• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #83972  από sofia13
 Παρ Ιαν 11, 2013 11:54 pm
Nαί , αλλά δεν είχες δεί την εκκλησία.
Γέλασα πολύ , αλλά είναι ένα σταθερό σημείο συνάντησης , για ασταθή άτομα σαν εμάς....
Νομίζω ότι θα κραιπαλιάσουμε και ας λέει η Λίτσα για πειθαρχίες. Σιγά μη μείνουμε στο τσά'ι'
και καφέ...αντε και συμπάθεια... Παιδιά υπάρχει άραγε ακόμα '' Ο Μπαμπίλας ο Αστροναύτης'' ;
Καλά θα πέσει τόοοο γέλιο. !
 #84017  από maestro
 Σάβ Ιαν 12, 2013 5:59 pm
anni έγραψε:Σάββατο 19 Ιανουαρίου
6 η ώρα στο Κόσμος έξω από την εκκλησία

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!
Σήμερα για τη συγκεκριμένη συνάντηση, συμφωνώ(με κάθε επιφύλαξη)!!!
Πιστεύω να σας βρω (εγώ μόνο τον Αχιλλέα έχω συναντήσει και αυτό πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά)!!!
6 η ώρα έξω απ' την εκκλησία στο κόσμος, σίγουρα δεν θα είμαστε μόνο εμείς, αλλά και πάλι πιστεύω να σας βρω!!!
 #84019  από ahilleas
 Σάβ Ιαν 12, 2013 6:35 pm
Μην ανησυχείτε,θα βρεθούμε άνετα!Σε καμιά από τις υπόλοιπες συναντήσεις δε γνωριζόμασταν οι περισσότεροι,αλλά ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα αναγνώρισης!
Μπροστά στην πόρτα της εκκλησίας είναι οι σκάλες,εκεί κάτω που συναντηθήκαμε την τελευταια φορα,θα βρεθούμε και πάλι!!
:obscene-smokingpimp: :happy-cheerleadersmileygirl: :greetings-clappingyellow:
 #84029  από litsa
 Σάβ Ιαν 12, 2013 8:41 pm
υπάρχουν και τα κινητά τηλ!

εγώ έχω της αννι και της σοφίας... !! ελπίζω να έρθουν και άλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #84270  από βικυ
 Τετ Ιαν 16, 2013 11:19 pm
Δυστυχως, για αλλη μια φορα,δεν θα ερθω στην συνατηση της Θεσ/νικης :sad-pacing:
Ευχομαι να καλοπερασετε και φυσικα περιμενουμε πληρη αναφορα των πεπραγμενων σας!!!!!!!!!!!!
 #84272  από sofia13
 Τετ Ιαν 16, 2013 11:28 pm
Ax βρε Βικάκι , κρίμα . Η Λίτσα είναι ήδη Θεσ/κη και περιμένει. Παρασκευή θάμαι κι΄εγώ
εκεί. Θα βρεθούμε ποτέ όλοι μαζί κάπου ;
Φυσικά και θα ειπωθούν τα πάντα εδώ , αλλά δε θάσαι εσύ μέγα ζιζάνιο. Καλά να είσαι μόνο
και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε όσοι τα καταφέρουμε . Φιλιά :romance-kisscheek:
 #84273  από βικυ
 Τετ Ιαν 16, 2013 11:34 pm
Μεγα ζιζανιο καλει μεγα σουρτουκι :teasing-neener:

Τι να κανω......ανωτερα βια.........μαλλον καλυτερα.....ανωτερες βιες :lol: :lol: :lol:
 #84274  από litsa
 Τετ Ιαν 16, 2013 11:38 pm
αν επιζήσω του σημερινού πονοκέφαλου , μετά θα πάω περιοδεία στην ανατολική μακεδονία.....
χιχιχιχι
εξαρτάται βέβαια και από παράγοντες τύπου ευρώ...... :teasing-neener: :animals-dogrun: :scared-shocked:

περιμένω συμμετοχές ... και άλλα παιδιά σκπίτες είναι από Μακεδονία.....!!!
φιλιάααααααααααα πολλάαααααααααααα

ραντεβού στην εκκλησία!!! βρε τι πάθαμε!!! ούτε στο κατηχητικό να πηγαίναμε...!!!

αχ ελπίζω να την βρω..!! εγώ μία είσοδο ξέρω εκεί δίπλα στο λερόυ ...αννννννννννν θυμάμαι καλά!
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12