• ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #85020  από Θεόφιλος
 Πέμ Ιαν 31, 2013 2:33 pm
Άγνωστο!!!!! Η τελευταία δόση ήταν για τις τράπεζες, εμείς έχουμε λεφτά.

http://news.disabled.gr/?cat=10

φίλτατε καλή σου μέρα! Τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα σε όλους τους τομείς κα όσο πάνε και χειροτερεύουν. :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #85027  από tarirs
 Πέμ Ιαν 31, 2013 5:45 pm
βρε παιδια καλησπερα η μητρια μου ειναι απορον και παιρνει μαιμου συνταξη εδω και 2 χρονια,της ηρθε να καταθεση χαρτια απο γιατρο με μαιμου εγραφα οτι εχει βελτιωση,αφου η 1η διαγνωση για να παρει το μαιμου επιδομα,εγραφε οτι σε αθλια κατασταση..

Κατεθεσε χαρτια γιατρου,αυτον το μηνα,εχω ομως αποριες....1ον : θα συνεχισει να παιρνει το επιδομα η θα κοπει...διοτι ισχυριζετε οτι θα συνεχισει να τα παιρνει....μεχρι να περασει.....

και 2ον : τα λεφτα που εχει παρει μεχρι τωρα αν περασει και την κοψουν στην επιτροπη δεν τα δινει πισω...???

Να φανταστειτε οτι εγω τραβαω γολγοθα...ακομα να πληρωθω το παραπληγικο,και σε 5 μηνες ξαναπερναω επιτροπη...καθε χρονο γινεε αυτο δηλ....ε......,δεν ειναι προκληση...????
 #85032  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 31, 2013 7:28 pm
tarirs έγραψε:βρε παιδια καλησπερα η μητρια μου ειναι απορον και παιρνει μαιμου συνταξη εδω και 2 χρονια,της ηρθε να καταθεση χαρτια απο γιατρο με μαιμου εγραφα οτι εχει βελτιωση,αφου η 1η διαγνωση για να παρει το μαιμου επιδομα,εγραφε οτι σε αθλια κατασταση..

Κατεθεσε χαρτια γιατρου,αυτον το μηνα,εχω ομως αποριες....1ον : θα συνεχισει να παιρνει το επιδομα η θα κοπει...διοτι ισχυριζετε οτι θα συνεχισει να τα παιρνει....μεχρι να περασει.....

και 2ον : τα λεφτα που εχει παρει μεχρι τωρα αν περασει και την κοψουν στην επιτροπη δεν τα δινει πισω...???

Να φανταστειτε οτι εγω τραβαω γολγοθα...ακομα να πληρωθω το παραπληγικο,και σε 5 μηνες ξαναπερναω επιτροπη...καθε χρονο γινεε αυτο δηλ....ε......,δεν ειναι προκληση...????
:doh: Δεν καταλαβα !!!! Η γνωματευση της εχει ληξει ????????? Αν εχει ληξει, τοτε το επιδομα θα κοπει !!!!!!!!!!! Οταν , με το καλο, επανεξεταστει απο επιτροπη και παρει το απαιτουμενο ποσοστο αναπηριας , τοτε θα ξαναρχισει να πληρωνεται !!!! Θα παρει και τα επιδοματα των μηνων της αναμονης, αναδρομικα . Οσο για τη δευτερη ερωτηση , ΟΧΙ βεβαια ! Αν την κοψουν τωρα , δεν θα επιστρεψει χρηματα !!!!!!! :greetings-waveyellow: Εχω κι εγω μια ερωτηση , για σενα . Γιατι αργεις τοσο πολυ να πληρωθεις ???? Το ΙΚΑ , τι λεει ?????
 #85037  από tarirs
 Πέμ Ιαν 31, 2013 9:47 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
tarirs έγραψε:βρε παιδια καλησπερα η μητρια μου ειναι απορον και παιρνει μαιμου συνταξη εδω και 2 χρονια,της ηρθε να καταθεση χαρτια απο γιατρο με μαιμου εγραφα οτι εχει βελτιωση,αφου η 1η διαγνωση για να παρει το μαιμου επιδομα,εγραφε οτι σε αθλια κατασταση..

