• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #84500  από κατερινα 55
 Τρί Ιαν 22, 2013 11:34 am
Οπότε αγαπητοί συνοδοιπόροι,βόρειοι και νότιοι,καθιερώνουμε και τον(παρακάτω)
ΥΜΝΟ ΜΑΣ.μετά από κάθε συνάντηση.Έτσι;;;;;;;;

:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Μπράβο παιδιά!!!!! :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: Τώρα σειρά έχουν τα πειστήρια,έτσι;
 #84502  από litsa
 Τρί Ιαν 22, 2013 11:49 am
αστέρια οι σκπίτες!!!!

ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

εμ σας έλεγα...... πάρτε και για το σπίτι.... όχι όχι εσείς!
υγιεινή διατροφή!!!
Συνημμένα
DSC_0168 - Αντίγραφο.JPG
DSC_0168 - Αντίγραφο.JPG (128.74 KiB) Προβλήθηκε 2049 φορές
 #84508  από sofia13
 Τρί Ιαν 22, 2013 1:06 pm
Ρε Λιτσάκι , μην κλαίς. Σκούπισε τα ματάκια σου , εγώ πήρα μελεκούνια και απο το πρωί, τα
τρέλανα στο φλέρτ, αλλά τον πυρετό μου μέσα λέμε.....έχω ταράξει τις C και μόλις συνέλθω
θα γίνουν ανάμνηση, ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ όμως.

Και επίσης ζηλεύω τη συνάντηση των Αθηνών. Είναι τόσο '' τζαμάτα'' τα παιδιά , που σίγουρα
θα περάσουν σούπερ και λίγα λέω....
Αντε στην επόμενη ελπίζω να ξαναδώ αγαπημένα φατσάκια και κάποια '' λαμπερά''..... :romance-kisscheek:
 #84522  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 22, 2013 5:41 pm
litsa έγραψε:αστέρια οι σκπίτες!!!!

ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

εμ σας έλεγα...... πάρτε και για το σπίτι.... όχι όχι εσείς!
υγιεινή διατροφή!!!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :romance-heartbeating:
 #84572  από sofia13
 Τετ Ιαν 23, 2013 9:26 pm
Kατερίνα γιαβράκι μου, άσε που ούτε εγώ είδα τα φωτοντοκουμέντα ακόμα λόγω 'ιωσης,
αλλά ο Αρχηγός είπε κάτι πολύ σωστό.
Οτι σε φατσούλα φαίνεται delete με τη μία. ΣΩΣΤΟΣ !!!
Δεν χάσατε και τίποτα που δεν είχατε... Μόνο γέλια .....
Πιτούλες είδα στο '' Βλάχο''. .............. Καλά θα περάσετε σίγουρα, σίγουρα, σίγουρα, αλλά
και μια χορτόπιτα για μάς ......εκείνη με σπανάκι , άντε ρε παιδάκια .... :romance-kisscheek:
 #84578  από κατερινα 55
 Τετ Ιαν 23, 2013 10:10 pm
Σοφούλα να είστε καλά,να συναντιέστε,να το γιορτάζετε,να το φχαριστιέστε :orcs-cheers: :teasing-lurk: :greetings-wavingblue: :greetings-wavingyellow:
Ναι ο Γιάννης μας :music-rockon: θα μας υποδεχτεί σε νέο στέκι
Εικόνα
Και πιτούλες και μπριζολίκια και πατάτες και ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!!Άλλωστε πήρες γεύση κι εσύ :romance-caress: Εγώ πάντως τα πειστήρια θα στα κάνω γνωστά ;)
Εικόνα
 #84594  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Πέμ Ιαν 24, 2013 8:33 am
Προσωπικά πολύ το φχαριστιέμαι όταν σας διαβάζω γεμάτους/ες χαρά για το πόσο καλά περάσατε, μπράβο και συχνότερα παιδιά.
Κάποιος/α να μας περιγράψει την συνάντηση βρε παιδιά, έτσι για νάχουμε κι εμείς «εικόνα».. Έτσι σε συντομία δηλαδή όχι πολλά πράματα, ποιοί ήσασταν ποιος ήρθε πρώτος/ τελευταίος, τι ποτάκι ήπιε ο καθείς, τι ειπώθηκε, πόσο γελάσατε πόσα και ποια ανέκδοτα είπατε την ώρα άφιξης αναχώρησης του καθένα κλπ κλπ κλπ. Απλά και λίγα πράματα δηλαδή, όχι πολλές λεπτομέρειες χε χε χεε. :-D
Φιλιά από Κύπρο και πάντα τέτοια με υγεία και θετικότητα.
Νίκος
 #84652  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:53 pm
Βρε κορίτσια :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: γιατί μας βασανίζεται???? δεν βλέπετε με τι ανυπομονησία περιμένουμε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της συνάντησης...δεν ζητάμε πολλά....απλά λεπτομερή αναφορά και εικόνα φυσικά....λυπηθήτε μας...... :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
 #84666  από litsa
 Πέμ Ιαν 24, 2013 11:54 pm
γιατί σας βασανίζουμε??? εεεε???

