• Οι φίλοι μας τα ζώα

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #83621  από Αl_Bandy
 Κυρ Ιαν 06, 2013 1:52 pm
έχουμε σπίτια μας σκυλιά γατιά κλπ?

εγώ τα λατρεύω και ένας λόγος που μπαίνω στο Net είναι για να διαβάζω ιστορίες από αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Σε διπλανό 'μαγαζί' (φόρουμ άσχετης θεματολογίας με ΠΣ και ζώα) είναι το αγαπημένο μου θέμα. Οπότε είπα να φτιάξουμε και εδώ ένα και να βάλουμε τις φώτο από τα δικά μας ζωάκια, να τα βλεπουμε και να μας φτιάχνει το κέφι!

και ξεκινάω με τα 5 παιδάκια μου 4 γατούλες και μια σκυλίτσα, με τη σειρά που μπήκαν σπίτι

Sassi η πρώτη αγάπη, τη μάζεψε φίλη άλλα μετά από λίγο καιρό έκανε 3 γατάκια και δε μπορούσε να τα κρατήσει όλα, όποτε μου την έδωσε

Εικόνα

μαζί πήρα και ένα της παιδί τον Ζορρο

Εικόνα

μετά η Μορτισια άραξε στο μπαλκόνι μου, την πήγα για στείρωση άλλα τελικά είχε κήλη και την κράτησα να την περιθάλψω, μετά άραξε κι αυτή

Εικόνα

και εκεί που σερφαρω μια μέρα στο νετ βλέπω μια σκύλα να χαρίζεται και παθαίνω ερωτά, τηλεφωνώ στην κοπέλα που την είχε, πάω την παίρνω βλεπω ότι δε θέλει να μου φάει τις γάτες και μένει σπίτι από τότε

η άγια Νεφέλη

Εικόνα

και σαν να μην έφταναν αυτά τα ζώα μια φίλη με παίρνει τηλ και μου λέει πως βρήκε ένα γατουλη στα Πετράλωνα και θα τον φάει αμάξι αν δε του βρούμε σπίτι, όποτε τον παίρνω για φιλοξενία με το σκεπτικό οτι θα βρω να τον δώσω,όπως είχα ξανακάνει, έλα όμως που ο γατουλης είναι γάτος και σαν ιδιότητα όχι μόνο στη ράτσα, και βρίσκει το ευαίσθητο σημείο μου, γίνεται κολλητός με τη σκύλα, και έτσι τον κρατάω αφού επιτέλους βρήκε και αυτή η έρμη μια παρέα

ο Μουντζούρης

Εικόνα

:text-thankyouyellow: :character-grommit: :character-hobbes:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αl_Bandy την Κυρ Ιαν 06, 2013 4:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #83622  από sofia13
 Κυρ Ιαν 06, 2013 3:24 pm
Γαλήνεψε η ψυχή μου !
Ο κόσμος των ζώων... , ο μοναδικά υπέροχος κόσμος τους, που αν συμβιώσουμε μαζί τους
γίνεται και δικός μας και είναι αλλιώτικος μετά ΌΛΟΣ ο κόσμος και οι προοπτικές του!
ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!
Ομορφος, ευαίσθητος αλλά και τσαμπουκαλεμένος. Ειδικά οι γατούλες δεν πολυμασάνε.
Αν δούνε ότι έχεις μεγαλύτερη αδυναμία στον σκυλάκο, ορμάνε να τον φάνε. Οχι απο κακία
αλλά δεν θέλουν να μοιραστούνε την αγάπη με κανέναν.
Στον κήπο το δικό μου , ζούνε περίπου 21 γατούλες , όλες αδεσποτάκια. Τις δύο απ΄αυτές
όταν πρωτοκάναν μωρά τις ξεγέννησα κιόλας. Την καλτσούλα και την Μέρκελ ( είναι κακίστρω
γι΄αυτό και τ΄όνομα).
Εξω απ΄τον κήπο έχω 6 σκυλάκια επίσης αδεσποτάκια !
Το νούμερο της γειτονιάς είμαι, αλλά σκασίλα μου. ΝΟύμερα στην ουσία είναι αυτοί που παίρνουν ένα ζωάκι σπίτι τους νομίζοντας ότι είναι παιχνίδι και όταν δούν πόση δουλειά και τι
φροντίδα χρειάζεται ένα ζωάκι, το παρατάνε μόνο του ....!
Σκυλάκια είχα κατά καιρούς , αλλά επειδή αρνούμαι να δέσω οτιδήποτε - ήταν ελεύθερα- τα
σκότωσαν αυτοκίνητα, καλών ανθρώπων.
Κάποια στιγμή θα περάσω και φωτογραφίες τους ελπίζω.
Τα πιο όμορφα συναισθήματα , χαράς, γέλιου, αθωότητας, πονηριάς κ.λ.π, ΜΕΤΑ τα μωρά
τα συναντάς στον κόσμο των ζώων...
ΤΈλος πάντων δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς ζωάκια, όλων των ειδών.....

