• Σ.κ.Π. ή άνθρωποι;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #84097  από maria E
 Κυρ Ιαν 13, 2013 9:53 pm
Ψηφιζω δαγκωτο σκληρυνση.
Ολοι οι ανθρωποι ειναι το ιδιο βρε?Παντα θα υπαρχουν ζωντοβολα σ'αυτην τη ζωη,παντα θα πληγωνομαστε απο ανθρωπους αλλα και θα πληγωνουμε,κι εμεις ανθρωποι δεν ειμαστε?Η ξεχναω κατι??

Κι ενα quiz για δυνατους λυτες αφιερωμενο σε ολους μας...

-Τι ειναι χειροτερο απο το να σε χωριζουν μολις τους πεις οτι εχεις σκληρυνση?? :think:

-Να σε χωριζουν πριν προλαβεις να τους το πεις! :shifty:
 #84101  από litsa
 Κυρ Ιαν 13, 2013 11:58 pm
maria E έγραψε:Ψηφιζω δαγκωτο σκληρυνση.
Ολοι οι ανθρωποι ειναι το ιδιο βρε?Παντα θα υπαρχουν ζωντοβολα σ'αυτην τη ζωη,παντα θα πληγωνομαστε απο ανθρωπους αλλα και θα πληγωνουμε,κι εμεις ανθρωποι δεν ειμαστε?Η ξεχναω κατι??

Κι ενα quiz για δυνατους λυτες αφιερωμενο σε ολους μας...

-Τι ειναι χειροτερο απο το να σε χωριζουν μολις τους πεις οτι εχεις σκληρυνση?? :think:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

άντε να απαντήσω και εγώ!!
σκπ ή άνθρωποι ???

νομίζω ο εαυτός μας και οι άνθρωποι... μάλλον τα ανθρωπάκια και η άγνοια...............
 #84131  από Π.Μ79
 Δευ Ιαν 14, 2013 3:39 pm
maria E έγραψε:Κι ενα quiz για δυνατους λυτες αφιερωμενο σε ολους μας...

1ο) Κόπανοι!!!

2ο) Αυτό σηκώνει πολλή κουβέντα!!!

Δαγκωτό σκπ και γω.

Υπάρχουν άνθρωποι, μαλάκες, ζώα, κόπανοι, υπάνθρωποι και παντελώς ανάξια λόγου άτομα.

Οι άνθρωποι λιγοστεύουν με τον καιρό, τα υπόλοιπα είδη και υποείδη δυστυχώς αυξάνονται.

Με την σκπ, ο καθένας έχει επιλογές ως προς το τι θα κάνει, τι δε θα κάνει, πώς θα το χειριστεί κλπ. Με τους ανθρώπους, δύσκολα τα πράματα...
 #84152  από nikolaras
 Δευ Ιαν 14, 2013 10:43 pm
Η ΣΚΠ ειναι ασθενεια κ σε αλλους ειτε τους πληγωνει εντονα ειτε απλα αραζει μαζι τους κ απλα βλεπει ... Τα "ζωα" εεε συγνωμη οι ανθρωποι εχουν επιλογη να αλλαξουν αλλα μερικοι δεν....
Οποτε πιο πολυ μαλλον οι ανθρωποι κ φυσικα ο εαυτος μου
 #84219  από Κώστας
 Τετ Ιαν 16, 2013 1:07 am
Όσο κι αν πληγωθώ από κάποιον, ξέρω ότι μπορώ να το αντιστρέψω. Όσο κι΄ αν με πόνεσε, πειθαρχώ έστω και με τη βία τα συναισθήματά μου και τραβάω μπροστά! Τι ρημάδα τη «φίλη» μας, δεν μπορώ να την τιθασεύσω. Όσο βίαια κι΄ αν της φερθώ, όσο από τον πόνο της κι΄ αν καταπιώ, παραμένει μπροστά μου και με σιγοτρώει αργά και σαδιστικά. Πεισματικά και εγωιστικά δεν το βάζω κάτω! Δεν μπορώ όμως να μην της βγάλω το καπέλο στη μαεστρία με την οποία καταστρέφει σιγά – σιγά τη ζωή μου, γι΄ αυτό και την ψηφίζω.
 #84476  από LL--MM
 Τρί Ιαν 22, 2013 12:37 am
Όσο όμως, όσο κι άν η "διαφοροποίση" του πόνου και των δυσκολιών σε "ανθρώπινης" και "νοσηρής" προέλευσης, είναι αισθητή (η σχέση αιτίου-αιτιατού δεν είναι πάντα η "εξήγηση" που ψάχνουν οι κακόπιστοι) αυτό κάθε άλλο παρά αποκλείει το γεγονός ότι τα δυο δεινά είναι, σε τελευταία ανάλυση, ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ και το αποτέλεσμα υπερβαίνει τις δυσκολίες των δύο επι μέρους στοιχείων... όχι;;;

