• Που το πανε εκει στα ΚΕΠΑ τελικα....????

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #83324  από ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΗ
 Δευ Δεκ 31, 2012 2:15 pm
Παιδιά, καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!! Άσχετο με τη δική μας πάθηση αλλά και σχετικό... Σήμερα, μία φίλη, η οποία πάσχει από ημιπληγία πήρε ποσοστό 50%!!!!! Είναι αλήτες.
 #83332  από Κώστας
 Δευ Δεκ 31, 2012 6:22 pm
Μια απορία έχω.
Απ΄ όσο γνωρίζουμε οι γιατροί που απαρτίζουν τις επιτροπές δεν πληρώνονται καλά κι΄ αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που δεν εμφανίζονται στις επιτροπές με αποτέλεσμα αυτές πολλές φορές ν΄ ακυρώνονται, ταλαιπωρώντας τους ενδιαφερόμενους.
Το ερώτημα είναι τι κερδίζουν οι ίδιοι χαρακτηρίζοντας κάποιον με χαμηλό ποσοστό, ενώ θάπρεπε για λόγους αντίδρασης και μόνο προς τον εργοδότη τους (την Πολιτεία), να «μοιράζουν» γενναιόδωρα ποσοστά!
Μη στεναχωρήσουν τον εργοδότη τους;
Μα αφού αυτός δεν τους πληρώνει καλά ή καθυστερεί πολύ!
Μήπως πληρώνουμε τα «σπασμένα»;
Μήπως βγάζουν πάνω μας το άχτι τους, γι΄ αυτά που άλλοι τους προκαλούν;
 #83398  από tarirs
 Τετ Ιαν 02, 2013 2:59 am
Κώστας έγραψε:Μια απορία έχω.
Απ΄ όσο γνωρίζουμε οι γιατροί που απαρτίζουν τις επιτροπές δεν πληρώνονται καλά κι΄ αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που δεν εμφανίζονται στις επιτροπές με αποτέλεσμα αυτές πολλές φορές ν΄ ακυρώνονται, ταλαιπωρώντας τους ενδιαφερόμενους.
Το ερώτημα είναι τι κερδίζουν οι ίδιοι χαρακτηρίζοντας κάποιον με χαμηλό ποσοστό, ενώ θάπρεπε για λόγους αντίδρασης και μόνο προς τον εργοδότη τους (την Πολιτεία), να «μοιράζουν» γενναιόδωρα ποσοστά!
Μη στεναχωρήσουν τον εργοδότη τους;
Μα αφού αυτός δεν τους πληρώνει καλά ή καθυστερεί πολύ!
Μήπως πληρώνουμε τα «σπασμένα»;
Μήπως βγάζουν πάνω μας το άχτι τους, γι΄ αυτά που άλλοι τους προκαλούν;
Για τα τελευταια ερωτηματα γιατι το κανουν,μπορω να σου πω οτι εχουν ρητη εντολη απο υψηλα υφισταμενους : ΠΕΤΣΟΚΟΦΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ---->> ΑΡΑ ΧΡΗΜΑ.....

Παντως εγω ηδη κανω το κουμαντο μου και την επομενη φορα θα το τραβηξω πααααααρα πολυ μακρια...
 #83878  από tarirs
 Πέμ Ιαν 10, 2013 11:49 am
Kαλα οι ανθρωποι ειναι για το πε2ος αρμ....δεν εξηγητε αλλιως,πηρα τηλεφωνο μετα απο 1/5 μηνα να δω αν θα πληρωθω και τι μου ειπαν.....!!!! οτι θα πληρωθω μονο την συνταξη και οχι το εξωιδρυματικο επιδομα (παραπληγικο) διοτι αυτο εχει παει παλι για επιτροπη....καλα οταν περασα κ με εξετασαν δεν με ειδαν το γραφουν στην πιστοποιηση μεσα οτι το δικαιουμε....

