• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #83936  από Κωνσταντίνα
 Παρ Ιαν 11, 2013 2:46 pm
sofia13 έγραψε::.............................................................................................
Κωνσταντίνα, 'οταν ξαναβρεθούμε ΑΘΉΝΑ, θα σου φέρω ωποσδήποτε τα'' φιλιά της πριγκή-
πισας'' . Υπόσχεση..... :romance-kisscheek:
:greetings-waveyellow:
Σοφία μου αν έτρωγα ζάχαρη, θα τα είχα τσακίσει :laughing-rolling:
Πάντως :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #83940  από anni
 Παρ Ιαν 11, 2013 3:57 pm
Σάββατο 19 Ιανουαρίου
6 η ώρα στο Κόσμος έξω από την εκκλησία

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!
 #83949  από litsa
 Παρ Ιαν 11, 2013 5:13 pm
:animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:
μέσααααααααααααααα

:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #83951  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 11, 2013 5:18 pm
:twisted: Ζηλευωωωωωω.........!!!!!! Θελω κι εγω !!!!!!!! Καφεδακι στη Θεσσαλονικη !!!!!! Θελω κι εγωωωωωωωω..............!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-heartsthree:
 #83954  από sofia13
 Παρ Ιαν 11, 2013 5:43 pm
Kαι για νάμαι σίγουρη, όταν λέτε ΚΟΣΜΟΣ , υποθέτω Mediterranean Cosmos...
Aκου 'εξω απο την εκκλησία ; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Και πώς θα αναγνωριστούμε άραγε; Καλά θα τα βρούμε σίγουρα.
Δεν βλέπω την ώρα κι΄ασ είναι η πρωτιά έξω απο την εκκλησία !!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :happy-bouncymulticolor:
 #83958  από litsa
 Παρ Ιαν 11, 2013 6:41 pm
:think: :think: :think: εχει εκκλησία στο κόσμος??
 #83961  από litsa
 Παρ Ιαν 11, 2013 7:07 pm
μα εχω ξαναπάει.... !! :o :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12