Είχα πει θα ενημερώσω και φάνηκα ασυνεπής!
Μου αξίζει τιμωρία. Τη Κυριακή, δεν θα δοκιμάσω γλυκάκι της Κατερίνας!
Επειδή όμως ποντάρω στην επιείκειά σας, σας λέω τι έγινε.
Με ειδοποίησαν στο κινητό μου!!!!!, αν μπορώ να πάω νωρίτερα από τη προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού. Μπήκα στην αίθουσα με μόλις 1 λεπτό αναμονή!! Κι΄ εκεί που περίμενα την ιερά εξέταση, με πλησιάζει μια νευρολόγος, με ύφος πολλών νταν, με βάζει να ξαπλώσω σ΄ ένα κρεβάτι και μου βαράει δυο σφυριές στα χέρια και άλλες δυο στα πόδια και μου λέει να πάω να πάρω την απόφαση σε ενάμισυ μήνα! Α! Μου γαργάλησε με μια βελονίτσα και τις πατούσες, αλλά εγώ δεν γαργαλήθηκα και μάλλον αυτό την ικανοποίησε ότι δεν προσποιούμαι! Ούτε μαγνητικές, ούτε περίεργα ακροβατικά, ούτε ερωτήσεις. Τέσσερεις σφυριές , δυο γαργαλισιές και κατάλαβε τα πάντα!!!!!!! Μέσα σε τρία λεπτά!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω νάναι για καλό. Που καταντήσαμε! Να θεωρούμε καλό που θα επικυρώσουν την αναπηρία μας!
Σ΄ ενάμισυ μήνα θα ξέρω και τη συνέχεια και τότε θα φροντίσω νάμαι συνεπέστερος στην ενημέρωσή σας.
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.