• Θα μπορουσε να ισχυει...

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #83603  από anastasis
 Κυρ Ιαν 06, 2013 9:16 am
«Η ασθένεια ειναι μια σύγκρουση μεταξύ της προσωπικότητας και της ψυχής». Bach

Το κρυολόγημα στάζει όταν ο οργανισμός δεν κλαίει

Ο πονόλαιμος φράζει όταν δεν μπορεί να επικοινωνήσει τις αγωνίες

Το στομάχι καίει όταν ο θυμός δεν μπορεί να βγει

Ο διαβήτης εισβάλει όταν η μοναξιά πονάει

Το σώμα παχαίνει όταν όταν η δυσαρέσκεια πιέζει

Ο πονοκέφαλος κατάθλιβει όταν αυξάνουν οι αμφιβολίες

Η καρδιά χαλαρώνει όταν το νόημα της ζωής φαίνεται να τελειώνει

Οι αλλεργίες συμβαίνουν όταν η τέλειομανία ειναι ανυπόφορη

Τα νύχια σπάνε όταν απειλούνται οι άμυνες

Το στήθος σφίγγει όταν η υπερηφάνεια σκλαβώνει

Η πίεση αυξάνει όταν ο φόβος φυλακίζεται

Οι νευρώσεις παραλύουν όταν το εσωτερικό παιδί τυρανν’αει

Ο πυρετός θερμαίνει όταν οι άμυνες εκρήγνουν τα όρια της ανοσίας

Τα γόνατα πίνουν όταν η υπερηφάνεια είναι άκαμπτη

Ο καρκίνος σκοτώνει εάν δεν συγχωρείς

Η ασθένεια δεν ειναι κακό. Θα σου πει οτι έχεις πάρει λάθος δρόμο. Ο δρόμος προς την ευτυχία δεν ειναι ευθύς. Υπάρχουν καμπύλες που ονομάζονται ΛΑΘΗ,φανάρια που λέγονται ΦΙΛΟΙ, φώτα που ονομάζονται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ κι ολα γίνονται αν εχεις ένα ανταλλακτικό που ονομάζεται ΑΠΟΦΑΣΗ, μια ισχυρή μηχανή που ονομάζεται ΑΓΑΠΗ, μια Κάλη ασφάλιση που ονομάζεται ΠΙΣΤΗ, άφθονο καύσιμο που ονομάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ αλλά πάνω απ’όλα έναν έμπειρο οδηγό που ονομάζεται ΕΣΥ.
 #83605  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιαν 06, 2013 9:51 am
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

Μεγάλε, πολύ δυνατή ένεση αυτοπεποίθησης, δύναμης.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #83612  από ahilleas
 Κυρ Ιαν 06, 2013 10:47 am
:text-thankyouyellow:

Το άκουσα σήμερα το πρωι στο ραδιόφωνο από τον Καλαμίτση και μου άρεσε πάρα πολύ!
Και ώ τι σύμπτωση πριν ψάξω να το βρω,το διαβάζω εδώ.Αναστάση μπραβο,να'σαι παντα καλά!
 #83626  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Ιαν 06, 2013 4:13 pm
:text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-goodpost: :text-bravo: :text-bravo: :text-bravo:
Αναστάση μου άρεσε η σκέψη σου να δημοσιεύσεις το παραπάνω, νομίζω ότι έχει μεγάααααλη δόση αλήθειας.
Καλή χρονιά να έχεις με "ειρήνη" και πολύ καλή υγεία με αυτούς που αγαπάς και σ' αγαπούν :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #83628  από LL--MM
 Κυρ Ιαν 06, 2013 5:20 pm
Να σας πουμε γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ; Αν είστε πρόσφυγας, το ξέρετε ήδη... Κι άν δε θέλετε «to give your brain a chance» που λένε και στο φιλμ, (από αρχή αρχή είναι,αλλά μέχρι το 8ο λεπτό είναι άμεσα σχετικό)
μην διαβάστε αυτό το ποστ...
anastasis έγραψε:«Η ασθένεια ειναι μια σύγκρουση μεταξύ της προσωπικότητας και της ψυχής». Bach :banana-explosion:
Ποιός, ο μουσικός; Αυτός με τα 20 παιδιά; Αμ, γι’αυτό ήταν άσχετος, δεν τον έφτασαν τα πενταγράμματά του;;;

Το κρυολόγημα στάζει όταν ο οργανισμός δεν κλαίει
Για ποιό λόγο ΠΡΕΠΕΙ ο οργανισμός να κλαίει άραγε; :cry: Για τα υπόλοιπα, υπάρχει το αλατόνερο για ρινικές πλύσεις...