αφού ο δημοσιογράφος της παρέας είναι με ιωσούλα!!! ελπίζω να είναι πλέον καλύτερα!

λοιπόν, ακούτε νέα... από αυτά που θυμάμαι....

με παίρνει τηλ. η άννι...
-έλα έφτασες? , γιατί εγώ δεν βρίσκω πάρκινγκ!!! όπως καταλάβατε ήταν φίσκα το cosmos... εκπτώσεις γαρ ... και ΚΡΙΣΗ! τόσο μεγάλη που ήταν πατείς με πατώ σε... τουλάχιστον οι καφετέριες....

έπαθα πλάκα! τόσος κόσμος ούτε στα πανηγύρια!!!
- ωχ και που θα παρκάρουμε... πήγα βλέπετε με την ''λιμουζίνα'' μου ...ένα σακαράκι, τέσπα, θεϊκό στο παρκάρισμα!!! παντού χωράει... και με σοφέρ τον σύζυγο...
οπότε παρκάρουμε στο λούνα παρκ!!
- πάμε και βρίσκουμε το Σοφάκι μας εκεί μετα του συζύγου... τέλειο ζευγάρι!
- καθόταν ακόμα ένας εκεί τριγύρω, που εγώ τρομάρα μου, λέω δεν είναι σκπίτης...
- έρχεται η άννι μετά του συζύγου!! τέλειο ζευγάρι και αυτοί ....
- σηκώνεται ο νεαρός με το μουσάκι και μας λέει, μήπως είστε για την συνάντηση?? ή μήπως το είπε πριν έρθει η άννι??

- ε, γνωριστήκαμε και αποφασίσαμε να περιμένουμε την άννι...
- βρήκαμε μία όμορφη καφετέρια και όχι καφετιέρα (όπως έγραψα αλλού) και καθήσαμε!!
η κουβέντα κύλησε περί διάφορων θεμάτων...
ώσπου κουραστήκαμε και πήγαμε αλλού παρακαλώ για φαγητό!!!!!!

Βεβαίως έφερε και ο achilleas μαζί του την όμορφη σύζυγο και τον υπέροχο γιο!!! τέλειοι και αυτοί! -- ναι ναι όλοι ''τέλειοι'' είμασταν! με και χωρίς εισαγωγικά!!!

φάγαμε όπως είδατε σούβλες, αρνιά, γύρους, σαλάτες κτλ κτλ γλυκά άπαιχτα σαλονικιότικα.... και κλείσαμε ραντεβού για του ...χρόνου!@!!!!

αυτά τα ολίγα ..
ελπίζω να ησυχάσατε τώρα....
περισσότερα νέα από τον ρεπόρτερ και τους υπόλοιπους της παρέας....

υ.γ. βεβαίως και χαθήκαμε με το μέλος που ήρθε μία ώρα μετά... αλλά του οφείλουμε μία έξοδο!!
:happy-cheerleadersmileygirl:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12