• Νεος με ΣΚΠ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #8359  από ddd
 Πέμ Σεπ 03, 2009 8:11 pm
Και από εμένα μία ερώτηση Εγώ που κάνω Gilli diet τι γνώμη εχεις Tom?
 #8361  από tom80
 Πέμ Σεπ 03, 2009 8:50 pm
Φιλε/φίλη DDD sorry αλλα δεν έχω ιδεα για τα μεου/ Α' ύλες, τρόπος παρασκευης κλπ απο Gilli diet
 #8367  από LL--MM
 Παρ Σεπ 04, 2009 12:30 am
Συγγνώμην, παιδιά, αλλά στη γιαγιά την Κασσάνδρα είπαν (πάνε 10 χρόνια, βέβαια) ότι η καλοήθης ή κακοήθης μορφή, ούτε λίγο, ούτε πολύ, θα φανεί μετά τη νεκροψία και ότι δε μπορούσαν οι αφεντιές τους να της κρατάν το χέρι μέχρι τοτε... :cry:

Και ούτε σπασμολυτικό δε δώσανε οι γαϊδάροι, ενώ η δεξιά πλευρά, απο το μέτωπο ώς τα νύχια (άνω και κάτω άκρου) όλη παρουσίαζε σπαστικές παραπαρέσεις... :evil:

Ακόμα, βέβαια, περπατάει περίπου κανονικά, έχει αγκαλιά τη λαβή της όποιας σκάλας και προσπαθεί να πληροφορήσει :? ή να διασκεδάσει :lol: τους παρόντες... Τα υπόλοιπα τα ξέρετε :roll:

Και όχι, Τομ, άν σταματήσεις την αγωγή θα είναι μόνο επειδή ο όποιος γιατρός σου (που ΔΕΝ έχει συμβληθεί με την ασφάλειά σου) θα σε βεβαιώσει για το αποτέλεσμα... Γιατί δυστυχώς αυτό γίνεται, που και που, με πολυ αρνητικά αποτελέσματα, για την ίδια την ασφάλεια πρώτα, που (βλεκωδώς, διότι αργότερα) θα'χει να σου πληρώνει περισσότερα συμπτώματα, αλλά ίδίως για την αφεντιά σου :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Σεπ 06, 2009 12:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #8369  από vivi_gia
 Παρ Σεπ 04, 2009 10:27 am
gia exo xathei ligo gia kapoious logous se kalosorizo ki ego.
 #8383  από IRENA
 Σάβ Σεπ 05, 2009 2:07 am
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΄ΜΕΝΑ..ΕΙΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.....ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ,ΕΚΑΝΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΝΩ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΚΙ ΑΠΛΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΕΣΟΥΛΑ AVONEX!!!ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.........
 #8416  από tom80
 Τρί Σεπ 08, 2009 6:34 pm
Γεια σου IRENA ,

Χαίρομαι όταν άκουω ότι άλλοι “Συνάδελφοι” έχουν επιτυχημένοι οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

Σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής δείτε και εδώ

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 25/04/2004

http://www.inews.gr/28/epikindina-simpl ... trofis.htm

Να είσαι πάντα καλά.
 #8425  από LL--MM
 Τρί Σεπ 08, 2009 11:28 pm
Ίσως να παραείναι εξειδικευμένο... καλό κουάγιο... Δε θα χρειαστείς πειρα νευρολόγων (live) για να τη στήσεις στα πόδια της, ώς προς το νευρολογικό κομμάτι τουλάχιστον; :?: :?: :?:
 #8428  από manoula
 Τετ Σεπ 09, 2009 10:11 am
Αντι να ψαχνουμε την υγεια μας σε χημικα συμπληρωματα διατροφης και τα καθε ειδους περιεργα χαπακια
ας κανουμε οσο πιο υγιεινη ζωη γινεται με βιολογικα προϊοντα, ηπια καθημερινη εκγυμναση
(πχ περπατημα), επιστροφη στη φυση με εκδρομες και προ παντος μακρυα απο ο,τιδηποτε
μπορει να μας αγχωσει υπερβολικα!
Το μονο που δεν μπορουμε να εξαλειψουμε αλλά πρεπει να αποφευγουμε οσο γινεται,
ειναι η εκθεση σε ακραιες ειτε υψηλες (παγετος) ειτε χαμηλες (καυσωνας) θερμοκρασιες...
 #8429  από litsa
 Τετ Σεπ 09, 2009 10:46 am
Δηλαδή και το κρύο πειράζει??

εμένα η ζέστη πάνω απο 28 βαθμούς με έχει πεθάνει φέτος...
 #8432  από LL--MM
 Τετ Σεπ 09, 2009 12:15 pm
Αν δεν πείραζε το κρύο, τότε γιατί βοριότερα έχουν πολύ περισσότερες (και βαρύτερες) σκληρύνσεις; :evil:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7