Ο πονόλαιμος φράζει όταν δεν μπορεί να επικοινωνήσει τις αγωνίες
Για ποιές αγωνίες μιλάμε ακριβώς; Θα απαντηθούν αυτές, άμα ξεφράξει; Ορίστε λοιπόν και για την επικοινωνία: http://www.ygeiaonline.gr/index.php?opt ... ktikihealt :obscene-smokingred:

Το στομάχι καίει όταν ο θυμός δεν μπορεί να βγει Πάρτε αλουντρόξ να καλμάρετε το θυμό σας... :angry-cussingblack:

Ο διαβήτης εισβάλει όταν η μοναξιά πονάει
Βρέστε γκόμενους στο Φεησμπουκ, κατεβήτε στην Λεωφόρο Συγκρού τη νύχτα, αλλά ο διαβήτης δε γίνεται καλά παρά με φάρμακα και ενέσεις ινσουλίνης... http://www.incardiology.gr/pathiseis_sd/sd_farmaka.htm

Το σώμα παχαίνει όταν όταν η δυσαρέσκεια πιέζει Aμ, γι αυτό η δίαιτα είναι τόσο καταπιεστικό φαινόμενο...

Ο πονοκέφαλος κατάθλιβει όταν αυξάνουν οι αμφιβολίες
Για τον πονοκέφαλο υπάρχουν ασπιρίνες και παρακεταμόλες, για την κατάθλιψη, λαντόζ και πολλά άλλα παρόμοια: Κατα την παλιά συμβουλευτική: «Γιέ μου, μόνο οι ηλίθιοι δεν έχουν αμφιβολίες παρά μόνο βαβαιότητες»
«Και δεν αμφιβάλλεις ποτέ γι'αυτό, μπαμπά;»
«Ω, όχι, είμαι βέβαιος παιδί μου...»

Η καρδιά χαλαρώνει όταν το νόημα της ζωής φαίνεται να τελειώνει
Ευτυχώς που τα νοήματα περνάν από τον εγκέφαλο οπότε η καρδιά μπορεί να χαλαρώσει. Αν χαλαρώσει ΠΟΛΥ, υπάρχουν και τα ρυθμονόρμ ή οι βηματοδότες... :romance-heartbeating:

Οι αλλεργίες συμβαίνουν όταν η τέλειομανία ειναι ανυπόφορη
Κάνετέ την υποφερτή, οι στόχοι σας όμως θ’απαντηθούν; :roll:

Τα νύχια σπάνε όταν απειλούνται οι άμυνες
Προστατεύστε τις άμυνες! Εδώ οι ασπίδες οι καλές! http://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CF ... 93&bih=574

Το στήθος σφίγγει όταν η υπερηφάνεια σκλαβώνει
Σκύψτε το κεφάλι να ελευθερωθεί το στήθος σας! Αχ, βρε Ρήγα, τι μας έκανες με το θούριό σου: «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή!"

Η πίεση αυξάνει όταν ο φόβος φυλακίζεται
Αυξήστε την πίεσή σας για να φυλακίστε το φόβο σας: Αποφεύγετε την ούρηση και την αφόδευση... :x

Οι νευρώσεις παραλύουν όταν το εσωτερικό παιδί τυρανν’αει
Τυρρανήστε εσείς το εσωτερικό παιδί, και γεμίστε νευρώσεις, γίνετε νευρωτικοί!!!

Ο πυρετός θερμαίνει όταν οι άμυνες εκρήγνουν τα όρια της ανοσίας
Μην επιτρέψετε λοιπόν στις άμυνες να «εκρήγνουν» (τι θα πει αυτό, ελληνικά είναι;;;) τα όρια της ανοσίας, ρίξτε τον πυρετό με ασπιρίνη και παναντόλ, υπάρχει και σε αναβράζον για ταχύτερο αποτέλεσμα

Τα γόνατα πίνουν όταν η υπερηφάνεια είναι άκαμπτη
Τα γόνατα είναι που πίνουν; Τι πίνουν καλέ;;; Κάμψετε την περιφάνεια σας πίνοντας ουΐσκι με κόκα κόλα!!! Αλλιώτικα, υπάρχει πάντα και η φυσιοθεραπεία!

Αν σκοτώσει και τους ασυγχώρητους, δεν είναι κατ’ανάγκη κακό, δημόσια ευεργεσία θα ήταν.
Οι φίλοι μας οι Άγγλοι έχουν να το λεν όμως: «Ποτέ μην ξεχνάς, σπάνια συγχώρνα» Βασικός κανόνας επιβίωσης είναι...

Η ασθένεια δεν ειναι κακό. :o :o :o Μόνο αυτος που δεν ξέρει τι πάει να πεί «αρρώστια» ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ μπορεί να ξεφουρνίσει τέτοιες ασχετοσύνες και παλαβομάρες.
Θα σου πει οτι έχεις πάρει λάθος δρόμο. Δε βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο παρά άν αρρωστήσεις, δηλαδή;;; Ε, αισιχτιρ...
Ο δρόμος προς την ευτυχία δεν ειναι ευθύς. Υπάρχουν καμπύλες που ονομάζονται ΛΑΘΗ,
Δεν είναι καμπύλες, απλά ατυχή γεγονότα, αν διορθώνονται, αν όχι, τραγωδίες...