Τωρα τι κανω...??? Παω και περνω τα αναδρομικα για την συνταξη μου,και αφηνω το παραπληγικο μεχρι να μου βγαλουν την ''αποφαση'' ??? Μπορουν να μου πουν οτι δεν το δικαουμε...??? Εχω μεινει αφραγκος τοσους μηνες..οχι τοσο εγω οσο η οικογενεια με το μωρο......Τι να κανω δεν ξερω......πως να ενεργησω.....
 #83879  από basilis361
 Πέμ Ιαν 10, 2013 1:05 pm
tarιs η περιπτωση σου μου θυμιζει την δικη μου ,εχω περασει επιτροπη απο τον Μαρτιο και ενω μου εδωσαν 67% στην παθηση και αλλο τοσο στην παραπληγια ,εχω παρει μονο την συνταξη και για το επιδομα περιμενω να ξαναπερασει η υποθεση παλι απο τα ΚΕΠΑ για επανεξεταση ,γιατι δεν μου εγραψαν πανω στο χαρτι οτι το δικαιουμαι..απο οτι μου εχουν πει ειναι προγραματισμενη η επανεξεταση για τελος Φεβρουαριου ,δηλαδη καλως εχοντων των πραγματων ,το επιδομα θα το παρω μετα απο ενα χρονο που περασα επιτροπη..
 #83886  από tarirs
 Πέμ Ιαν 10, 2013 2:04 pm
basilis361 έγραψε:tarιs η περιπτωση σου μου θυμιζει την δικη μου ,εχω περασει επιτροπη απο τον Μαρτιο και ενω μου εδωσαν 67% στην παθηση και αλλο τοσο στην παραπληγια ,εχω παρει μονο την συνταξη και για το επιδομα περιμενω να ξαναπερασει η υποθεση παλι απο τα ΚΕΠΑ για επανεξεταση ,γιατι δεν μου εγραψαν πανω στο χαρτι οτι το δικαιουμαι..απο οτι μου εχουν πει ειναι προγραματισμενη η επανεξεταση για τελος Φεβρουαριου ,δηλαδη καλως εχοντων των πραγματων ,το επιδομα θα το παρω μετα απο ενα χρονο που περασα επιτροπη..
καλησπερα Βασιλη και χρονια πολλα για την γιορτη σου....,στο χαρτι της ''πιστοποιησης'' οταν περασες κεπα..??? Διοτι εμενα το γραφει...φοβαμαι μην εχουν κανει μαλακι@ στα χαρτια που στελνουν αυτοι..διοτι μου ειπαν εχει γινει μπερδεμα με την παραπληγια και το ξαναεστειλαν.... :violence-hammer:

Να περνω καθε μερα τηλ να δω τι γινετε...??? Εντωμεταξυ ετοιμαζω τα χαρτια να ξαναπερασω....καλα ειναι για κλαμματα.....
 #83948  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 11, 2013 5:11 pm
:angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussing: Δεν φτανει η αναμονη τοσων μηνων ...χωρις ...μια στην τσεπη...κανουν και λαθη !!!!!!!Δεν πρεπει να τους αφησουμε ανενοχλητους !!!!! Πρεπει να παψουμε , πια, να τους ανεχομαστε !!!!!!! Οποιος θελει μπορει να κανει σχετικη καταγγελια ΕΔΩ !!!!!!!!!! http://www.eskamea.gr !!!!!! Αντε γιατι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #83973  από giannis
 Σάβ Ιαν 12, 2013 12:33 am
Καλησπέρα κι από μένα.

Εγώ έχω βγει με 80% τον Οκτώβριο του 2010. Άρα δεν υπάρχει δικαιολογία που δεν μου έδωσαν ¨αορίστου", αλλά με έστειλαν για επανεξέταση μετά από 3 χρόνια. Θέλει νομική άποψη για όσους είχαν 80% από επιτροπή μετά την 30η Ιουνίου 2010.

Πιθανολογώ ότι τίθεται ζήτημα νομικό εδώ. Μια γνώμη από την LL-MM θα βοηθήσει. Εγώ περνάω πάλι το Φεβρουάριο, αλλά αν μπορώ να μετατρέψω την υπάρχουσα απόφαση σε αορίστου θα είναι χωρίς ουσία η επανεξέταση.

Πόσοι έχουν 80άρια εδώ από επιτροπές ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30/6/2010;;;

Να οργανωθούμε λίγο, διότι με το να τα λέμε μεταξύ μας δεν κάνουμε κάτι ουσιαστικό. Για να το κοιτάξουμε λίγο. Λοιπόν, περιμένω απαντήσει από όσους έχουν 80% μετά τις 30/6/2010 (Ακόμη κι αν έχουν ξαναπεράσει).
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16