• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #84277  από litsa
 Τετ Ιαν 16, 2013 11:48 pm
ααααααααααααα
μαζί μου εχω μόνο ταυτότητα .... λες να βρεθούμε σε καμία γειτονική χώρα???

άδεια πήρατε αρκετή???? να μην χαλάσουμε και τις διακοπές μας...

χιχιιχιχιχιχιχιχιχ
 #84282  από κατερινα 55
 Πέμ Ιαν 17, 2013 9:40 am
Παιδάκια,να περάσετε καλά.Ποοοολύ καλά.Να γελάσετε με την καρδιά σας, :lol: :lol: να χορτάσετε με όλους τους τρόπους :whistle: :violin: :happy-cheerleadersmileygirl: ,να ευχαριστηθείτε :eusa-dance: ,να ξεχάσετε τα προβλήματα,και βέβαια να μας ενημερώσετε και μας :techie-typing: .Έτσι Σοφούλα;;;;έτσι litsa;;Έτσι παιδιά;;;Νάστε καλά......όμορφη παρέα :happy-jumpeveryone:

:happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor:
 #84285  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιαν 17, 2013 10:08 am
Ζουζούνες μου :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: να περάσετε τέλεια, να γελάσετε και να ξεχαστήτε όλοι σας.....σας ζηλεύω και ταυτόχρονα σας καμαρώνω.... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:

Α.....Εφοδιαστήτε με ολα τα απαραίτητα, διαβατήρια, αφμ, αμκα κλπ. γιατί σας βλέπω για βουλγαρία μεριά με την φόρα που πήρατε...ακούς Σοφούλα σουρτούκου :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: και δεν θέλουμε να σας χάσουμε βεβαίως βεβαίως :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: περιμένουμε φυσικά πλήρη αναφορά των πεπραγμένων σας :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #84315  από sofia13
 Πέμ Ιαν 17, 2013 11:01 pm
Ευχαριστούμε βρε κορίτσια για τις ευχές σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουμε
καλά. Ξέρετε τι εστί ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ; Ερωτας διαρκείας.....
Φευγάτοι άνθρωποι, χύμα συναισθήματα, πατημένο γκάζι στην κατηφόρα και ανύπαρκτο
φρένο.
Αν κάποιοι απο σας υπήρξατε φοιτητές εδώ, ξέρετε .... Και οι υπόλοιποι μάθετε πουλάκια μου!
 #84317  από litsa
 Πέμ Ιαν 17, 2013 11:31 pm
θα περάσουμε τέλεια!!!!!!!

φιλιάααααααααααααααα
 #84359  από ahilleas
 Σάβ Ιαν 19, 2013 10:01 am
τικ....τακ...τικ...τακ....
Λίγες ώρες έμειναν!!!
Αναποφάσιστοι!!!σηκωθείτε από καρέκλες,κρεβάτια,ανακλινδρα κ.λ.π.!!Η παρέα σας περιμένει!!!
 #84365  από litsa
 Σάβ Ιαν 19, 2013 10:16 am
oh YES!!!!

είμαι έτοιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην ξεχάσετε τις φωτογραφικές ... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

φιλιάααααααααααααααααααα

υ.γ. δεκτοί και οι σύντροφοι.... φίλοι κτλ ...
 #84400  από βικυ
 Κυρ Ιαν 20, 2013 9:30 am
Καλημερα!
Που ειστε βρε παιδια?????Ακομη στο cosmos ή βρεθηκατε,κατα λαθος :teasing-neener: , σε γειτονικη χωρα???Χαθηκατε????Να σας ψαξω???? :teasing-neener:
 #84403  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιαν 20, 2013 11:08 am
Πού ειστε ????? Περιμενουμε νεα σας !!!!!! Περιμενουμε ΠΛΗΡΗ αναφορα !!!! Πώς περασατε??????? Πειτε μας , να χαρουμε κι εμεις !!!!!!!!!!!!! Πούστε ...καλε ??????? Πούστε ???? :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #84405  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιαν 20, 2013 11:34 am
Πούστε.....πούστε που λέει και η Αννα.....

Λίτσα σε βλέπω που βρίσκεσαι ...Βουλγαρία μεριά????

Πες τα μας και σε όποια γλώσσα νομίζεις...θα καταλάβουμε μη σε νοιάζει....για λέει για λέει... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12