Μπράβο Al-bandy για το θέμα πού άνοιξες.
Λογάριαζέ με fan ............ :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :greetings-waveyellow:
 #83623  από sofia13
 Κυρ Ιαν 06, 2013 3:33 pm
Υ.Γ... Τα παιδάκια σου , φατσούλες.
Νάσαι πάντα καλά , να τ΄αγαπάς και να τα φροντίζεις όπως τώρα.
Αγγελε :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #83650  από maria E
 Κυρ Ιαν 06, 2013 11:17 pm
Αγαπητε Al Bandy...

-Tα τραπεζια υπαρχουν για να βαζουμε πανω ποτηρια,πιατα,βαζα...και οχι τις ΠΟΔΑΡΕΣ μας!

-Οι νεροχυτες υπαρχουν για να πλενουμε τα κουζινικα,οχι για να κανουν τζακουζι τα κατοικιδια μας!

-Η Μορτισια στην τριτη φωτο εχει λυποθυμησει και εσυ τραβας φωτογραφιες????

-Γατα με ασπρο τριχωμα τριβεται πανω σε ΣΚΟΥΡΟ καναπε???Ποιος θα μαζεψει τις τριχες???

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙΙΙ???? :teasing-tease:
 #83653  από litsa
 Κυρ Ιαν 06, 2013 11:59 pm
ο γάτος μας ο Αρης και μερικά από τα γατάκια που έχουμε στο σαλέ μας!!! :teasing-neener:
Συνημμένα
ο γάτος μας ο Αρης!!!
ο γάτος μας ο Αρης!!!
Αντίγραφο από DSC01629.JPG (107.22 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
IMG_5260.JPG
IMG_5260.JPG (342.75 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
ο πειρατής
ο πειρατής
IMG_5258.JPG (282.83 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
 #83661  από Αl_Bandy
 Δευ Ιαν 07, 2013 10:08 am
litsa :greetings-clappingyellow:
maria E έγραψε:
Maria θα σε ενημερώσω ότι θες προπόνηση ακόμα για να κάνεις παρατηρήσεις : δε μου είπες ότι δίπλα στο γιακούζι του γάτου έχει μια pizza και άρα εκτός των άλλων δε τρώω και καλά :teasing-tease:
 #83679  από maria E
 Δευ Ιαν 07, 2013 3:54 pm
Τιιιι??Για σενα ηταν η πιτσα??
Θα ορκιζομουν οτι ηταν για τον Ζορρο,ο οποιος αφου εφαγε,ηπιε την φραπεδια του και μπανιαριστηκε,ετοιμαζεται να παει να δει το ματς!
 #83752  από billios
 Τρί Ιαν 08, 2013 9:43 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Δε παιζεσαι.. :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #83811  από panos59
 Τετ Ιαν 09, 2013 1:48 pm
maria E έγραψε:Τιιιι??Για σενα ηταν η πιτσα??
Θα ορκιζομουν οτι ηταν για τον Ζορρο, ο οποιος αφου εφαγε, ηπιε την φραπεδια του και μπανιαριστηκε,ετοιμαζεται να παει να δει το ματς!
άααααxxxxxxx
πώς διακρίνονται τα γρατσουνισμένα βιώματα!
post traumatic stress disorders ......
άτιμοι άντρες (κάποιοι εξ ημών) ...........

εεεε λοιπόν,
(για να γυρίσω στο θέμα μας)
αν είχα, θα είχα δυό γατσούλια! :romance-heartsthree:
Συνημμένα
τα δυό γατσούλια.JPG
τα δυό γατσούλια.JPG (47.44 KiB) Προβλήθηκε 132 φορές
 #83864  από evaggelia012
 Πέμ Ιαν 10, 2013 3:12 am
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ,
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
Συνημμένα