• Καφεδάκι στο mall ή μπριζολάδικο;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #84837  από κατερινα 55
 Δευ Ιαν 28, 2013 4:49 pm
Αγαπητοί συνδαιτημόνες του μπριζολάδικου,εγώ το καθήκον μου το έκανα!Τα mail (όσων μου τα έχουν δώσει) έχουν τις δικές μου φτωχούλες φωτογραφίες.Εικόνα
Τώρα περιμένω κι εγώ τα δικά σας καλούδια!!!! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
 #84854  από billios
 Δευ Ιαν 28, 2013 11:21 pm
Κώστας έγραψε:Άννα, μη σου κάνει και πολύ εντύπωση αυτό που έκανε ο Μπίλιος.
Είναι η "πάστα" του έτσι φτιαγμένη!
Είμαι σίγουρος πως αν τον έπαιρνες τηλέφωνο και τούλεγες "Ρε Μπιλάκο μούπαν για ένα καλό ΚΕΠΑ στο Βόλο, με πας;"
Θα σε πήγαινε!!!!!!!!!!!!!!

Εχω και γνωστο για να μεινουμε αφου πρωτα κανουμε ενα μικρο ρεκτιφιε στο μαγαζακι με τα 4 αρχικα :-D .
Ενταξει,ο κωστας τα ειπε ολα,το μαγαζι ηταν πραγματι ωραιο γιατι ειμασταν εμεις γαματοι,το φαγητο ηταν πραγματι πολλυ,καλο και οικονομικοτατο,ο γιαννης εχει τον σεβασμο μου στην επιλογη του.Την επομενη φορα πρεπει να βρουμε τραπεζι ροτοντα για να ειμαστε ολοι σε αποσταση βολης... 8-)

ΥΓ
Ζηλευεται επειδη με συνοδευαν 2 υπεροχες κυριες?
Παντα μου αρεσαν τα κοσμηματα,γι'αυτο απεκτησα 2 στη ζωη μου,οπως και να το δεις η ρουφιανα η γυναικα ειναι κοσμημα [εκτος των αλλων]
 #84861  από Κώστας
 Τρί Ιαν 29, 2013 1:09 am
Θεωρώ δεδομένο πως στην επόμενη πρόσκληση για συνάντηση δεν θα υπάρχει δίλλημα, αλλά θα λέει "Την Κυριακή, στο μπριζολάδικο του Βλάχου, ώρα ...."
Άντε να συντομεύουμε, γιατί υπάρχει κόσμος που έχει χάσει επεισόδια!...

Υσ. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας που ν΄αναπολεί το mall;!!!
 #84866  από Γιάννης
 Τρί Ιαν 29, 2013 9:20 am
Αν γουστάρουμε τον Βλάχο και θέλουμε να πηγαίνουμε μπορούμε να το συνεννοούμαστε σε πιο ιδιωτικό επίπεδο, οι συναντήσεις για καφέ (στο mall ή αλλού) νομίζω είναι απαραίτητες για να γνωριζόμαστε και με νέα μέλη που ίσως εκεί αισθάνονται πιο άνετα.
 #84868  από Γιάννης
 Τρί Ιαν 29, 2013 9:53 am
κατερινα 55 έγραψε:Αγαπητοί συνδαιτημόνες του μπριζολάδικου,εγώ το καθήκον μου το έκανα!Τα mail (όσων μου τα έχουν δώσει) έχουν τις δικές μου φτωχούλες φωτογραφίες
Αυτός ο χοντρός δίπλα στη γυναίκα μου ποιος είναι;
 #84869  από βικυ
 Τρί Ιαν 29, 2013 10:38 am
Καλημερα!
Μπραβο παιδια.........χαιρομαι που το διασκεδασατε!!!!!!!!!!!
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #84872  από Μιμικαμ
 Τρί Ιαν 29, 2013 10:46 am
Γιάννης έγραψε:Αν γουστάρουμε τον Βλάχο και θέλουμε να πηγαίνουμε μπορούμε να το συνεννοούμαστε σε πιο ιδιωτικό επίπεδο, οι συναντήσεις για καφέ (στο mall ή αλλού) νομίζω είναι απαραίτητες για να γνωριζόμαστε και με νέα μέλη που ίσως εκεί αισθάνονται πιο άνετα.
Σωστός......Πώς φαίνεται οτι τόχεις το αρχηγηλίκι.....αρχηγέ.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #84873  από Μιμικαμ
 Τρί Ιαν 29, 2013 10:50 am
Γιάννης έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε:Αγαπητοί συνδαιτημόνες του μπριζολάδικου,εγώ το καθήκον μου το έκανα!Τα mail (όσων μου τα έχουν δώσει) έχουν τις δικές μου φτωχούλες φωτογραφίες
Επίσης εγώ διακρίνω και εναν αλλο γοητευτικό κύριο με σπινθηροβόλο βλέμμα και σκουλαρίκι....σαν πολλοί να περιτριγυρίζουν την γυναίκα σου....πρόσεχε :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #84876  από κατερινα 55
 Τρί Ιαν 29, 2013 11:25 am
Γιάννης έγραψε:
Επειδή είσαι ζιζάνιο,και επειδή θέλεις να το ακούς,είναι ένας ενδιαφέρων τύπος(κατά δήλωσή του),με ωραίο,υπόγειο χιούμορ που σπάει κόκκαλα.Ένας τύπος άκαπνος......που όλοι μας(νομίζω) γουστάρουμε.. :teasing-neener: :teasing-neener:
 #84878  από βικυ
 Τρί Ιαν 29, 2013 11:29 am
Γιάννης έγραψε:Αυτός ο χοντρός δίπλα στη γυναίκα μου ποιος είναι;
Ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13