαν χαζοχαρούμενος ρακοσυλλέκτης, τα μελετώ, διαβάζω τις αντιδράσεις, τα συζητώ μαζί σας και βγάζω απο το σύνολο τα συμπεράσματα μου χωρίς βιάση. Στεναχωριέμαι όμως όταν σας βλέπω να επιτίθεστε ο ένας στον άλλο.
Την αγάπη μου απο την συννεφιασμένη Λεμεσό.
Νίκος
 #85326  από eleni POL
 Τετ Φεβ 06, 2013 10:49 am
Kώστα ,μετα απο το θεατρικό αυτό ,τι να πω ,ειναι απίστευτο!Ο τρόπος που το έδωσες χωρις να θίξεις κανέναν,χωρις να πληγώσεις κανέναν μας ,ειναι μοναδικός!
Μπορεί να χαμογελούσαμε κιόλας με αυτο το κυνικό χιουμορ που κρατάμε για να αντιμετωπίζουμε το προβλημά μας .
Σίγουρα μας κάνει καλό να σατυρίζουμε λιγο την κατάσταση ,ας κρατάει και λιγο μόνο.
Κώστα σ ευχαριστουμε! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: