γιατί σας βασανίζουμε??? εεεε???
αφού ο δημοσιογράφος της παρέας είναι με ιωσούλα!!! ελπίζω να είναι πλέον καλύτερα!
λοιπόν, ακούτε νέα... από αυτά που θυμάμαι....
με παίρνει τηλ. η άννι...
-έλα έφτασες? , γιατί εγώ δεν βρίσκω πάρκινγκ!!! όπως καταλάβατε ήταν φίσκα το cosmos... εκπτώσεις γαρ ... και ΚΡΙΣΗ! τόσο μεγάλη που ήταν πατείς με πατώ σε... τουλάχιστον οι καφετέριες....
έπαθα πλάκα! τόσος κόσμος ούτε στα πανηγύρια!!!
- ωχ και που θα παρκάρουμε... πήγα βλέπετε με την ''λιμουζίνα'' μου ...ένα σακαράκι, τέσπα, θεϊκό στο παρκάρισμα!!! παντού χωράει... και με σοφέρ τον σύζυγο...
οπότε παρκάρουμε στο λούνα παρκ!!
- πάμε και βρίσκουμε το Σοφάκι μας εκεί μετα του συζύγου... τέλειο ζευγάρι!
- καθόταν ακόμα ένας εκεί τριγύρω, που εγώ τρομάρα μου, λέω δεν είναι σκπίτης...
- έρχεται η άννι μετά του συζύγου!! τέλειο ζευγάρι και αυτοί ....
- σηκώνεται ο νεαρός με το μουσάκι και μας λέει, μήπως είστε για την συνάντηση?? ή μήπως το είπε πριν έρθει η άννι??
- ε, γνωριστήκαμε και αποφασίσαμε να περιμένουμε την άννι...
- βρήκαμε μία όμορφη καφετέρια και όχι καφετιέρα (όπως έγραψα αλλού) και καθήσαμε!!
η κουβέντα κύλησε περί διάφορων θεμάτων...
ώσπου κουραστήκαμε και πήγαμε αλλού παρακαλώ για φαγητό!!!!!!
Βεβαίως έφερε και ο achilleas μαζί του την όμορφη σύζυγο και τον υπέροχο γιο!!! τέλειοι και αυτοί! -- ναι ναι όλοι ''τέλειοι'' είμασταν! με και χωρίς εισαγωγικά!!!
φάγαμε όπως είδατε σούβλες, αρνιά, γύρους, σαλάτες κτλ κτλ γλυκά άπαιχτα σαλονικιότικα.... και κλείσαμε ραντεβού για του ...χρόνου!@!!!!
αυτά τα ολίγα ..
ελπίζω να ησυχάσατε τώρα....
περισσότερα νέα από τον ρεπόρτερ και τους υπόλοιπους της παρέας....
υ.γ. βεβαίως και χαθήκαμε με το μέλος που ήρθε μία ώρα μετά... αλλά του οφείλουμε μία έξοδο!!