φανάρια που λέγονται ΦΙΛΟΙ, Αυτό θα μπορούσε όντως να ισχύει, αλλά μόνο για τους πραγματικούς φίλους. Αυτοί είναι και στήριγμα και φανάρι, αυτός που παριστάνει το φίλο για να σου χώσει το μαχαίρι στην πλάτη είναι φίδι στον κόρφο σου, όχι φίλος. Ποτέ δεν έκανε το ράσο τον παππά...

φώτα που ονομάζονται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Όσο υπάρχουν και φώτα μπορεί να είναι και βράχοι...

κι ολα γίνονται αν εχεις ένα ανταλλακτικό που ονομάζεται ΑΠΟΦΑΣΗ, Ν’ανταλλάξεις όμως τι, και γιατί; Και το κυριότερο, είναι αρκετή αυτή η ανταλλαγή για το σκοπό σου;;;

μια ισχυρή μηχανή που ονομάζεται ΑΓΑΠΗ, Γιατί όχι, αλλά να είναι αμοιβαία η ...μηχανή!

μια Κάλη ασφάλιση που ονομάζεται ΠΙΣΤΗ, Η πίστη δεν ασφαλίζει, η γνωση του στόχου και η προβλεψιμότητα, ίσως...

άφθονο καύσιμο που ονομάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ και ιδίως, επιμονή, δεδομένης της επίπτωσης/ της σημασίας του στόχου...

αλλά πάνω απ’όλα έναν έμπειρο οδηγό που ονομάζεται ΕΣΥ. Ποιό ΕΣΥ; Το Εθνικό Σύστημα Υγείας; Αυτό που στηρίζεται από τον ΕΟΠΥΥ; Δεν τα μάθατε; Φάληραν...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιαν 07, 2013 3:39 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
 #83630  από soulla
 Κυρ Ιαν 06, 2013 6:31 pm
Η ασθένεια δεν ειναι κακό. Μόνο αυτος που δεν ξέρει τι πάει να πεί «αρρώστια» ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ μπορεί να ξεφουρνίσει τέτοιες ασχετοσύνες και παλαβομάρες. :character-oldtimer:
Θα σου πει οτι έχεις πάρει λάθος δρόμο. Δε βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο παρά άν αρρωστήσεις, δηλαδή;;; Ε, αισιχτιρ... :scared-eek: :scared-eek:
Ο δρόμος προς την ευτυχία δεν ειναι ευθύς. Υπάρχουν καμπύλες που ονομάζονται ΛΑΘΗ,
Δεν είναι καμπύλες, απλά ατυχή γεγονότα, αν διορθώνονται, αν όχι, τραγωδίες... :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

Αν σκοτώσει και τους ασυγχώρητους, δεν είναι κατ’ανάγκη κακό, δημόσια ευεργεσία θα ήταν.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥς ΕΧΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΟΥς
 #83632  από mplearkouda
 Κυρ Ιαν 06, 2013 7:02 pm
soulla έγραψε:
ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥς ΕΧΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΟΥς
Βλακωδώς είχα την εντύπωση ότι όταν έχεις ήδη κάτι σοβαρό, δε μπορεί να σε βρει κι άλλο. π.χ. σε φτάνει και σου περισσεύει η MS, δε μπορεί να έχεις ΚΑΙ καρκίνο.
 #83639  από sofia13
 Κυρ Ιαν 06, 2013 8:28 pm
Ενός κακού, μύρια έπονται......
ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ σε όλους μας......

Ομως χρειαζόμαστε και όνειρα για να τα βγάλουμε πέρα. ΟΝΕΙΡΑ. ( ψευδαισθήσεις ).
Ε, ΜΗ ΣΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ !!!!!!!!!
Κασσάνδρα τα χίλια δίκια έχεις, αλλά μερικές φορές η ''νιρβάνα'' του νού κάνει περισσότερο
καλό απ΄την απόλυτη γνώση και το ξέρεις.

Soulla, φτύστο το γ@@@μ@ν@ κουκούτσι της πίκρας από μέσα σου. Φτύστο !
Οσο το κρατάς μέσα σου , μπορεί να βγάλει φύτρες και καινούργιες ρίζες το γ@@@μ@ν@.
ΦΤΥΣΤΟ κορίτσι μου .
 #83640  από maestro
 Κυρ Ιαν 06, 2013 8:33 pm
Ψάχνοντας, αυτά τα πολύ ωραία που μας έδωσε ο φίλος μας ο anastasis, βρήκα το παρακάτω:
http://goo.gl/eei9e
που δίνει το λίγο παρακάτω...
 #83642  από Στάθης
 Κυρ Ιαν 06, 2013 8:45 pm
Σε τούτε το κόσμο... όλα τα τινά είναι πιθανά... ;)

Ειδικά αν το λέει η καρδούλα μας ...
Εικόνα