• ΣΧΕΔΟΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #84617  από sofia13
 Πέμ Ιαν 24, 2013 12:21 pm
Γειά σου Αναστάση με τα όμορφα νέα !!!
Φιλιά στην οικογένεια και να τους αγαπάς όλο και πιό πολύ !!!
 #84622  από anastasis
 Πέμ Ιαν 24, 2013 12:54 pm
Stavrina μου οπως ακριβως το λες...δε μπορουσα να το διαχειριστω αλλα προσεξε με...δεν μπορουσα να το διαχειριστω πληρως...εφτασα σε ενα πολυ καλο επιπεδο μετα την ψυχρολουσια αλλα αισθανομουν οτι δεν ημουν ο παλιος καλος Τασος...οι σκεψεις που ερχοντουσαν με προβληματιζαν καποιες στιγμες...Και αυτο οχι τοσο για μενα αλλα οσοι εχουν παιδακι/α το καταλαβαινουν λιγο παραπανω αλλα οι σκεψεις για τον μελλον σχετικα με τον μικρο μου...τωρα δοξα το Θεο πανε ολα αυτα...Οτι θελει ας ξημερωσει...ζω την καθε μερα ξεχωριστα και ειμαι ευτυχης...
Φιλε Pan.Pap δεν παιρνω καποια θεραπεια...πολυ συνοπτικα εδω και εννια ετη εχω ανακαλυψει την πρωτη εστια στον εγκεφαλο κανοντας μαγνητικη για πονοκεφαλους και τωρα εχουν γινει 3+1 στον αυχενα αλλα δεν ειχα ποτε καποιο συμπτωμα ΣΚΠ...ισως καποια στιγμη αλλα 9 χρονια τωρα τπτ...και για αυτο δε παιρνω καποια θεραπεια...
Να ειστε ολοι τελεια και ειλικρινα σας ευχαριστω που χαιρεστε μαζι μου και για τις ευχες σας... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #84623  από κατερινα 55
 Πέμ Ιαν 24, 2013 12:56 pm
pan.pap έγραψε:Να σαι καλά Αναστάση!! Τι θεραπεία παίρνεις?

Μία θεραπεία,και καλή:
Καθημερινή επίσκεψη στο
Εικόνα
Foroum
 #84625  από anastasis
 Πέμ Ιαν 24, 2013 1:00 pm
:text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost:
Σωστα επισημαινεις Κατερινα, αλλα τι να κανω στους οργανισμους απεξαρτησης που απευθυνθηκα δεν υπηρχε κατι σχετικο για απεξαρτηση απο το mssociety και δε με δεχοντουσαν... :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλια σε ολους σας... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #84626  από Γιάννης
 Πέμ Ιαν 24, 2013 1:09 pm
Το ότι δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή στη συνάντηση να το εκλάβω ως καλό ή ως κακό;
 #84632  από anastasis
 Πέμ Ιαν 24, 2013 2:02 pm
Που - πουε - πως...δεν ξερω κατι...κατσε να δω...παντως αν δεν δουλευω θα ειμαι εκει...
 #84633  από Γιάννης
 Πέμ Ιαν 24, 2013 2:12 pm
Θα το δηλώσεις όμως ΣΗΜΕΡΑ, "θα είμαι (ή θα είμαστε) εκεί" γιατί θα κλείσω τραπέζια
Το θέμα είναι αυτό viewtopic.php?f=25&t=3639
 #84664  από anastasis
 Πέμ Ιαν 24, 2013 11:42 pm
Γιαννη μου ζητω συγγνωμη εκ των προτερων και λυπαμαι πολυ αλλα δε θα μπορεσω να παρευρεθω διοτι ειμαι πρωινος στο Τζανειο...που σημαινει σχολαω 3...ειλικρινα θα χαιρομουν παρα πολυ να ημουν και εγω παρων στη συναντηση ποσο μαλλον οταν προκειται για κοψιδια...Ευελπιστω την επομενη να ειμαι κοντα σας...Ωστοσο δε θελω να παραλειψω να πω ταπεινα Γιαννη πως σε :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: που ακομα μια φορα καταφερνεις και συντονιζεις μια τετοια προσπαθεια και προσφερεις χαρα σε τοσους φιλους...Να περασετε οσο πιο τελεια γινετε γιατι μονο αυτα μενουν...οι χαρες...και η ζωη προσφερει απλοχερα πολλες αρκει να απλωνουμε και εμεις το χερακι μας...Μη σκεφτειτε τα φαρμακια που κερναει...μονο τις χαρες...Πιειτε και ενα κατρουτσο και για μενα...φιλια πολλα!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #84667  από tarirs
 Παρ Ιαν 25, 2013 12:05 am
να εισαι χωρις αλλα προβληματα συνονοματε σου ευχομαι το μονο ''προβλημα ''σου να ειναι ο ταλιμπαν...... :bow-yellow: :eusa-dance:
 #84842  από anastasis
 Δευ Ιαν 28, 2013 5:52 pm
Αγαπητε φιλε Τασο...πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την ευχη σου και ανταποδιδω αν και παρακολουθω συνεχεια τα γραφομενα σου οποτε γνωριζω οτι αντιμετωπιζεις σημαντικα προβληματα αρα απλα ευχομαι να εισαι οσο μπορεις δυνατος και ευτυχισμενος με την οικογενεια σου.
Επισης ηθελα να σου εκφρασω ενα παραπονο...
Σε καποια δημοσιευση σου εγραψες οτι ειμαι ΑΜΕΑ...
Οχι αγαπητε Τασο...Δεν εισαι εσυ ΑΜΕΑ αλλα εγκεφαλικα ΑΜΕΑ ειναι αυτοι που ενω εσυ βρισκεσαι σε αυτη τι θεση σε εχουν φτασει στο να μην μπορεις να ανταποκριθεις ουτε στα βασικα σου εξοδα.
Ειμαι παρα πολυ λιγος απεναντι στην καλοσυνη, την δυναμη και το κουραγιο που εκπεμπεις ουτως ωστε να σου ευχηθω οτιδηποτε αλλο παρα μονο να εισαι αισιοδοξος και ευτυχισμενος εστω με αυτα που μας παρεχει η καθε μερα που ξυπναμε...
Να χαιρεσαι την κορακλα σου και μην παραδωσεις ποτε τα οπλα!!!
Με εκτιμηση,
ενας συνονοματος... :handgestures-salute: