• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #84450  από sofia13
 Δευ Ιαν 21, 2013 6:25 pm
Επιτέλους βρήκαμε το δρόμο της επιστροφής ! Οχι ότι θα με χαλούσε αν δεν γύριζα τόσο
σύντομα.! Περίπου στο δίωρο είμαι στη ''βάση'' μου, αλλά δεν συνήλθα , ακόμα ψάχνομαι,
ακόμα είμαι κομμάτια Σαλονικιώτικα, ακόμα χαζεύω αλλού ....
ΝΑΙ περάσαμε υπέροχα, ναι γελάσαμε, ναί οι γκάφες άρχισαν άμα τη εμφανισει κιόλας ( ε Αχιλλέα;) , η δε Anni είναι πιο νερα'ι'δάκι απ΄ότι δείχνει στο άβαταρ. 'Ασε που είπα αρσενικό
της παρέας νερα'ι'δάκι εννοώντας την Αnni. Ευτυχώς που κανείς δεν παρεξηγείτε τις ώρες του χαβαλέ ... Οι σούβλες της Λίτσας ήταν αρχικά, ακολούθησαν και τα φλαμπέ κρεατικά πού είχα
βάλει στο μάτι και κάτι γλυκοεπιδόρπια που έσταζαν καυτή σοκολάτα με φράουλες... Αχ παιδιά
, σκεφτείτε μόνο ότι απ΄τη γλυκιά σύγχιση , κάποιες απ΄τις photo μου, δείχνουν ένα γεμάτο
ποτήρι αντί της παρέας. ....
Ηταν τόσο όμορφα , που θέλουμε πάλι.... Θεσαλονίκη ακούει ;;;;;;;;;;

παιδιά,
 #84451  από ahilleas
 Δευ Ιαν 21, 2013 7:00 pm
sofia13 έγραψε: ναί οι γκάφες άρχισαν άμα τη εμφανισει κιόλας ( ε Αχιλλέα;) ,

γκάφες? :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Αν μιλάς για το maestro ζήτησα συγνώμη γονατιστός και υποσχέθηκα να επανορθόσω τάχιστα!!

Κι άλλες γκάφες έκανα??????
 #84455  από anni
 Δευ Ιαν 21, 2013 7:42 pm
η Θεσσαλονικη σε περιμενει sofia..... :romance-kisscheek:
οποτε θες ...εδω ειμαστε....και οποιος αλλος..... :happy-cheerleadersmileygirl:
τωρα περιμενουμε να δωσει το σημα ο maestro....
του το χρωσταμε..... :-D

litsa :romance-kisscheek:
βικυ που εισαι ε;που;επρεπε να ρχοσουνα..... :romance-kisscheek:
 #84457  από sofia13
 Δευ Ιαν 21, 2013 8:00 pm
Αχιλλέα μου αρέσει που κάνεις το Σαλονικιό! Ποιό Μαέστρο βρέ; Ξέχασες τι μου είπες μόλις
έδωσα αναφορά αναγνώρισης; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Α, καλά. Φιλιά βρέ ......
 #84475  από litsa
 Τρί Ιαν 22, 2013 12:35 am
εμ είδατε???
κούκλα ροκ η σοφία13! με τρελές γνώσεις μουσικής και βιβλίων!!!!
η άννι νεράιδα όπως πάντα!!
ο αχιλλέας με χιούμορ....
ε!!! είχαμε και τις παρέες μας ... και έγινε... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:

:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #84492  από βικυ
 Τρί Ιαν 22, 2013 10:30 am
anni έγραψε:............. βικυ που εισαι ε;που;επρεπε να ρχοσουνα..... :romance-kisscheek:
Καλημερα............ηθελα να ερθω αλλα ηταν αδυνατο..........
Δεν λεω την επομενη φορα γιατι και ολες τις προηγουμενες τα ιδια ειπα............
Χαιρομαι που καλοπερασατε!!!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
Πειτε μας ομως.........τι κοτσομπολιο κανατε??? :teasing-neener:
Για ποιον δουλεψε κυριως το φτυαρι???? :teasing-neener:
 #84494  από βικυ
 Τρί Ιαν 22, 2013 10:45 am
Το σφυριγμα και το βιολι υποκρυπτει κατι???? :teasing-neener:
Εμενα "θαψατε"??????? :teasing-neener:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Σοφια περαστικα :romance-kisscheek: στειλε φωτο
 #84495  από Μιμικαμ
 Τρί Ιαν 22, 2013 10:45 am
Κοριτσάκια και αγοράκια :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Χαίρομαι που καλοπεράσατε....αλλωστε ήταν αναμενόμενο....με τέτοια καλοπροαίρετη διάθεση ξεκινώντας....το θετικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο...

Αλλά ρίτξτε μας και καμιά φωτό....να θαυμάσουμε κι εμείς ομορφιές... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:

Βικούλι...αφου δεν τα κατάφερες να πας Σαλονίκη....δεν αριβάρεις λίγο νότια....καλά παιδιά είμαστε κι εμείς και θα σε περιποιηθούμε δεόντως...και μακάρι να γινόταν και όλη η βόρεια παρέα να παρευρισκόταν....θα γινόταν ανάσταση... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #84496  από sofia13
 Τρί Ιαν 22, 2013 10:47 am
Mην ανυσηχείς καλό μου. Παρόλο που είχαμε δίπλα παρκαρισμένο τον κουβά με το νερό, για
να σβύνουμε το φτυάρι ντέ, μια χαρά συμπεριφερθήκαμε , όλους βέβαια τους περάσαμε ένα
καλαφάτισμα αλλά με αγαπησιάρικη διάθεση πάνω απ΄όλα.
Ανταλλάσαμε νέα, ότι ξέραμε γιά όλους , γελάσαμε πολύ και φάγαμε τον 'αμπακο.
Τόσο φα'ί' που δεν θέλω να ξανακούσω για 20 μέρες τουλάχιστον.
Η Λίτσα έφερε και κείνα τα Θε'ι'κά μελεκούνια Ρόδου και μέλι κύλησαν 'ολα....
(συγχίστηκα τώρα που είδα πώς έγραψα '' μην ανησυχείς'', τόχασα πάει...)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12