• Gilenya....... εντυπώσεις!!!!

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #85176  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Φεβ 03, 2013 9:54 am
costas έγραψε:
Γιάννης έγραψε:....
Costas, αυτό το "έγινα καλά" για ανάλυσέ το λίγο, πως ήσουν και πως είσαι τώρα;
Πριν χρόνια πήγα στον γιατρό και διαγνώστηκα με ms και εδώ και 4 μήνες έγινα καλά! Δεν έχω δηλαδή τίποτα ! Αυτά !!! :banana-stoner:
:banana-stoner:
Καλημέρα στην παρέα,
Έχω μία ένσταση :-D
Εσείς που παίρνετε gylenia για ποιο λόγο δε γίνεστε λίγο πιο βοηθητικοί-κατατοπιστικοί;;;
Αν επικοινωνείτε οι ενδιαφερόμενοι μέσω πμ, αγνοείστε την παρατήρηση :lol:

Το "έγινα καλά" έχει πολλές ερμηνείες και αναγνώσεις.Αν γίνετε πιο σαφείς, με στοιχεία δηλαδή, ίσως βοηθήσετε τα μέλη που αγωνιούν, μπερδεύονται, αμφιβάλλουν, βιώνουν την "κόκκινη γραμμή"........

ΥΓ δε θα το πάρω εγώ, αλλά διακρίνω μια έλλειψη πληροφοριών που ίσως κάποια μέλη δυσφορούν και μπερδεύονται :confusion-seeingstars:
 #85186  από Γιάννης
 Κυρ Φεβ 03, 2013 12:02 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Το "έγινα καλά" έχει πολλές ερμηνείες και αναγνώσεις.Αν γίνετε πιο σαφείς, με στοιχεία δηλαδή, ίσως βοηθήσετε τα μέλη που αγωνιούν, μπερδεύονται, αμφιβάλλουν, βιώνουν την "κόκκινη γραμμή"........
Να συμπληρώσω, το "ήμουν άρρωστος και έγινα καλά" προϋποθέτει ότι στην περίοδο που κάποιος ήταν άρρωστος είχε κάποια συμπτώματα τα οποία υποχώρησαν όταν έγινε καλά.
 #85193  από costas
 Κυρ Φεβ 03, 2013 3:18 pm
Ρε παιδιά ....... χιούμορ δεν έχετε;; χιούμορ ξέρετε τι είναι ; Δεν..... καταλαβαίνετε;;;;;;
Ε...... ας σας εξηγήσω όπως εξηγούμαι σε μικρά παιδάκια!
Λοιπόν ..... αφού έχω διαγνωστεί με ms δεν πρόκειται να γίνω ποτέ καλά! Διότι ή παραπάνω (ms) είναι μια ασθένεια και μάλιστα ανίατη. Οταν λέει κάποιος ότι έγινε καλά , εαν δεν έγινε θαύμα (δεν πιστεύω στα θαύματα) ή λέει ψέμματα ή είναι χιουμορίστας! Εγώ είμαι το δεύτερο , όταν λέω έγινα καλά εννοώ ότι δεν κάνω τίποτα καθημερινά , που να μου θυμίζει ότι έχω μια ασθένεια , απλά παίρνω ένα χαπάκι που ούτε χαπάκι το λέω απλά μια καραμελίτσα κάθε μέρα! Από την τελευταία μου ώση το 2009 δεν έχει απομείνει κάτι ,παρά μόνο ένα ελαφρύ μουδιασμα στα δακτυλα του δεξιού μου ποδιού, αναιπαίσθητο θα έλεγα διότι και δύναμη έχω και αισθητικότητα και κινητικότητα απλά αναφέρω ένα μικρό μουδιασματάκι.
Οταν δεν είμαι σε κατασταση ώσης και όταν δεν έχω κινητικό πρόβλημα την ασθένεια το μόνο που μου την θυμίζει είναι το καθημερινό τρύπημα με τα προβλήματα που το συνοδεύουν , γριπώδεις συνδρομή , πόνος στο σημείο της ένεσης , κοκκινίλες , μαυρίλες κ.λ.π. και όχι έξοδος , τώρα θα βγω θα κάνω ότι θέλω και απλά στις 21.00 θα πάρω την καραμέλα μου.
Ετσι και σήμερα, σε λίγο θα παώ καφετέρεια και θα δούμε αγωνες έως τις 2200 χωρίς κανένα πρόβλημα!!!!! Εγινα κατανοητός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αλλο θέμα : Γιαννη :Είχες φτάσει στα λευκά 170;;;;; ασχημο αυτό . εγώ δεν έπεσα κάτω από 3750. Αλλη ερώ τηση: πως τα μετράς ;;;κάθε μέρα;;; ΄Με τι;; Με εξέταση αίματος δε γί νεται; κάνεις κάθε μέρα;;;
 #85551  από admin
 Κυρ Φεβ 10, 2013 6:38 pm
Σκοπός του παρόντος θέματος είναι η συλλογή συνοψισμένων πληροφοριών του ιστορικού ασθενών σε θεραπεία με το φάρμακο Gilenya, την αποτελεσματικοτητά του και τις παρενέργειες που μπορούν να προκύψουν.

Έτσι, θα ήταν χρήσιμο κάθε μέλος να μας ενημερώνει τακτικά σχετικά με την πορεία του/της όσο βρίσκεται σε θεραπεία με τον εν λόγο φάρμακο.

Η σημαντικότητα του θέματος αυτού είναι ιδιαίτερα υψηλή γιαυτό και βρίσκεται πρώτο στα θέματα της κατηγορίας GILENYA.

Οποιαδήποτε καταχώριση η οποία δεν σχετίζεται με τον σκοπό του θέματος αυτού, θα διαγράφεται άμεσα. Σας ζητάμε συγνώμη αλλά και κατανόηση !
 #85558  από costas
 Κυρ Φεβ 10, 2013 7:23 pm
Ωχ τώρα το είδα! Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και βάλατε το παρόν θέμα που άνοιξα πρώτο στην κατηγορία του!! Οπότε σοβαρεύομαι!!! Λοιπόν 4 μήνες μετά την έναρξη του φαρμάκου και όλα ΟΚ νομίζω ότι είναι σουπερμαντολίνι !!! Ούτε έχω κρυώσει φέτος ,ούτε ίωση ούτε τίποτα!!!
Εαν θέλει ο ασθενής έρχεται σε επαφή με την εταιρεία και τα αναλαμβάνει όλα και σου στελνει το φάρμακο όπου θές!!! :banana-stoner:
 #85802  από pan.pap
 Παρ Φεβ 15, 2013 10:30 pm
Κι εγώ ..κι εγώ θα πω... 8 μήνες με τη χρήση του φαρμάκου εκτός από αυτά που είπε ο Costas έχω μεγαλύτερη διαύγεια και βελτίωση στο περπάτημα..
Και ναι σε συνεννόηση με την εταιρία σου το φέρνουν όπου θες.
Και βέβαια χωρίς τρυπήματα, χωρίς ψυγειάκι
 #85805  από costas
 Παρ Φεβ 15, 2013 11:28 pm
Diaygeia :romance-kisscheek:
 #85815  από pan.pap
 Σάβ Φεβ 16, 2013 1:15 pm
Ναι φίλε ... σαν να διαλύθηκε η ομίχλη...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 22