Γεια και χαρα σε ολους με κουραγιο και δυναμη.Ειμαι ο Νικος 35,ετων.Τον Οκτωβριο του 2008 τυφλωθηκα εντελως απ' το αριστερο ματι,οφθαλμολογικες εξετασεις ολες καλες και ο οφθαλμιατρος με στελνει για μαγνητικη.Ειχα φλεγμονη στο οπτικο νευρο.Παιρνω κορτιζονη χαπια 10 μερες ,τιποτα.Κανονικα για δουλεια με το ενα ματι.Μετα απο 3 μηνες, το Γεναρη πληρης αποκατασταση της ορασης.Ο νευρολογος μου συστηνει μαγνητικες καθε χρονο.Τις εκανα με αυξηση των εστιων.2009 4 εστιες στον εγκεφαλο και κανονιζω να μπω για παρακεντηση Μαρτιο του 2010.Ομως τον Ιανουαριο του 10 σε αγροτικη εργασια χτυπαω το ιδιο ματι που ειχε τυφλωθει και κανω δυο χειρουργεια,τραυματικο καταρρακτη και υαλοειδεκτομη(αποκολληση αμφιβληστροειδους).4 μηνες ξαπλα για αναρρωση.Ακυρωθηκε η παρακεντηση ,περασε ο καιρος ,το ξεχασα κ γω.Τον Απριλιο του 2011 μουδιασμα στο δεξι χερι και αναισθησια απ' την εξωτερικη πλευρα για δυο μηνες .Περασε κι αυτο εντελως.Πηγε στο αριστερο για τρεις μηνες και πιο εντονο.Περασε κ απο εκει.Τον Αυγουστο του 12 μπηκα στο Αιγηνητειο για παρακεντηση,τον Οκτωβριο βγηκε η διαγνωση με 7 εστιες στον εγκεφαλο ,η μια ενεργη και μια στον αυχενα.Υποτροπιαζουσα πολλαπλη σκληρυνση.Ιντερφερονη μια την εβδομαδα αγωγη.Ακομα δεν την εχω ξεκινησει.Οι νευρολογοι λενε να την κανω.Δεν ξερω τι να κανω.Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι πρεπει να τα γραφουμε ολα ,να αγαπαμε αυτους που πρεπει ,να κανουμε ονειρα και να δουλευουμε γι αυτα.Μην το βαζετε κατω με τιποτα.

Επειδή πολλά λέγονται και ακόμα τόσα δε λέγονται για τις ιντερφερόνες, σου προτείνω να κάτσεις να μελετήσεις τα πάντα. Μέσα στο φόρουμ, θα βρεις απαντήσεις για όλα.
Σου εύχομαι να παραμείνεις τόσο αισιόδοξος και ό,τι απορία έχεις, εδώ είμαστε