• ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #76783  από Γιάννης
 Τετ Αύγ 29, 2012 12:05 pm
Γιάννης έγραψε:Πάντως θα ήθελα πολύ να ακούσω την εμπειρία κάποιου συμπάσχοντα χωρίς κινητικά προβλήματα, η μείωση της κόπωσης πιστεύω ότι εκεί θα είναι πιο εμφανής περισσότερο μετρήσιμη και ίσως για τον ίδιο πιο εντυπωσιακή.
Sorry, θέλω να κρατήσω το θέμα ψηλά γιατί οι περισσότεροι έλειπαν.
 #76801  από sofia13
 Τετ Αύγ 29, 2012 5:27 pm
Δεν θέλω με τίποτα να διακόψω την ροή της πολύτιμης πληροφόρησης, αλλά επειδή ζώ εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά και απότι καταλαβα δεν μπορώ ν'ακολουθήσω αυτή την μέθοδο, μήπως κανείς γνωρίζει για την δίαιτα και συμπληρώματα διατροφής στα οποία αναφέρθηκε παραπάνω ο NOWHERE;;;;;; Αυριο μπαίνω για νέα μαγνητική γιατί είμαι σε χάλι απερίγραπτο, οπου χωρίς να εχω κινητικά προβλήματα δεν μπορώ να κάνω βήμα ,γιατί το κεφάλι μου κοντεύει να ξεκολλήση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 #83784  από Γιάννης
 Τετ Ιαν 09, 2013 10:39 am
Συντρόφισσες και σύντροφοι, ξεκινάω σήμερα τις 10 επαναληπτικές "θεραπείες" με το υπερβαρικό οξυγόνο. Έχουν περάσει σχεδόν 4 1/2 μήνες από τις πρώτες 20 και πηγαίνω μετά από ένα δεκαήμερο σε σχεδόν χάλια κατάσταση. Φταίει το κρύο; Πέρασε η επίρρεια των πρώτων και χρειάζομαι συντήρηση; Δεν ξέρω. Πάω με ελπίδες και πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα δω τι πραγματικά (και αν) αξίζει. Θα ενημερώνω.

ΥΓ. Η κόπωση το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί πολύ. Αν δω διαφορά σ' αυτό πάει να πει ότι κάτι προσφέρει.
 #83789  από Κωνσταντίνα
 Τετ Ιαν 09, 2013 11:06 am
Γιάννης έγραψε:Συντρόφισσες και σύντροφοι, ξεκινάω σήμερα τις 10 επαναληπτικές "θεραπείες" με το υπερβαρικό οξυγόνο. Έχουν περάσει σχεδόν 4 1/2 μήνες από τις πρώτες 20 και πηγαίνω μετά από ένα δεκαήμερο σε σχεδόν χάλια κατάσταση. Φταίει το κρύο; Πέρασε η επίρρεια των πρώτων και χρειάζομαι συντήρηση; Δεν ξέρω. Πάω με ελπίδες και πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα δω τι πραγματικά (και αν) αξίζει. Θα ενημερώνω.

ΥΓ. Η κόπωση το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί πολύ. Αν δω διαφορά σ' αυτό πάει να πει ότι κάτι προσφέρει.
Σύντροφε Γιάννη σου εύχομαι από καρδιάς να λειτουργήσει :happy-bouncymulticolor:
 #83790  από sofia13
 Τετ Ιαν 09, 2013 11:13 am
Ολα καλά να σου πάνε Γιάννη και ακόμα καλύτερα απ΄το αναμενόμενο.
Σχετικά με το κρύο τώρα και τους πόνους που μας προκαλεί, ρώτησα ένα φίλο γιατρό
και είπε να πάω να κοιτάξω για οστεοαρθρίτιδα . Μπορεί μου είπε να παίζει στην περίπτωσή μας.
 #83803  από anni
 Τετ Ιαν 09, 2013 1:02 pm
Γιαννη ολα καλα να πανε...σχετικα με τους πονους
χειροτερευουν στο κρυο και η σπαστικοτητα στο φουλ
ειμαστε παιδια της ανοιξης :-D

περιμενουμε νεα σου :greetings-waveyellow:
 #83813  από billios
 Τετ Ιαν 09, 2013 2:55 pm
Να πανε ολα καλα καρντασι και να παρεις τα πανω σου
 #83814  από Π.Μ79
 Τετ Ιαν 09, 2013 3:01 pm
anni έγραψε:ειμαστε παιδια της ανοιξης :-D
Το καλοκαίρι έχουμε μπόλικη κόπωση και δυσανεξία, το χειμώνα με το κρύο, έχουμε σπαστικότητα συν τα υπόλοιπα.
Τι να πουν και αυτοί που έχουν αλλεργία την άνοιξη που γίνεται η ανθοφορία? :D

Να περιμένουμε μόνο το φθινόπωρο ίσως? :D

Γιάννη, μακάρι να πάνε όλα καλά. Αν τρομπάρεις τόσο οξυγόνο στον οργανισμό σου και δεν αισθάνεσαι καλύτερα, ε πάει πολύ...
 #83854  από βικυ
 Τετ Ιαν 09, 2013 11:47 pm
Γιαννη καλη συνεχεια ...........ευχομαι ολα να πανε καλυτερα.
 #83856  από litsa
 Τετ Ιαν 09, 2013 11:48 pm
καλή συνέχεια !!! και κυρίως καλά αποτελέσματα!!!!