:doh: Δεν καταλαβα !!!! Η γνωματευση της εχει ληξει ????????? Αν εχει ληξει, τοτε το επιδομα θα κοπει !!!!!!!!!!! Οταν , με το καλο, επανεξεταστει απο επιτροπη και παρει το απαιτουμενο ποσοστο αναπηριας , τοτε θα ξαναρχισει να πληρωνεται !!!! Θα παρει και τα επιδοματα των μηνων της αναμονης, αναδρομικα . Οσο για τη δευτερη ερωτηση , ΟΧΙ βεβαια ! Αν την κοψουν τωρα , δεν θα επιστρεψει χρηματα !!!!!!! :greetings-waveyellow: Εχω κι εγω μια ερωτηση , για σενα . Γιατι αργεις τοσο πολυ να πληρωθεις ???? Το ΙΚΑ , τι λεει ?????
Δεν καταλαβες η γνωματευση της δεν εχει ληξει,του χρονου ληγει απλως την φωναξαν πιο μπροστα και ετσι και αλλιως θα κοπει διοτι τα χαρτια που εχει απο γιατρο λενε ενα σωρο παθησεις ενω δεν εχει τιποτα....απλως θα το ευχαριστηθω εαν κοπει να πληρωνετε μεχρι να περασει επιτροπη...διοτι λεει οτι θα συνεχιζει να πληρωνετε....κανονικα μεχρι να περασει....

Οσο για μενα την κυρια συνταξη την πηρα με τα αναδρομικα το εξωιδρυματικο δεν εχω παρει διοτι ειχε γινει λαθος λεει και την ξαναεστειλαν πισω παλι....ενω στα χερια μου εχω την γνωματευση που γραφει οτι δικαιουμε εξωιδρυματικο....
 #85038  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 31, 2013 10:31 pm
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Κι εγω νομιζα οτι εκανες πλακα λεγοντας ....''μαϊμου'' ................ :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
 #85039  από tarirs
 Πέμ Ιαν 31, 2013 11:07 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Κι εγω νομιζα οτι εκανες πλακα λεγοντας ....''μαϊμου'' ................ :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
ειναι μητρια μου,πεθανε η μητερα μου 47 ετων,πριν 7 χρονια και πριν 2 χρονια γνωριστηκε ο πατερας μου κ παντρευτηκε.....ποτε δεν κανω πλακα με τετοια θεματα....μαιμου με ολη την σημασια της λεξεως..και εγω παιδευομε και ηθικα,και σωματικα με την ΣΚΠ....μου.....

Τελικα θα πληρωνετε μεχρι να περασει επιτροπη η οχι...??? Και να φανταστεις κανει μαυρη δουλεια στο σπιτι ως κομμωτρια,παιρνει το επιδομα,και ο πατερας μου παιρνει κ εκεινος συνταξη...(κανονικη ευτυχως αλλιως ηταν να αυτοκτονησω),και εγω δεν εχω να την περασω με ενα παιδακι 2 ετων....και δεν εχω δει ουτε πανα...ουτε του μωρου ουτε δικια μου απο κανεναν... :violence-uzi:
 #85051  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 01, 2013 11:01 am
Μαλλον, θα πληρωνεται , μεχρι να περασει επιτροπη . Αφου προκειται περι ''μαϊμους'' , ομως, οταν επανεξεταστει και διαπιστωθει οτι ΔΕΝ εχει τιποτα , θα της ζητησουν πισω ΟΛΑ οσα εχει παρει !!!!! Ετσι εχει δηλωσει η.....συγκυβερνηση μας ...οτι οι ''μαϊμουδες'' θα υποχρεωθουν να επιστρεψουν τα χρηματα που εισεπραξαν .......!!!!!!!!!Θααααααα δουμε......... :think:
 #85066  από Θεόφιλος
 Παρ Φεβ 01, 2013 12:54 pm
Καλημέρα σε όλους! :sad-pacing:

Επειδή δεν θέλω να γίνω γραφικός και να αναλύσω τις πελατειακές σχέσεις (παρεμπιπτόντως είναι το μοναδικό πράγμα που λειτουργεί σωστά στο τριτοκοσμικό άνευ παιδείας μπουρδέλο), λέω το εξής... ας ήμουν καλά ή ας γινόμουν καλά και θα τους έδινα όλα τα πολλά :scared-eek: λεφτά της πρόνοιας να τα φάνε ή να τα βάλουν στον κώλο τους.

το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι πως η πλειοψηφία των ατόμων που λαμβάνουν το βοήθημα που είναι προς επιβίωση (τουλάχιστον για εμένα) κλαίει και πεινάει!!!

κάποιοι, είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς και μπράβο τους να είναι πάντα και να έχουν την υγειά τους, γιατί δεν θέλουν να μάθουν πως είναι χωρίς αυτήν!!!!