Ρε φίλε από κάτω, αφου την έχουμε και δε θα φύγει, πως αντιμετωπίζεις το άλλο όταν έχεις ΚΑΙ δαύτην;;; :think: :shifty: :doh:
Και είναι πολλά μη αντιστρέψιμα, ακριβώς επειδή είναι "εις διπλούν" :scared-shocked: :scared-shocked: Και "το άλλο" μας αρέσει δε μας αρέσει, προέρχεται από δαύτην...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιαν 22, 2013 2:48 am, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
 #84478  από Κώστας
 Τρί Ιαν 22, 2013 12:49 am
Ναι!!
Από το νάχεις όμως ν΄ αντιμετωπίσεις ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, καλύτερα να έχεις την υγειά σου κι΄ ας σε πληγώνουν οι άνθρωποι. Το αν θα καταφέρεις ν΄ αντεπεξέλθεις από την όποια "προδοσία", είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα, το να τα βγάλεις πέρα όμως με την αρρώστια, πολλές φορές φαντάζει και είναι ακατόρθωτο!
 #84517  από pan.pap
 Τρί Ιαν 22, 2013 4:35 pm
Εγώ θα αφιερώσω ένα τραγούδι για απάντηση το "δεν υπάρχουν άνθρωποι σου λέω" ή κάπως έτσι πρέπει να είναι της Κουκα.

Κι όταν μάλιστα είσαι και άρρωστος, δεν υπάρχουν άνθρωποι δυο φορές.... μόνο για να σε χλευάσουν ή τελικά ναι να σε προδώσουν...

Φταίνε για την αδιαφορία τους. Εμείς έχουμε δυο πράγματα ν΄ αντιμετωπίσουμε : την αρρώστεια που πολλές φορές δεν παλεύεται, και τους ανθρώπους που απλά δεν τους βρίσκεις.

Στο μόνο που ελπίζω πια είναι να μπορέσει η θεραπεία μου να με βοηθήσει ν΄ αλλάξω τη ζωή μου...να γίνω πιο δυνατός σωματικά πιο ανεξάρτητος χωρίς ενέσεις και σημάδια και ίσως τότε ψάξω και για τους ανθρώπους....
 #84523  από soulla
 Τρί Ιαν 22, 2013 6:11 pm
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ...ΚΑΙ ΟΝΤΩς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩς ΙΣΩς ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΟΤΙΚΟΙ :greetings-waveyellow:
 #84527  από LL--MM
 Τρί Ιαν 22, 2013 8:25 pm
pan.pap έγραψε:Εγώ θα αφιερώσω ένα τραγούδι για απάντηση το "δεν υπάρχουν άνθρωποι σου λέω" ή κάπως έτσι πρέπει να είναι της Κουκα. Σωστός, :bow-yellow: Να αφιερωσω όμως κι'ένα μαλακτικό; Έτσι για'να ;) :greetings-waveyellow: σε αγαπητές φίλες που γνωρίσαμε εδώ :romance-kisscheek:

Κι όταν μάλιστα είσαι και άρρωστος, δεν υπάρχουν άνθρωποι δυο φορές.... μόνο για να σε χλευάσουν ή τελικά ναι να σε προδώσουν: Η Σοφία13 είχε δίκαιο, λοιπόν:«Ενός κακού, μύρια έπονται». viewtopic.php?f=44&t=3614&p=83639#p83639

Φταίνε για την αδιαφορία τους. Για την αναιστησία τους, μάλλον: Και όχι, δε φτάσαμε ακόμα τόοσο μακρια, (για τους υγιείς) αλλά κάποτε θα γίνει κι αυτό... ΠΑΛΙ. Διότι ιδίως αυτοί είναι οι "ανοσοκατεσταλμένοι" στις αντιδράσεις τους. http://www.scoop.it/t/empathy/p/1601663 ... -m-gilbert

Εμείς έχουμε δυο πράγματα ν΄ αντιμετωπίσουμε : την αρρώστεια που πολλές φορές δεν παλεύεται, και τους ανθρώπους που απλά δεν τους βρίσκεις. Ως «γιαγιά» να θυμίσω ότι τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Διογένης ο κυνικός, επί εποχής του Φίλιππου και του Μεγαλέξαντρου κιόλας... γι αυτό κυκλοφορούσε μ’ενα λυχνάρι αναμμένο μέρα μεσημέρι...
Εικόνα

Στο μόνο που ελπίζω πια είναι να μπορέσει η θεραπεία μου να με βοηθήσει ν΄ αλλάξω τη ζωή μου... να γίνω πιο δυνατός σωματικά πιο ανεξάρτητος χωρίς ενέσεις και σημάδια και ίσως τότε ψάξω και για τους ανθρώπους....
Περαστικά μας σε όλους: Κι η ελπίδα καλός σύντροφος, αλλά, όπως κι η αρρώστια, κακός σύμβουλος...
soulla έγραψε:ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ...ΚΑΙ ΟΝΤΩς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩς ΙΣΩς ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΟΤΙΚΟΙ :greetings-waveyellow:
Και όμως Σούλλα μου, εγώ σου βρήκα πιγκουΐνους- αγγέλους, γιατί άνθρωποι δε διαθέτονται :eusa-dance: :angelic-flying: :-D
Μα όσο φιλικοί και να είμασταν και δοτικοί, ποιός θα μας
ΑΝΤΑΠΟδώσει κι εμάς κάτι που ν'αξίζει, γιατί να μας δώσουν κάτι που ξέρουν ότι αξίζουμε, χλωμό... Μόνο να μας βαράνε μπαρουφοθαυμασμούς μας έχουν, μέχρι κι εδώ μέσα...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Ιαν 23, 2013 2:34 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.