Η σκπ , ΔΕΝ με εχει πληγωσει , ποτέ ! Με εχει τρομαξει !!!!!! Πολλες φορες !!!!! Μου εχει προκαλεσει φοβο !!!!! Φοβερο φοβο !!!! Μου εχει χαλασει τη ζωη ! Μου εχει δημιουργησει την αισθηση οτι η ζωη μου ειναι ...μια ζωη χαμενη !!!!!!!!!!! Οι ''ανθρωποι''....ΝΑΙ !!!!!! Με εχουν πληγωσει !!!!! Οι ''ανθρωποι'' με εχουν απογοητευσει !!!!!!!Με την κακια...με την υποκρισια...τη ζηλια...το φθονο...τα πισωπλατα χτυπηματα, που εχω δεχτει αμετρητες φορες!!!! Οχι μονο , σε σχεση με την παθηση μου !!!!!!!! Οι ''γιατροι'' ...ΝΑΙ !!!!!!! Με εχουν πληγωσει !!!!! Με εχουν απογοητευσει !!!!! Με εχουν αηδιασει !!!!!!!!!!! ΝΑΙ !!!!!!!!!! Εχω , πια, αηδιασει με τους ''ανθρωπους''...με τους ''γιατρους'' !!!!!! Το εχω ξαναπει !!!!!! ΤΗ ΣΚΠ, ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!! Ουτε τους ''ανθρωπους''...ουτε τους ''γιατρους'' !!!!!!!! Ολοι αυτοι, ξαναλεω, μου προκαλουν αηδια !!!!!!!!!! Αυτο που με ενοχλει ΠΟΛΥ , ειναι που εχω ''πεσει στην αναγκη'' ...''ανθρωπων'' και ''γιατρων'' ! Ειναι που ...μου πετανε ενα ''ξεροκομματο'' και πρεπει να λεω και ''ευχαριστω'' !!!!!! Ειναι που...μου φερονται σαν να ειμαι σκουπιδι....αλλά για την κοινωνια ,ειναι ...φιλανθρωποι !!!!!!!Τελικα, με λιγο διαφορετικες συνθηκες ζωης, με λιγο διαφορετικη αντιμετωπιση απο τις δομες της ''πατριδας'' μου (?) , θα ενοιωθα καλυτερα !!!!!!!!! Θα ειχα να ασχοληθω , μονο, με τις πρακτικες δυσκολιες που δημιουργει η σκπ !!!!!!!''Ανθρωπους'' και ''γιατρους'' θα τους ειχα...γραμμενους!!!! Θα μπορουσα να διαχειριστω το προβλημα μου ...με αριστο τροπο !!!!!!!!!!!!!Δεν μου χρειαζονται πολλα για να ζησω μια ισορροπημενη ζωη ...για να ειμαι ηρεμη...για να ειμαι ευτυχισμενη !!!!!!!!!